Menu

Hokej

KHL

Dynamo Moskva – Lokomotiv Jaroslavl

2:0

konec (0:0, 0:0, 2:0)

07.10.2014, 17:30 • Lužniki Palace of Sports • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.7 4.4 3.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa

Filip Novák (DMS) 0:0, čas na ledě: 19:22, 1 střela

Jiří Novotný (JAR) 0+0, čas na ledě: 16:29, 1 střela (19:50:31)
Je dobojováno. Nepříliš atraktivní duel nakonec ovládlo domácí Dinamo, které rozhodlo dvěma přesnými zásahy v poslední třetině, trefili se Pestunov a Daugavinš. Moskevský celek tak zdolal Jaroslavl 2:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 27:23

60:00

Konec zápasu.

DUGAVINŠ - 2:0

59:53

Dinamo právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto! Do prázdné branky pečetí vítězství Dinama KASPARS DAUGAVINŠ. Asistence: Denis Mosaljov, Janne Jalasvaara.

59:13

Hostující celek to zkouší v šesti, Sanford míří na střídačku!

58:28

Hostující lodivod si bere oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?

57:38

Komplikovanou situaci v předbrankovém prostoru ukončuje Šaryčenkov, který schovává kotouč do své moci. Vhazovat se bude po jeho pravici.

56:41

Lokomotivu se zatím nedaří usadit v útočném pásmu, Dinamo se brání velmi dobře. Nyní vyhazuje přes všechny čáry.

56:06

Bude se vylučovat. Za sekání odjíždí na lavici hanby Sergej Sojn (DMS). Nyní nastanou pro Dinamo horké chvilky.

54:28

Domácí jsou najednou při chuti, do obranného pásma Lokomotivu se valí jeden útok za druhým. Nyní ale zastavuje protiofenzivu Jaroslavli postavení mimo hru. Vhazování proběhne ve středním pásmu.

PESTUNOV - 1:0

53:36

Dinamo právě vstřelilo branku!
Domácí jdou ale nakonec přece jenom do vedení. DMITRIJ PESTUNOV směřoval na Sanforda, načež protlačil touš mezi jeho betony. Bez Asistence.

52:47

Dinamo zkoušelo nepřílieš razantní střelu od modré, ovšem ta se neujala. Hrát tak může opět Jaroslavl. Do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá.

51:31

Ljubuškin nahazoval na Šaryčenkova, leč žádné nebezpečí tato rána nepřinesla.

50:38

Lokomotiv je nyní nastěhován v útočném pásmu, kde ale jeho pobyt velice záhy skončil. Ani hokejisté Dinama ale příliš dlouho neútočili.

49:42

Jegor Jakovlev vypálil velmi razantně od modré čáry. Šaryčenkov ale zasáhl pohotově pomocí své lapačky. Nadále tak čekáme na úvodní branku.

48:15

Po neúspěšné Musatovově ráně následuje komerční přestávka Vhazovat se bude po Sanfordově pravici.

47:28

Dinamo dlouho drželo kotouč u levého mantinelu, načež se ale hosté osvobodili. Domácí jsou ale aktivnějším mužstvem. Uvidíme, zda se dočkáme branky.

46:17

Domácí se již tlačili do zajímavé střelecké pozice, ovšem na poslední chvíli zasáhl Kronwall. Protiofenziva Jaroslavli pak měla jepičí život.

45:18

Sojn velmi dobře clonil ráně od modré čáry. Sanford si ale povyjel a celou akci zakončil perfektním zásahem. Poté raději přerušil hru.

44:48

Karsums zkošel projít mezi dvěma beky soupeře individuálně. Nedostal ale ani centimetr prostoru, proto může hrát domácí Jaroslavl.

43:32

Solovjov chtěl zahájit akci, ovšem neúspěšně. Celá situace končí zakázaným uvolněním, po němž se bude vhazovat před Šaryčenkovem.

42:52

Daniil Apalkov dlouho v levém rohu přemýšlel, co udělat s kotoučem. Nakonec o něj ale přišel. Stále čekáme na úvodní branku duelu.

