Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

1.FC Slovácko B – FC Hlučín

6:1

konec (3:0)

14.09.2014, 10:15 • Na Bělince, Kunovice • Tomáš Kučera

74

Slovácko právě vstřelilo branku!
Tak to je v podání Hlučína debakl. Obrana Hlučína moc nefunguje, opět nechala volného hráče Slovácka. MAREK HAVLÍK si zpracoval míč a balon uklidil přesně k tyči, brankář Hlaváč moc šancí neměl.

71

Slovácko právě vstřelilo branku!
Pátou branku domácího celku přidal TOMÁŠ DOČEKAL, který si v pokutovém území balon zpracoval a špičkou kopačky přehodil brankáře Hlaváče.

53

Hlučín právě vstřelil branku!
Hosté snižují na rozdíl tří branek. Po centru Hudeczeka domácí obrana na balon nedosáhla a ten dopravil do branky kapitán MARTIN HANUS.

51

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko zahrávalo dva rohové kopy za sebou a druhou standardní situaci využilo ke vstřelení čtvrté branky. Po centru Havlíka se prosadil na druhý pokus TOMÁŠ KOŠÚT.

35

Slovácko právě vstřelilo branku!
Už je to o tři branky. LUKÁŠ SADÍLEK zužitkoval přihrávku ze strany a propálil k tyči všechno, co mu stálo v cestě.

23

Slovácko právě vstřelilo branku!
Galuška dobře centroval do vápna Hlučína, hosté odvrátili balon k JANU BARTOŠOVI, který jej napálil přesně k tyči, balon dostal na kluzkém terénu ještě větší rychlost a brankář Hlaváč se po něm natahoval marně.

4

Slovácko právě vstřelilo branku!
Domácí borci jdou do rychlého vedení. Po centru Prajzy na zadní tyči číhal PETR GALUŠKA, který uklidil balon do branky. Brankář Hlaváč se nestačil přemístit k tyči včas.

1.FC Slovácko B – FC Hlučín

6:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 4. Galuška, 23. Bartoš, 35. Sadílek, 51. Košút, 71. Dočekal, 74. Havlík – 53. Hanus

1.FC Slovácko B: Nemrava – Holík, Prajza, Bartoš (82. Holek), Havlík, Dočekal (79. Haša), Sadílek, Michna (67. Fojtášek), Košút, Galuška, MIchna
Náhradníci: Sedláček – Fojtášek, Haša, Holek, Kűbl

FC Hlučín: Hlaváč – Heinik, Žižka, Mucha (59. Malcharek), Hanus, Dostál, Hudeczek (67. Macej), Ondrušík, Mac, Foltyn, Váňa (67. Lischka)
Náhradníci: Bartoš – Macej, Lischka, Malcharek, Limanovský

Rozhodčí: Mrázek – Batík, Tomanec