Menu

Hokej

Regionální pohár

HC Rebel Havlíčkův Brod – SK Horácká Slavia Třebíč

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0)

26.08.2014, 18:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 2.84 4.3 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

O výsledku rozhodl jediný gól, který padl ve druhé třetině z hole Lukáše Králíka. Nutno ale dodat, že Horácká Slavia vyhrála zaslouženě. Měla více ze hry a také si vypracovala větší počet šancí. Na tom, že nedala více branek, má lví podíl vynikající Jan Dlouhý. Veškeré příležitosti domácích pak kryl také výborný Lukáš Dusík.

Ode mne z Kotliny je to vše. Hezký zbytek večera Vám přeje od své klávesnice Richard Wagner. Mějte se krásně a zase někdy na počtenou! (19:58:24)

60:00

Konec zápasu.

59:55

A ani další šance domácích se nevyvedly. Horácká Slavia vyhazuje znovu kotouč až za prázdnou branku Rebelů. To znamená konec.

59:30

Po nabití od Pavla Sedláčka se mohl u levé tyče prosadit Roman Maliník, ale kotouč netrefil ideálně a šanci tak zahodil. Třebíč následně vyhazuje.

59:00

To Rebelové vyhráli a Dlouhý mizí na střídačce!

58:51

Jan Dlouhý zůstal v brance. Třebíč nejprve vyhodila do středního pásma, ale po následném útoku a zákroku Lukáše Dusíka je tu další buly v útočném pásmu domácích.

58:36

Rebelové mají možná poslední šanci na snížení. Na dvě minuty je vyloučen. Lukáš Havel (TRE) je potrestán za hákování. Rebelové si berou time-out!

58:01

Branislav Jankovič projel po levém křídle a zakončil. Trefil však jen Dusíkovy betony. Petr Kuchta se díky dobré práci obrany k zakončení nedostal.

57:30

Domácím ubývá čas na to, aby s výsledkem něco udělali. Naopak Třebíč hraje zatím celkem v poklidu. Z mezikruží teď výborně pálil Martin Čech a jeho ránu ještě tečovala jedna z holí obránců. Dlouhý neměl na tuto teč reagovat, ale naštěstí pro něj skončil puk těsně nad brankou.

56:55

Havlíčkobrodská kombinace skončila jen za brankou Horácké Slavie, kde se Bílé hvězdy chopily puku a vyvezly jej.

56:01

David Dolníček stál po nahrávce zpoza branky kousek za brankovištěm v dobré pozici a pokusil se o navýšení třebíčského vedení, ale tísněn obráncem nastřelil jen betony klečícího Jana Dlouhého.

55:21

Lukáš Dusík je teď v permanenci. Rebelové ale na jeho branku nevysílají takové střely, které by jej mohly vážněji ohrozit. Třebíčský muž s maskou tak vše s přehledem chytá.

54:47

Lukáš Endál nakonec prošel až na pravý kruh, najel si víc na střel, ale svou střelou rozezvučel jen výstroj rychle padajícího Lukáše Dusíka, následně vznikla při pokusu o dorážku mela před klecí Horácké Slavie, ale rozhodčí hráče rozehnali a nic z toho tedy není.

54:34

Třebíč je v plném počtu a dostává puk do střední třetiny. Domácí celek je však u kotouče a zakládá útočnou akci.

54:07

Hra je přerušena. Lukáš Dusík totiž znovu ukázal své kvality a podržel ve výstroji střelu od modré čáry.

54:00

Havlíčkobrodská kombinace byla přerušena obětavým zákrokem jednoho z Horáků. Třebíč následně uzmula puk, vyhodila a střídá.

53:03

Rebelové se ale rychle po buly dostali do útočné třetiny, kde se nakonec odhodlal ke střele Petr Zítka, ale jeho zakončení tak tak že neskončilo přímo v ochranné síti. Třebíč následně vyhazuje.

52:45

Třebíč rychle vyhodila a domácí se ve snaze o bleskový brejk dopustili zakázaného uvolnění. Bude se vhazovat u Jana Dlouhého.

HC Rebel Havlíčkův Brod – SK Horácká Slavia Třebíč

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 23. Králík (Čech, Škvor)

HC Rebel Havlíčkův Brod: J. Dlouhý (Č. Novák) – Pavlíček, Prokop, D. Kolář "A", T. Semrád, Zítka, Jeník, Sedlák, A. Růžička – Rousek, Maliník "C", P. Sedláček – Milfait, Endál "A", Váchal – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Minárik, J. Kadlec, Chlubna.
Trenér: Miroslav Barus.

SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík (Klimeš) – Malena "A", Bilčík, Jaroš, Přibyl, Škvor, Šidák – Erat "A", Dolníček "C", L. Havel – Wasserbauer, Křivohlávek, Čuřík – M. Čech, Juráň, Králík – Vlašín, F. Beneš, Paták.
Trenér: Jiří Mička.

Rozhodčí: Jan Doležal – Marek Honza, Petr Křivohlavý

Průběh zápasu
1. třetina
12:41
Po 1. třetině
2. třetina
22:18
35:22
Po 2. třetině
3. třetina
44:09
46:33
52:22
58:36
Konec