Menu

Fotbal

Niké liga

MFK Košice – FC ViOn Zlaté Moravce

1:3

konec (1:3)

27.07.2014, 17:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Lukáš Pancurák sk

Tipsport: 1.85 3.4 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Striedajúci Július Szöke odmenený žltou kartou. Netuším, čoho sa Szöke dopustil.

85

A odchádza aj strelec tretieho gólu Zlatých Moraviec, Peter Ďurica. Nahradí ho Szöke.

78

Odchádza strelec prvého gólu, Charizopulos, jeho miesto na necelú štvrť hodinku hry zaujme Pilát.

73

Prvé striedanie Zlatých Moraviec prichádza v 73. minúte. Valentu nahradí Sukisa.

70

Za obrovského piskotu z tribún odchádza z ihriska Oumar Diaby, nahradí ho Tomáš Kubík.

61

Druhé striedanie Košíc. Korijkove miesto zaujme Tomáš Huk.

56

Dušan Djuričič mohol zvýšiť už na 1:4! Djuričič krížnou strelou opečiatkoval pravú žrď Ružinského bránky. V prvom polčase túto tyč trafil Ostojić, tentokrát to bol Djuričič.

53

Haskič našiel skvelou prihrávkou Jána Nováka, ktorý prešprintoval trojicu brániacich hráčov, dobre však proti nemu vyštartoval Kováč a znížil mu tak strelecký uhol.

46

Prvé striedanie v zápase využijú domáci, Novák nahradí Kavku.

42

Orávik ponúkol gól Valentovi priam na striebornom podnose, diera v obrane Košíc však ostáva nepotrestaná! Valenta strieľal k bližšej žrdi, fantastický zákrok Ružinského!

39

Zlaté Moravce dali gól!

PETER ĎURICA to kopol skutočne bravúrne, keď štýlom Antonína Panenku totálne pomiatol Ružinského a zvyšuje na rozdiel dvoch gólov!

38

Po zákroku na Orávika v šestnástke žltou kartou "odmenený" Ružinský.

38

Hostia budú mať k dispozícii pokutový kop!

37

Košice dali gól!

Tak z tohto už gól padnúť jednoducho musel! Diaby pretlačil loptu do šestnátky cez nedôrazného Nikoliča na Haskiča a NERMIN HASKIČ už zaváhať nemohol. Kováč sa teraz hnevá na svojho spoluhráča – a to oprávnene.

32

Martin Bukata sa dokázal uvoľniť vo vnútri šestnástky a vypálil na Kováča, ďalšia obrovská šanca Košíc však ostáva nepremenená!

26

Zlaté Moravce dali gól!

Tak to bola paráda v podaní MÁRIA CHARIZOPULOSA! Ten s loptou bežal až od stredovej línie, pred šestnástkou si zasekol súperovho hráča, aby následne spoza ďalších dvoch prestrelil strelou k bližšej žrde Matúša Ružinského!

24

Diaby sa chcel pustiť do hlavičkového súboja s Kováčom, oboch hráčov však lopta preletela a pristála neďaleko Haskiča, ktorý na ňu však nedočiahol!

21

A mohlo to byť 0:2! Hlavičkujúci hosť sa dokázal presadiť pomedzi dvoch brániacich hráčov, nanešťastie pre ViOn však hlavičkoval len priamo do rukavíc Ružinského.

15

Signál Košiciam absolútne nevyšiel a po rohu nevypálil ani jeden z hráčov, domáci sa však rýchlo vrátili dopredu, kde stál hlavičkujúci Ivan Ostojić. Ten opečiatkoval len pravú žrď Kováčovej bránky! Tak to je obrovská smola pre domácich.

11

Zlaté Moravce dali gól!


A po ňom sa už hostia presadili! Lopta letela na bližšiu žrď, kde ju hlavou trafil MARIÁN ŠTRBÁK a namieril presne do priestoru, kde Ružinský chýbal. Štrbák však ostáva otrasený ležať na zemi, toto nevyzerá dobre.

10

Obrovská šanca pre ViOn! K lopte sa po nie príliš šťastnom odhlavičkovaní Ostojića Charizopulos, ktorý zoči-voči neprekonal Ružinského! Hostia však budú mať k dispozícii rohový kop.

8

Ďalšia obrovská príležitosť Košíc! Lopta letela z ľavej strany do šestnástky na dvojicu hráčov v žltých dresoch, ani jeden z nich ju však trafiť nedokázal!

6

Žltou kartou bol odmenený po nešetrnom zákroku v šestnástke Štrbák, hostí to však veľmi mrzieť nemusí.

5

To snáď ani nie je možné! Oumar Diaby strieľal do stredu brány a trafil nohy gólmana Kováča! Košičania následne chceli ešte dorážať, Skvašík však bránku prepálil.

4

Domáci budú mať k dispozícii pokutový kop!

MFK Košice – FC ViOn Zlaté Moravce

1:3

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 37. Haskič – 11. Štrbák, 26. Charizopulos, 39. Ďurica

Karty:   38. Ružinský (KOS) – 6. Štrbák (ZMO), 87. Szöke (ZMO)

MFK Košice: Ružinský – Sekulić, Kavka (46. Novák), Korijkov (61. Huk), Ostojić – Bukata, Skvašík, Viazanko (C), Haskič – Pačinda, Diaby (70. Kubík).
Náhradníci: Tofiloski – Huk, Urban, Novák, Kubík.

FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Chren (C), Štrbák, Nikolič – Sabo, Orávik, Djuričič, Charizopulos (78. Pilát) – Valenta (73. Sukisa), Ďurica (85. Szöke).
Náhradníci: Novota – Mujkoš, Pilát, Szöke, Sukisa, Pavelka.

Rozhodčí: Marek Mastiš – Tomáš Somoláni, Martin Borsányi. Štvrtý rozhodca: Pavol Chmura.