Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

1.FC Slovácko B – FC Hlučín

6:1

konec (3:0)

14.09.2014, 10:15 • Na Bělince, Kunovice • Tomáš Kučera

Slovácko nakonec rozdrtilo svého souseda z tabulky vysoko 6:1. Druhý poločas brankově navázal na první dějství. Domácí hráči vedli už 4:0, hosté za tohoto stavu snížili kapitánem Hanusem a mohli několikrát své skóre navýšit, ale buď neprostřelili brankáře Nemravu nebo balon do branky zastavila branková konstrukce. Produktivnější byli svěřenci trenéra Palinka, kteří nabízené šance využili. (12:39:10)

90

Konec zápasu.

90

Utkání za rozhodnutého stavu míří do svého konce. Balon ve své moci tak, jak po většinu drží hráči Slovácka.

87

Slovácko kopalo rohový kop. Hosté balon odvrátili a domácí borci zůstali u míče, následný centr od Holíka přesný nebyl.

86

Pro centr Dostála ze standardní situace si přišel gólman Nemrava a balon ukryl v rukavicích.

85

Po přiťuknutí Fojtáška střílel přízemní střelu Havlík, brankář Hlaváč byl namístě a balon chytil do rukavic.

82

Střídání v týmu 1. FC Slovácko B: ze hřiště odchází Bartoš, přichází Holek.

82

Jan Bartoš jemným obloučkem se snažil obstřelit brankáře Hlaváče, chyběl kousek, aby míč skončil po sedmé v síti.

81

Kombinace na jeden dotek hráčů Slovácka skončila střelou Bartoše, kterou konečky prstů vyrazil Hlaváče k Prajzovi, jenž ve skluzu nastřelil jen boční síť.

79

Střídání v týmu 1. FC Slovácko B: ze hřiště odchází Dočekal, přichází Haša.

77

Po přihrávce Fojtáška mohl jít sám na brankáře Hlavače rozběhnutý Galuška, toho však zastavil pomezní rozhodčí – ofsajd.

74

Slovácko právě vstřelilo branku!
Tak to je v podání Hlučína debakl. Obrana Hlučína moc nefunguje, opět nechala volného hráče Slovácka. MAREK HAVLÍK si zpracoval míč a balon uklidil přesně k tyči, brankář Hlaváč moc šancí neměl.

71

Slovácko právě vstřelilo branku!
Pátou branku domácího celku přidal TOMÁŠ DOČEKAL, který si v pokutovém území balon zpracoval a špičkou kopačky přehodil brankáře Hlaváče.

69

Střídající Macej se ihned dostal do šance, vybíhajícího brankář Nemravu však nepřekonal, jelikož mu domácí brankář dobře vykryl úhel střely.

67

Oba dva celky vystřídaly. V sestavě Hlučína byly provedeny dvě změny. Váňu s Hudeczekem vyměnila dvojice Lischka a Macej. Na straně Slovácka ze hřiště odešel Michna a nahradil ho Fojtášek.

65

Po pěkné akci Hlučína se dostal k míči Ondrušík a prudkou ránou orazítkoval bližší tyč!

65

Dlouhý míč směřoval z kopačky Mezlíka na Michnu, který z otočky hledal své spoluhráče na penaltě, míče se zmocnil Heinik.

64

Jan Bartoš byl faulovaný u postranní čáry, Slovácko tak může ohrozit branku soupeře.

60

Hlučín zahrál rohový kop, domácí se osvobodili a vyvezli balon mimo pokutové území.

59

Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Mucha, přichází Malcharek.

58

Obě mužstva spalují šance. Na opačné straně se mohl zapsat mezi střelce Mezlík, který nechal vykoupat Mace, branku však poté přestřelil.

56

Už to mohlo být jen od dvě branky. Foltyn přesně dal balon za obranu Slovácka Heinikovi, který neprostřelil vybíhajícího brankáře Nemravu.

53

Hlučín právě vstřelil branku!
Hosté snižují na rozdíl tří branek. Po centru Hudeczeka domácí obrana na balon nedosáhla a ten dopravil do branky kapitán MARTIN HANUS.