41:40

Moskevští kombinují v obranném pásmu, kde čekají na dostřídání. Poté zahajují protiútok.

40:41

Jegor Averin se procpal až do útočného pásma, kde byl ale obrán o kotouč. Hnedle poté může hrát moskevské Dinamo.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je minulostí. K vidění nebyla prakticky ani jedna gólová příležitost, utkání je tak stále nerozhodné. Přinese další perida rozhodnutí, nebo se dočkáme prodloužení? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

Střely na branku: 21:16

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:21

Karsums pálil ostře přes hostujícího obránce, ovšem příliš nebezpečí tento pokus nepřinesl. Závěr třetiny se pomalu, ale jistě blíží.

38:35

Dinamo krouží v útočném pásmu, ovšem ke střele se stále nemůže dostat. Nakonec lehké nahození od modré kontroluje Sanford.

37:21

Vitaljij Višněvskij orazítkoval od modré čáry Šaryčenkovovu vyrážečku. Domácí brankář vytěsnil puk do ochranné sítě.

36:29

Denis Mosaljov zkoušel štěstí z pozice pravého kruhu. Ani tentokráte ale Sanford touš za záda neproustil. Dinamo má nyní mírnou převahu.

35:21

Před dotírajícím Karsumsem Sanford raději ukryl kotouč. Na řadě je další komerční přestávka. Utkání je stále nerozhodné a velmi vyrovnané.

34:34

Maxim Pestuško se prohnal do útočného pásma, kde se poté obtočil kolem hostujícího zadáka a vypálil. Kotouč ale branku těsně minul.

33:21

Zakázané uvolnění v podání Dinama. Nepřesnou přihrávku poslal Mat Robinson. Vhazovat se tak bude před Šaryčenkovem. Stále čekáme na branku.

32:19

Maxim Karpov vypálil velmi ostře zápěstím z pozice pravého kruhu. Sanford ale ránu s velkými problémy vytěsnil. Dinamo opět šláplo na plyn.

31:24

Velký závar před domácí brankou nakonec končí střeleckým pokusem Averina. Šaryčenkov byl ale na svém místě a pozorný. Následně přerušil hru.

30:12

Alexandr Osipov se procpal do vynikající střelecké pozice, ovšem z mezikruží byla jeho rána zblokována. Velká škoda pro moskevské Dinamo.

29:18

Lokomotiv je v plném počtu, domácí vůbec nic nevymysleli. Stále tak sledujeme neatraktivní utkání, v němž doposud nepadla branka.

28:15

Po krátkém osvobození je Lokomotiv opět pod tlakem. Nedlouho poté ale hosté zase vyhazují. Tuto přesilovou hru si Dinamo za rámeček rozhodně nedá.

27:28

Mat Robinson zakončoval klasickou přesilovkovou kombinaci nepříliš ostrou ranou od modré. Sanford si s ní bez větších potíží poradil.

27:08

Bude se vylučovat. Za krosček putuje na trestnou lavici hostující Jegor Averin (JAR). Domácí tak mají dobrou možnost k otevření skóre. Pokračovat se bude až po komerční přestávce.

26:38

Filip Novák se vydal na útočný výlet, zavezl puk až do pozice levého kruhu, odkud otestoval Sanfordovu pozornost. Hostující brankář si ale poradil bez větších potíží.

25:31

Sergej Plotnikov se prezentoval nenápadnou ranou od pravého mantinelu, kterou Šaryčenkov lehce likviduje. Poté raději přerušuje hru.

24:41

Mat Robinson zkoušel vypálit od modré čáry, ovšem rána byla zblokována. Dinamo tak musí své ofenzivní snažení zahájit až od Šaryčenkova.

23:51

Nyní si ale Moskva při rozehrávce nerozumněla a poslala kotouč na zakázané uvolnění. Buly proběhne před Šaryčenkovem, který si ve druhém dějství ještě příliš nezachytal.

23:18

Hosté se chtěli vydat do protiútoku. Celou situaci ale zastavuje hra vysokou holí, po níž se bude vhazovat po Sanfordově levici. Dinamo nadále pokračuje v aktivním výkonu.

