Menu

Tenis

WTA Soul (tvrdý povrch)

Maria Kirilenková – Klára Koukalová (3)

2:1 6:7 (4), 6:4, 6:0

konec

18.09.2014, 06:26 • Center Court • Josef Cestr (@Hyddaw)

Tipsport: 1.83 1.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

6:0

Klára nevyužívá pomalejšího druhého servisu soupeřky a Maria Kirilenková si tak došla velmi rychle ve třetím setu pro vítězství 6:0 a v taktéž v celém dnešním duelu.

5:0

První z nich Maria využívá a je jediný gem od vítězství v dnešním zápase. Klára na kurtu působí a vypadá velmi vyčerpaně.

4:0

Koukalová sice přeběhla na síť a dokázala zlikvidovat první pokus Kirilenkové o prohoz, druhý z prohozů už ale nechala proletět kolem těla, což byla chyba.

3:0

Ruska bez větších obtíží tento brejkbol využívá a zhosťuje se vedení 3:0 na gemy ve třetím setu.

2:0

Koukalové byl příliš pozdě zahlášen aut a ta využívá jestřábí oko, které potvrzuje milimetrový aut. Druhý gem ve třetím setu získává Maria Kirilenková čistou hrou a potvrzuje brejk z předchozího gemu.

1:0

Hned ten první využívá returnem po čáře a připisuje si ve třetím setu první zisk podání své soupeřky.

6:4

Druhý set ukončuje zásah hlavního rozhodčího do zápasu, který oznámil aut a míček za základní čárou. Druhý set získává v poměru 6:4 Maria Kirilenková a rozhodnout se tedy bude muset v setu třetím.

5:4

Klára Koukalová získává po autu Rusky devátý gem druhého setu a je jen krůček od navrácení se do setu.

5:3

Slicovaný míček z rakety Rusky zamířil do autu a Klára Koukalová získává osmá gem druhého setu. Kláře schází ještě zisk jednoho setu při podání soupeřky pro navrácení se do zápasu.

5:2

Koukalová se nevzdává a po autu zahlášeném Rusce získává sedmý gem druhého setu. Dokáže se česká tenistka vrátit zpět do hry?

5:1

Jenže následný return české tenistky končí v síti. Maria Kirilenková získává velmi rychle šestý gem druhé sady.

4:1

Celý nepovedený gem ze strany Kláry Koukalové zakončuje česká tenistka dvojchybou.Maria Kirilenková získává pátý gem druhého setu čistou hrou při podání soupeřky.

3:1

I následující míček získává Ruska. Maria Kirilenková je tedy první tenistkou v druhém setu po třech brejcích, kdo ho také povrzuje.

2:1

Křižný forhend z rakety Marie Kirilenkové slaví úspěch. Maria Kirilenková rebrejkuje soupeřku.

1:1

Klára získává po další chybě Rusky tento gem. To znamená, že si Klára Koukalová vzala zpět podání soupeřky.

1:0

Příliš dlouhý míček z rakety Koukalové může českou tenistku mrzet, nebyl to nikterak těžký úder. Maria Kirilenková hned na úvod druhého setu bere podání české tenistce.

6:7

Hned ten první využívá, jelikož Maria Kirilenková posílá míček od sítě za základní čáru. Klára Koukalová tedy získává první set po necelých 57 minutách v poměru 7:6 (4).

6:6

Česká tenistka získává dvanáctý gem prvního setu čistou hrou. K vidění tedy bude tie-break.

6:5

Koukalové forhend byl příliš razantní a i kvůli tomu končí míček za základní čárou. Je vidět, že se na sebe Klára zlobí, ale nic to nezmění na faktu zisku jedenáctého gemu pro Marii Kirilenkovou.

5:5

Další chyba Kirilenkové, pomocí které získává Klára Koukalová desátý gem prvního setu.

5:4

Ani ten další return se neobejde bez zásahu sítě a chybě Koukalové na příjmu. Maria Kirilenková získává devátý gem prvního setu.

4:4

Kirilenková získává tento gem po dvojchybě Kláry Koukalové. Maria Kirilenková bere podání své soupeřce v osmém gemu prvního setu.

3:4

Velmi dlouhá výměna končí úspěšným útokem Kirilenkové do pravé částí kurtu Koukalové. Sedmý gem první sady získává Maria Kirilenková.

2:4

Kirilenková dala do svého returnu přílišnou razanci a míček nakonec končí za základní čárou. Klára Koukalová potvrzuje brejk z předchozího gemu.

2:3

Maria vrací return soupeřky pouze za základní čáru, což znamená, že Klára Koukalová získává podruhé v prvním setu podání soupeřky.

2:2

Kirilenkové nevyšel křižný bekhend, míček se zastavuje v síti. Klára Koukalová získává čtvrtý gem prvního setu.

2:1

Return Koukalové na druhé podání Rusky je příliš dlouhý. Třetí gem prvního setu získává Maria Kirilenková.

1:1

To je začátek zápasu! Kirilenková také získává servis soupeřky, stav gemů je vyrovnán.

0:1

Klára Koukalová začíná zápas vynikajícím způsobem, hned v úvodním gemu získává podání své soupeřky.

M. Kirilenková – K. Koukalová

2:1 6:7 (4), 6:4, 6:0

konec

Zpět na online