Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Takoradi – 1. SC Znojmo FK

4:3

konec (3:2)

02.07.2014, 17:30 • Antonínův důl • Zdeněk Plánka

86

Tým FC Takoradi právě vstřelil branku!
Na čtvrtý pokus už to DOUGLASOVI vyšlo, Po rychlém brejku dostal kolmici za obranu a trefil se přesně ke vzdálenější tyči.

60

Znojmo právě vstřelilo branku!
Vyrovnáno. V rychlém brejku sice nejprve ztroskotal Reljić, Znojmo ale zůstalo u míče. Lukáš přenesl hru na levé křídlo, odkud přišel centr před bránu. Tam byli hned dva volní znojemští hráči. Do brány nakonec míč usměrnil DAVID LEDECKÝ.

30

Tým FC Takoradi právě vstřelil branku!
Ve znojemské obraně byla uprostřed velká díra, čehož bylo také využito. JURIŠIČ dostal kolmici za obranu a šel sám na brankáře Prekoviće. Ten vyběhl, ale Jurišič zkušeně zakončil podél gólmana.

27

Znojmo právě vstřelilo branku!
...Opět srovnáno. Zeba poslal do pokutového území nadýchaný centr, na který si naskakovalo několik hráčů. YONI ve snaze zabránit zakončení hlavičkoval ovšem tak nešťastně, že si dal ukázkového vlastence.

17

Tým FC Takoradi právě vstřelil branku!
O góly dnes zřejmě nebude nouze. Opět to byla branka po chybě. Takoradi se vydalo do rychlého brejku, který zakončoval na zadní tyči DOUGLAS. Ten měl před sebou v podstatě prázdnou bránu.

12

Znojmo právě vstřelilo branku!
Jihomoravané bleskově srovnávají krok. Takoradi chybovalo v rozehrávce a k míči se dostal MILOŠ RELJIĆ, ten neváhal a zpoza vápna pohotově vypálil a míč poslal od tyče do brány.

11

Tým FC Takoradi právě vstřelil branku!
Takoradi využívá standardní situaci a dostává se do vedení. Centr mířil na zadní tyč, kde si na něj počíhal SARR a nedal hlavou brankáři žádnou šanci.

FC Takoradi – 1. SC Znojmo FK

4:3

konec (3:2)

Zpět na online

Branky: 11. Sarr, 17. Douglas, 30. Jurišič, 86. Douglas – 12. Reljić, 27. Yoni (vla.), 60. Ledecký

Karty:   26. Bouchantuaf (TAK)

FC Takoradi: Cisse – Bouchantaf, Min-Yoo Yoon, Sarr, Yoni, Ji Man, Mavakala, Ju Kiho, Douglas, Jurišič, Stephane.
Náhradníci: Michut, Rokos, Baco, Ampang, Lolonga, Palma.

1. SC Znojmo FK: Preković – Honz, Šilinger, Volčkov, Ziger, Zeba, Lukáš, Reljić, Kunc, Oura Didier, Comara. Do 2. poločasu zasáhli. Juran (GK), Yilmaz, Ledecký, Ali, Hrazdílek, Celik, Pokorný, Zezula, Tšemernak.
Náhradníci: Juran, Yilmaz, Ledecký, Ali, Hrazdílek, Celik, Pokorný, Zezula, Tšemernak.