22:31

Z pozice levého kruhu vyslal svůj švih Konstantin Glazačev. Sanford touš lapil do náručí a poslíze raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

21:57

V úvodu druhého dějství je Dinamo lepším celkem, ovšem zatím se nemůže dostat do vážnějšího příležitosti. Lokomotiv ztrácí především v pohybu.

21:08

Sojn se zamýšlel procpat mezi dvěma beky soupeře, což se mu nakonec nepodařilo. Obrana Lokomotivu je poměrně pozorná.

20:32

Karsums se po pravé straně prodral do útočného pásma, načež otestoval Sanfordovu pozornost. Hostující mága ale nepříliš razantní ránu vytěsnil do klidných vod.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi úvodní perioda, která přinesla ospalou podívanou. Jedinou větší šanci měl ve vlastním oslabení Martins Karsums, ovšem skórovat se mu nepodařilo. Utkání je tak stále nerozhodné. Jak se bude vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 10:8

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Višněvskij se již na modré chystal ke střele, leč bezvýznamně, neboť mu přeskočil kotou hůl. Domácí celek tak musí zahájit útoku odznovu.

19:04

Tvrdá Karsumsova rána byla hostujícím brankářem sražena do ochranné sítě. Poslední okamžiky první třetiny patří domácímu Dinamu.

18:36

Ofenzivní výpad Lokomotivu zastavuje postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu, blíže domácí svatyni. Co přinese závěr dějství?

17:34

Sergej Sojn obkroužil branku hostí a pokusil se bekhendem zakončit. Sanford byl ale na svém místě a ránu zlikvidoval. Poté ihned rozehrál.

16:53

Osipovo nahození z levé strany hrací plochy Sanford likviduje a následně ihned přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

16:10

Jegor Averin nyní promáchl v dobré pozici z mezikruží, Dinamo se tak osvobozuje z mírného tlaku soupeře. Lokomotiv mu však vystavil stopku již ve středním pásmu.

15:21

Příchozí fanoušci se zatím příliš zajímavého nedočkali, kromě Karsumsovy možnosti nebylo na ledě k vidění nic zajímavého.

14:21

Navzdory tomu, že je přesilová hra u konce, jsou hosté opět v útočném pásmu. Zde je ale brzdí přihrávka rukou. Následuje další komerční přestávka.

13:11

Domácí vyhazují až k Sanfordovi, Jaroslavl musí své ofenzivní snažení zahájit takříkajíc od píky. Přesilová hra se hostující družině ale zatím nevede.

12:05

Ve vlastním oslabení měli domácí největší příležitost v utkání. Po chybě v defenzivě Lokomotivu se zcela sám před Sanfordem octl Martins Karsums. Forvard Dinama ale zamířil pouze do hostujícího mága.

11:47

Bude se opět vylučovat. Za držení odjíždí pykat Maxim Solovjov (DMS). Další přesilová hra pro Lokomotiv.

11:12

Na druhé straně se snažil zahrozit Sergej Plotnikov. Šaryčenkov si ale jeho ránu z úhlu pohlídal a následně přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

10:32

Dmitrij Višněvskij si na modré počkal na volný kotouč, do něhož se patřičně opřel. Sanford ale puk dobře viděl, proto mohl ideálně zasáhnout.

09:34

Karsums si vybruslil do střelecké pozice, odkud ale trefil pouze chrániče prvního před sebou stojícího zadáka Lokomotivu. Od něj se kotouč odráží do středního pásma.

09:11

Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu.

07:48

Toto již Moskva zvládne, kotouč je až u Sanforda. Nepříliš atraktivní duel nadále pokračuje.

06:51

Hosté sice kombinují ve středním pásmu, ovšem nedostávají se do žádných větších příležitostí. Nyní navíc domácí vyhazují přes všechny čáry.

05:51

V početní výhodě si zahraje také Jaroslavl. Za hákování putuje na trestnou lavici Kaspars Daugavinš (DMS). Otevře hostující ekipa skóre?

