Menu

Hokej

Reprezentace žen do 15 let

Německo – Česko

0:3

konec (0:2, 0:1, 0:0)

20.09.2014, 13:00 • Netzsch Arena Selb • Martin Voltr

58:34

Kvalitní hra nám chvíli před koncem zápasu přisoudila početní výhodu. Lynn Ledergerberová (GER) je vyloučena za hákování.

58:02

Dvě obrovské šance pro Karolínu Hornickou! Krásně se protáhla do samostatného úniku, jenže Mayová si pohlídala spodní část branky. A to platilo i o pár sekund později při další střele naší útočnice.

57:15

Jako by si ale také Kristýna Bláhová musela své čisté konto zasloužit. Doteď sice moc práce neměla, ale jakmile Němky získaly puk, z pravého kruhu ji nebezpečně ohrozily.

56:45

Slušný pokus od Barbory Hrůšové přes změť těl v německém pásmu. Johanna Mayová na poslední chvíli zareagovala a vyrážečkou poslala puk do vzduchu, odkud ho labužnicky sebrala lapačkou.

48:06

Šárka Krejníková (CZE) v souboji na modré čáře podrazila svou soupeřku, která měla slušnou rychlost. Český tým jde do čtyř.

46:44

Valentýna Černá si na hraně brankoviště krásně sjela na přihrávku od Lucie Samohýlové, zvládla i z první poslat puk na branku. Mayová se ale nenechala překonat.

46:13

Až nyní ano. Mlýnková se natáhla po dorážce a z otočky zvládla vypálit, kotouč ale minul druhou tyčku.

39:51

A ještě v samotném závěru třetiny se před německou brankou zrodil velký závar, jenže skóre se ani teď nemění.

39:19

Okamžitě po útočném buly dostala Nikola Dýcková puk před brankovištěm a bekhendem ho zkoušela poslat zpátky k první tyčce. Tam byl ale natažený beton Mayové.

38:52

Německé publikum ožilo, když dopředu razantně našlápla Franziska Brendelová. Dokázala přebruslit českou obránkyni, nicméně její střela pak přeletěla břevno.

36:23

Jedna klička, druhá klička a Nikola Dýcková se objevila v gólové pozici. Střelu ale nevyslala tak přesnou, jak by chtěla, a Mayová byla úspěšnější.

33:32

Jako neblahý následek následuje oslabení. Karolína Hornická (CZE) si odsedí dvě minuty za faul kolenem.

31:53

Německý tým se do slušných pozic dostává ve druhé třetině mnohem častěji než v té první, teď za Bláhovou dokonce zazvonila tyčka! Z levého kruhu ji trefila Schwambornová a kotouč se pak nebezpečně motal kolem brankové čáry, ale naštěstí ji nepřešel.

29:45

Až teď se Češky usadily v útoku a hned z toho byla snad trojice dorážek, které volaly po gólu. Elitní formace se ale znovu nedočkala.

28:12

Vytáhlá obránkyně německého výběru Franziska Brendelová (GER) je vyloučena za hru tělem, což pro nás znamená vítanou možnost navýšit skóre.

27:21

Musíme si ale dávat pozor na zaváhání v obraně, teď po jednom takovém zůstala před Bláhovou Stockerová. Česká gólmanka ale stále drží čisté konto.

24:17

Česko právě vstřelilo branku!
Hodně smolný gól pro naše soupeřky, teď se k nám přiklonilo štěstí čelem. Mayová znovu roztáhla beton po celé brankové čáře, jenže nakonec se právě od něj kotouč odrazil do klece. Gól je připsán NATÁLII MLÝNKOVÉ – 0:3! Asistence: Sabina Matoušková, Kristýna Kaltounková.

23:59

Také vyloučená Němka je na ledě, i tak se Matoušková s Mlýkonvou zvládly protlačit až před branku. Natažený beton Mayové je však rozesmutnil.

21:30

Poměr sil na ledě se ale rychle srovná. Za podražení si menší trest odpyká Celina Haiderová (GER), budeme tak sledovat hru čtyř proti čtyřem.

20:57

S návratem na led nemůžou být čeští trenéři spokojeni, teď přichází třetí oslabení. Anna Kotounová (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění.

