Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

YR KV Mechelen – KRC Genk

3:1

konec (3:1)

27.07.2014, 14:30 • Argos Oil Stadion Achter de Kazerne, Mechelen • Tomáš Honajzer (@ToHo1992)

Tipsport: 2.5 3.26 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Mats Rits mohl pojistit vedení svého celku čtvrtou trefou, ovšem poté, co se skvěle zbavil clonícího hráče, mířil jen do míst, ke operoval připravený Bizot.

79

Poslední střídání Mechelenu: Sofiane Hanni přepouští své místo na hřišti Matsu Ritsovi.

76

Jako blesk z čistého nebe mohlo přijít snížení Genku! Mboyo skvěle přiťukl hlavou míč na dobíhajícího Thomase Buffela, který z hranice vápna vyprášil rukavice Pačovského. Mboyo se následně snažil ještě prodrat k dorážce, obrana Mechelenu byla však rychlejší a odvrátila míč do bezpečí.

71

Střelec druhého domácího gólu, Jason Adesanya, opouští hrací plochu, zahraje si Dalibor Veselinović.

60

Také domácí střídají. Odpracováno má pro dnešek Ibrahima Cissé, zahraje si Wannes van Tricht.

57

Hostující trenér Ferrera reaguje na vyloučení Hylanda: ze hřiště stahuje zcela nevýrazného Siebeho Schrijverse, kterého nahradí Pieter Gerkens.

57

Kara Mbodji zůstal uvnitř vápna Mechelenu nehlídán, v dobré pozici ale hlavičkoval slabě a hlavně asi půl metru nad.

53

Tak to je další obrovská komplikace pro Genk! Khaleem Hyland sestřelil unikajícího Obradoviće a rozhodčí Van de Velde vytáhl bez váhání žlutou kartu. Jelikož se v případě Hylanda jedná dnes už o druhé napomenutí, musí předčasně do sprch.

43

Khaleem Hyland neudržel nervy na uzdě a za poměrně zbytečný faul, kterým poslal na zem Matthyse, vidí jako první hráč v utkání žlutou kartu.

38

Mechelen právě vstřelil branku!
Hosté jsou zralí na ručník! Hanniho přihrávka nyní trestuhodně prošla skrz celou obranu Genku až na volného GLENNA CLAESE, který následně z poměrně ostrého úhlu překonal vyběhnuvšího Bizota – 3:1

37

Mechelen právě vstřelil branku!
Matthysova přízemní střela sice orazítkovala tyč, JASON ADESANYA se ale dostal hned ke dvěma dorážkám, přičemž ta druhá skončila pro domácí úspěchem – 2:1

28

Obranu Genku jsem v úvodu zápasu opravdu přechválil. Nyní si hostující zadáci nepohlídali rozběhnutého Tima Matthyse, jenž dostal vynikající pas z hloubi pole a v těžké pozici nepříjemně zakončil. Bizotovi míč vyklouzl z rukavic, a tak musel zasáhnout vracející se Mbodji, který odkopl balon do bezpečí.

22

Mechelen právě vstřelil branku!
Tentokrát to už Mechelenu vyšlo! Claes se uvnitř hostujícího vápna skvěle vyhnul protihráči a poté přihrávkou na zadní tyč našel nestřeženého SOFIANEA HANNIHO, který doklepl míč do prázdné brány – 1:1.

20

Velká šance na vyrovnání! Po centru z přímého kopu hlavičkoval jen těsně nad břevno Steven de Petter.

12

No vida, málem jsem to zakřikl! Po skvěle narážečce se spoluhráčem se za hostující defenzívou ocitl Sofiane Hanni, z mírného úhlu ovšem pálil těsně vedle vzdálenější tyčky.

8

Genk právě vstřelil branku!
Hned z první šance zápasu tu máme gól! Mboyo Ilombé skvěle přiťukl míč dobíhajícímu KHALEEMU HYLANDOVI, jenž zpoza vápna střelou po zemi překonal marně se natahujícího Pačovského – 0:1

YR KV Mechelen – KRC Genk

3:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 22. Hanni, 37. Adesanya, 38. Claes – 8. Hyland

Karty:   43. Hyland (GNK)   53. Hyland (GNK)

YR KV Mechelen: Pačovski – Bateau, Kosanović, Obradović, Paulussen, I. Cissé (60. Van Tricht), De Petter, Hanni (79. Rits), Adesanya (71. Veselinović), Matthys, Claes.

KRC Genk: Bizot – Simayes, Tshimanga, Mbodji, Masika, Buffel, S. Cissé, Gorius, Hyland, Mboyo, Schrijvers (57. Gerkens).

Rozhodčí: Van De Velde – Hermans, Nijssen.