05:17

Nahození naslepo posílal směrem k Šaryčenkovovi Holos. Letící touš ale branku zhruba o metr minul. Hrát tak může domácí celek.

04:41

Utkání je zatím velmi opatrné, obě mužstva se spíš oťukávají. Zatím jsme neviděli žádnou výraznější brankovou příležitost.

03:21

Jaroslav se velmi dobře bránila, domácí si nevytvořili žádnou větší brankovou příležitost. Lokomotiv se tak může opět vydat do ofenzivy.

02:56

Opět domácí pálí od modré, své štěstí zkoušel Robinson. Hostující muž v masce byl ale pozorný a nahození v poklidu zlikvidoval.

02:08

První přesilovkovou kombinaci zakončil tvrdou ranou od modré Glazačev. Sanford ale tento pokus vytěsnil do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude po jeho levici.

01:33

Hosté to přehnali s důrazem v brankovišti, Šaryčenkov je po střetu se soupeřem viditelně otřesen. Nakonec se ale zvedá. Za nedovolené bránění je potrestán Martin Thörnberg (JAR).

00:28

Hned v úvodu duelu jsou domácí nastěhováni v útočném pásmu. Žádné větší nebezpečí zde ale Jaroslavli nepřipravili.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Dinamo Moskva: Šaryčenkov (Jerjomenko) – Novák, Robinson, Jalasvaara, Osipov, Solovjov, D. Višněvskij, Mironov – Sojn, Cvetkov, Babenko, Karsums, Daugavinš, Glazačev, Kokarev, Gorovikov, Pestunov, Pestuško, Mosaljov, Karpov

Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – V. Višněvskij, Holos, Kronwall, Vasiljev, Jakovlev, Ljubuškin, Gorochov, – Platt, Novotný, Plotnikov, Konkov, Averin, Apalkov, Musatov, Thörnberg, Galimov, Kručinin, Gračjov, Korškov, Kartajev

Rozhodčí: Anisimov, Zacharov – Golovljov, Lazarev.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa

Filip Novák (DMS)

Jiří Novotný (JAR)
Pohled od statistik

Dinamo ve třinácti oderaných duelech posbíralo 27 bodů, což jej řadí na čtvrté místo Západní konference. Moskevští tak opět aptří k předním celkům KHL. V posledním ligovém duelu si ale nepočínali příliš jistě, nováčka ze Soči zdolali 2:1 po prodloužení.

Jaroslavl neprožívá příliš vydařený vstup do sezony, mužstvu patří momentálně devátá pozice v rámci Západní konference. Na svém kontě má 15 bodů. V předchozím duelu nestačil Lokomotiv na Viťaz Čechov, padl 2:3.
Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které spadá souboj celků Dinamo Moskva a Lokomotiv Jaroslavl. Úvodní buly bude ve středovém kruhu Lužniki Palace of Sports, tedy domovském stánku Dinama, vhozeno v 17:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Dynamo Moskva – Lokomotiv Jaroslavl

2:0

konec (0:0, 0:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 54. Pestunov, 60. Dugavinš (Mosaljov, Jalasvaara)

Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Jerjomenko) – Novák, Robinson, Jalasvaara, Osipov, Solovjov, D. Višněvskij, Mironov – Sojn, Cvetkov, Babenko, Karsums, Daugavinš, Glazačev, Kokarev, Gorovikov, Pestunov, Pestuško, Mosaljov, Karpov

Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – V. Višněvskij, Holos, Kronwall, Vasiljev, Jakovlev, Ljubuškin, Gorochov, – Platt, Novotný, Plotnikov, Konkov, Averin, Apalkov, Musatov, Thörnberg, Galimov, Kručinin, Gračjov, Korškov, Kartajev

Rozhodčí: Anisimov, Zacharov – Golovljov, Lazarev

Diváci: 5937

Průběh zápasu
1. třetina
01:33
05:51
11:47
Po 1. třetině
2. třetina
27:08
Po 2. třetině
3. třetina
53:36
56:06
59:53
Konec