20:25

Druhá část začala pro český tým velkou hrozbou, Němky sehrály přečíslení dvě na jednu velmi dobře. Střela Stockerové pak ale postrádala přesnost.

18:36

První formace národního výběru už by si za svůj pohyb i kombinaci před německou brankou zasloužila gól, ten ale bohužel nepřichází ani po další nepřehledné situaci.

13:22

Bohužel je tu druhý trest pro českou střídačku za příliš mnoho hráček na ledě. Odpyká ho Sandra Halounová (CZE).

12:02

Německá brankářka se snaží, seč jí síly stačí. Teď nedopustila třetí gól, přesunula se proti dorážce Hájkové.

11:16

Česko právě vstřelilo branku!
Češky se toho nebojí a snaží se soupeřkám utéct už v samotném začátku zápasu. Využitá přesilovka znamená dvoubrankové vedení! Kotouč z hokejky Krejníkové zblokovaly Němky přímo na hokejku KRISTÝNY KALTOUNKOVÉ, která ho z první poslala mezi betony Mayové do sítě – 0:2! Asistence: Šárka Krejníková, Natálie Mlýnková.

10:02

Holky v přesilové hře jasně vědí, co mají dělat, a dokáží se okamžitě dostat před brankoviště. Mayová teď výtečně vychytala dorážku Karolíny Hornické.

09:39

A je tady první přesilovka zápasu pro český tým. Celina Haiderová (GER) je vyloučena za hru tělem.

06:59

Česko právě vstřelilo branku!
Národní výběr se zcela po zásluze dostává těsně před uplynutím sedmi minut do vedení! V německém pásmu vytvořil znovu velký závar a kotouč pak zůstal chvíli volný před brankovištěm. Tam si ho jako první našla SÁRA ČAJANOVÁ a bekhendem ho uklidila k úplně volné tyčce – 0:1! Asistence: Veronika Lorencová.

05:16

Český tým má obrovský nápor. Teď se před brankovištěm pokoušela o dorážku dvojčata Alexandra a Sandra Halounovy, druhou jmenovanou ale Mayová vychytala.

04:29

Skvělým forčekingem se nyní blýskla Kristýna Hájková. Kotouč vypíchla poslední soupeřce, ale je škoda, že už to bylo příliš blízko gólmance!

03:46

Český tým je kompletní a hned se vydal do útoku! Hlavně neústupná Kristýna Kaltounková vyvolala před Mayovou obrovský rozruch, bohužel se našim nepodařilo dostrkat kotouč za brankovou čáru.

03:11

Domácí nehrají vůbec špatnou početní výhodu. Poprvé jim puk před českým brankovištěm naštěstí utekl, po chvíli se už ale zrodil závar, ve kterém musela Bláhová znovu dávat pozor.

01:24

Jenže právě tohle střídání proběhlo nedovoleným způsobem a Češky jsou potrestány za hru v šesti. Trest odpyká Veronika Lorencová (CZE).

Německo – Česko

0:3

konec (0:2, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Čajanová (Lorencová), 12. Kaltounková (Krejníková, Mlýnková), 25. Mlýnková (Matoušková, Kaltounková)

Německo: Mayová (Klömpgesová) – Brendelová, Botthofová, Gawronová, Klingerová, Herzmannová, Krauseová, Niewolliková, Nickischová – Gehrsitzová, Haiderová, Kubiczeková, Kaiserová, Lillová, Meyerová, Schattnerová, Schurrová, Röcklová, Ledergerberová, Schwambornová „C“, Stockerová. Trenér: Bejnamin Hinterstocker.

Česko: Bláhová (Juřicová) – Erbenová „C“, Škrdlová, Krejníková, Kotounová, Hrůšová, Hrdinová, Horáková, Radová – Hornická, A. Halounová, S. Halounová – Matoušková, Mlýnková, Kaltounková – Lorencová, Čajanová, Hájková – Černá, Samohýlová, Dýcková. Trenér: Rudolf Valla.

Průběh zápasu
1. třetina
01:24
06:59
09:39
11:16
13:22
Po 1. třetině
2. třetina
20:57
21:30
24:17
28:12
33:32
Po 2. třetině
3. třetina
48:06
58:34
Konec