51

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko zahrávalo dva rohové kopy za sebou a druhou standardní situaci využilo ke vstřelení čtvrté branky. Po centru Havlíka se prosadil na druhý pokus TOMÁŠ KOŠÚT.

49

Na opačné straně se ocitl v ofsajdu Hanus.

47

Dalekonosnou střelu ze své kopačky vystřelil Sadílek, rána byla však nepřesná.

46

Začal druhý poločas.
Béčko Slovácka vede 3:0 po prvním poločase. V úvodu utkání se hned prosadil Galuška, domácí fotbalisté potvrdili dle sestavy favorita utkání a prosadili se Bartošem a Sadílkem.

45

První poločas skončil.

45

Ze standardní situace se hosté neprosadili, naopak Slovácko šlo do protiútoku dva na jednoho. Galuška přihrál balon před vápnem Michnovi, který již neměl síly zakončit a dobíhající Ondrušík mu jej odebral.

44

Foltyn nebezpečně centroval na zadní tyč, kde skluzem raději balon odvrátil Holík.

44

První půle pomalu končí. Slovácko v ní bylo lepším mužstvem, což je vidět i na skóre. Hosté si nevypracovali zatím žádnou šanci, který by volala po brance.

42

O střelu z dálky se pokusil Michna, střela levou nohou mu však nesedla a rána skončila hodně vedle branky.

40

Ojedinělá akce Hlučína na polovině Slovácka skončila nepřesnou přihrávkou Foltyna na Muchu.

39

Dočekal ustál u lajny souboj tělo na tělo a nebezpečným centrem hledal své spoluhráče na malém vápně dobíhající Dostál razantně balon odkopl na rohový kop. Ze standardní situace se však domácí hráči neprosadili.

37

Bartoš dobře přihrál na levou stranu Prajzovi, jenž prudkou přihrávkou hledal na malém vápně Dočekala, balon však stačil odvrátit Heinik.

35

Slovácko právě vstřelilo branku!
Už je to o tři branky. LUKÁŠ SADÍLEK zužitkoval přihrávku ze strany a propálil k tyči všechno, co mu stálo v cestě.

33

Hosté předvedli rychlou akci po pravé straně. Hanus přihrál na opačnou stranu volnému Dostálovi, jeho slabá střela se však do brány nevlezla.

30

Havlík poslal do vápna pěkný centr, ale vysocí zadáci Hlučína míč nadvakrát odhlavičkovali.

29

Sadílek kolmicí vyslal Galušku, který centroval z brankové čáry, skluzem zasáhl obránce Mac a odrazil balon na rohový kop.

27

Na vysoký centr vyskakoval Dočekal, který se však dostal do kontaktu s Hlaváčem, sudí posoudil střet jako nedovolený a hostující gólman bude rozehrávat od své brány.

27

Petr Žižka si všiml, že je venku z branky Nemrava a snažil se ho ze čtyřiceti metrů přehodit, jeho pokus však byl nepřesný a skončil vedle branky.

26

Sadílek ze standardní situace nacentroval do vápna Hlučína, tam však kraloval Hudeczek a míč odhlavičkoval.

25

Heinik dobře viděl rozběhnutého Hanuse, toho však před pokutovým územím dobře zakřižoval Mezlík a balon mu odebral.

23

Slovácko právě vstřelilo branku!
Galuška dobře centroval do vápna Hlučína, hosté odvrátili balon k JANU BARTOŠOVI, který jej napálil přesně k tyči, balon dostal na kluzkém terénu ještě větší rychlost a brankář Hlaváč se po něm natahoval marně.

20

Havlík podsekl u lajny Ondrušíka, sudí Mrázek hru nepřerušil a dal hostům výhodu, stejný hráč hned se snažil balon dostat za vysunutou obranu Slovácka na Hanuše, Košút stačil obětavě zasáhnout.

20

Dočekal od brankové čáry hledal ve vápně sprintujícího Galušku, ale balon se k němu nedostal, jelikož akci překazil Mac.

19

Špatnou rozehrávkou v zadních řadách nabídlo Slovácko Hlučínu rohový kop. Hosté jej zahráli na přední tyč, k hlavičce se dostal Hanus, jeho pokus však neohrozil brankáře Nemravu.

