Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

YR KV Mechelen – KRC Genk

3:1

konec (3:1)

27.07.2014, 14:30 • Argos Oil Stadion Achter de Kazerne, Mechelen • Tomáš Honajzer (@ToHo1992)

Tipsport: 2.5 3.26 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hráči Mechelenu dnes odvedli, zejména pak v první půli, skutečně vynikající práci. Ambiciózní Genk téměř k ničemu nepustili a po zásluze si do statistik připisují první tři body v sezoně za vítězství v poměru 3:1. (16:23:10)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Domácí fotbalisté si přihrávají mezi sebou v blízkosti půlící čáry a netrpělivě vyhlížejí závěrečný hvizd sudího Van de Veldena.

90+1

Jeden z posledních hostujících pokusů o útok končí ofsajdem.

90

Utkání je nastaveno o dvě minuty.

89

Mats Rits mohl pojistit vedení svého celku čtvrtou trefou, ovšem poté, co se skvěle zbavil clonícího hráče, mířil jen do míst, ke operoval připravený Bizot.

88

Hráči Mechelenu drží míč na svých kopačkách a kombinují na polovině Genku.

87

Mbodji vlastním přičiněním upadl, Veselinović ovšem neměl tu správnou rychlost, takže zaváhání hostujícího stopera nedokázal využít.

85

Tomislav Pačovski je snad už počtvrté v zápase faulován. Tentokrát si počínal za hranicí pravidel obránce Derrick Tshimanga.

84

Dalibor Veselinović byl zády k bráně, přesto se odhodlal přibližně z patnácti metrů vypálit z otočky. Rána mu však nevyšla podle představ a skončila vysoko nad Bizotovou svatyní.

83

A opět tu máme domácí kombinaci ve středu pole.

81

V posledních minutách to vypadá, jako by se dnešní utkání už jen dohrávalo. Oba celky už asi tuší, jak to všechno dopadne. Nebo se snad dočkáme překvapení?

80

Domácí roh byl odvrácen, hráči Mechelenu i tak ale každopádně kontrolují míč.

79

Poslední střídání Mechelenu: Sofiane Hanni přepouští své místo na hřišti Matsu Ritsovi.

78

Mboyo si v souboji s Pačovskim počínal nedovoleně.

76

Jako blesk z čistého nebe mohlo přijít snížení Genku! Mboyo skvěle přiťukl hlavou míč na dobíhajícího Thomase Buffela, který z hranice vápna vyprášil rukavice Pačovského. Mboyo se následně snažil ještě prodrat k dorážce, obrana Mechelenu byla však rychlejší a odvrátila míč do bezpečí.

75

Je to tak. Bateau pokračuje v zápase.

75

Až nyní se reprezentant Trinidadu a Tobaga zvedl na nohy a odkráčel do zámezí. Vypadá to, že se Bateau bude chtít zapojit zpátky do hry.

74

Bateau zůstává stále ležet na trávníku.

YR KV Mechelen – KRC Genk

3:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 22. Hanni, 37. Adesanya, 38. Claes – 8. Hyland

Karty:   43. Hyland (GNK)   53. Hyland (GNK)

YR KV Mechelen: Pačovski – Bateau, Kosanović, Obradović, Paulussen, I. Cissé (60. Van Tricht), De Petter, Hanni (79. Rits), Adesanya (71. Veselinović), Matthys, Claes.

KRC Genk: Bizot – Simayes, Tshimanga, Mbodji, Masika, Buffel, S. Cissé, Gorius, Hyland, Mboyo, Schrijvers (57. Gerkens).

Rozhodčí: Van De Velde – Hermans, Nijssen.