19

Další centr ze strany zakončoval hlavou Dočekal, brankář Hlaváč byl připravený a balon skončil v náruči.

18

Prajza centroval od postranní čáry, brankář Hlaváč balon podběhl a za ním dvojice Dočekal – Galuška na míč nedosáhli.

16

Postupnou kombinací se hosté dostali na polovinu Slovácka. Ondrušík viděl nabíhajícího Hanuse, ale zase špatná přihrávka připravila Hlučín dostat se do dobré šance.

14

U postranní čáry byl faulovaný Dostál protějškem Havlíkem. Hlučín bude rozehrávat ze své poloviny.

12

Foltynovi nechala obrana Slovácka až moc prostoru, hostující fotbalista se dostal až do pokutového území a místo střely zvolil centr na zadní tyč, tam dobíhající Dostál měl co dělat, aby balon udržel na hřišti.

10

Bartoš otáčel hru na Galušku, který však přihrávku přes celé hřiště nezachytil na hrací ploše.

9

Prajza poslal do vápna ostrý centr, který odhlavičkoval Heinik. Slovácko zůstalo u míče, další centr ze své kopačky vyprodukoval Sadílek, obrana Hlučína i tentokrát balon odvrátila.

6

Hosté kombinují ve středu hřiště, přihrávka na kapitána Hanuse však nebyla přesná a balon mají zase domácí fotbalisté.

4

Slovácko právě vstřelilo branku!
Domácí borci jdou do rychlého vedení. Po centru Prajzy na zadní tyči číhal PETR GALUŠKA, který uklidil balon do branky. Brankář Hlaváč se nestačil přemístit k tyči včas.

3

Prajza vtipně přihrál do vápna Bartošovi, který se snažil zpětnou najít někoho ze svých spoluhráčů, skluzem včas zasáhl obránce hostí.

1

Ihned po rozehrání směřoval balon Sadílek na nabíhajícího Galušku, jenže na mokrém trávníku po odrazu balon nabral větší rychlost a záložník Slovácka jej už na hrací ploše nedostihl.

1

Utkání právě začalo.

-1

Rozhodčí Mrázek přivádí na hrací plochu obě jedenáctky. Slovácko bude hrát v bílých kompletech a Hlučín žluto-červených dresech.
Úvodní sestavy:

1. FC Slovácko B: Nemrava – Holík, Prajza, Bartoš, Havlík, Dočekal, Sadílek, Michna, Košút, Galuška, MIchna
Náhradníci: Sedláček – Fojtášek, Haša, Holek, Kűbl

FC Hlučín: Hlaváč – Heinik, Žižka, Mucha, Hanus, Dostál, Hudeczek, Ondrušík, Mac, Foltyn, Váňa
Náhradníci: Bartoš – Macej, Lischka, Malcharek, Limanovský

Rozhodčí: Mrázek – Batík, Tomanec.
Slovácko v minulém kole sice vyhrávalo v Prostějově, ale nakonec odešlo poraženo po výsledku 3:1. Hlučín remizoval s béčkem Olomouce 2:2. Modrobílí jsou na sedmém místě s devíti body, na záda mu dýchá právě Hlučín se sedmi body.
Dobré nedělní dopoledne z kunovické Bělinky. Dnes se střetne rezerva Slovácka s Hlučínem. Jedná se o bitvu dvou sousedů v tabulce.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

1.FC Slovácko B – FC Hlučín

6:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 4. Galuška, 23. Bartoš, 35. Sadílek, 51. Košút, 71. Dočekal, 74. Havlík – 53. Hanus

1.FC Slovácko B: Nemrava – Holík, Prajza, Bartoš (82. Holek), Havlík, Dočekal (79. Haša), Sadílek, Michna (67. Fojtášek), Košút, Galuška, MIchna
Náhradníci: Sedláček – Fojtášek, Haša, Holek, Kűbl

FC Hlučín: Hlaváč – Heinik, Žižka, Mucha (59. Malcharek), Hanus, Dostál, Hudeczek (67. Macej), Ondrušík, Mac, Foltyn, Váňa (67. Lischka)
Náhradníci: Bartoš – Macej, Lischka, Malcharek, Limanovský

Rozhodčí: Mrázek – Batík, Tomanec