Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Sigma Olomouc B – HFK Třebíč

2:2

konec (1:1)

20.04.2014, 10:15 • Andrův stadion, hřiště 2 • Jan Matúš (@honzashepp)

Sigma Olomouc "B" nakonec remízovala se svým tabulkovým sousedem 2:2, když se i ve druhé části dostali domácí opět do vedení, ale Třebíč dokázala kontrovat, a hosté svou druhou brankou rozhodnuli o tom, že si z Hané odvezou jeden bod. (12:08:17)

Konec zápasu.

90

Centr P. Ševčíka však dokázali hosté bez problémů odkopnout.

90

Sigma bude zahrávat přímý kop z pravé strany.

89

Florián se hnal do rychlého protiútoku, kde však byl sám na dva hráče v modré, kteří jej nakonec dokázali obrat o míč.

88

Střídající Válek mohl být hrdinou. Hostující fotbalista se dostal ke střele z voleje a jeho pokus proletěl jen pár centimetrů nad břevnem.

87

Třebíč střídá svého třetího hráče, když ze hřiště odchází Jan Dobrovolný, kterého nahrazuje Ivo Ujčík.

86

Sigma drží míč okolo šestnáctky Třebíče, ale domácí fotbalisté se zatím nemohou dostat do nějakého zakončení směrem na Matiáška.

84

Lukáš Podzemského nahradí v sestavě Třebíče Tomáš Válek.

83

A Florián už málem otočil vývoj utkání! Hostující hráč se odhodlal ke střele ze zhruba dvaceti metrů a jeho pokus jen těsně minul levou tyč domácí brány.

82

Třebíč právě vstřelila branku!
Horáci se však přece jenom dočkávají vyrovnávající branky, když domácí obrana trochu propadnula a k míči se nakonec dostal PETR FLORIÁN, který jej usměrnil za záda Reichla.

80

Třebíčtí fotbalisté se už radovali ze své druhé branky, ale Komínek zřejmě ještě předtím fauloval jednoho z domácích hráčů, a tak hlavní rozhodčí neuznává branku hostů.

79

Dnešní utkání sleduje 89 diváků.

79

Následný přímý kop zahrál P. Ševčík, jehož pokus však letěl příliš nad bránu Třebíče.

78

Další žlutá karta na straně Třebíče. Květoslav Havránek musel zastavit dobře vyvíjející útok Olomouce, a tak fauloval zhruba dvacet metrů před svou bránou jednoho z domácích.

77

Sám faulovaný hráč se nakonec ujal exekuce, když jeho přímý pokus letěl na bránu Třebíče, ale Matiášek jej dokázal zkrotit.

76

Plšek byl před šestnáctkou Třebíče poslán šlapákem k zemi, a tak budou domácí kopat přímý kop.

74

A. Ševčík se po pravé straně hnal na Matiáška, kterého nakonec dokázal přehodit, ale s domácím hráčem se ještě stihnul vrátit jeden z obránců, a zabránil mu tak ve vstřelení míče do prázdné.

73

Trenér Mucha střídá už svého třetího hráče, když ze hry stahuje střelce druhé branky Michala Holuba, kterého ve zbytku utkání nahradí Jiří Texl.

72

Habusta fauloval ve středu hřiště Havránka, a tak budou hostující fotbalisté kopat přímý kop.

71

Jan Dobrovolný chtěl zřejmě navázat na svého kolegu, když na pravé straně poslal k zemi Holuba, a vidí tak žlutou kartu.

69

Je to první žlutá karta v utkání. Lukáš Podzemský fauloval tvrdě ve středu hřiště jednoho z domácích, a tak hlavní rozhodčí vytahuje žlutý kartónek.

68

Olomouc právě vstřelila branku!
Sigma "B" odcentrovala míč do vápna Třebíče, kde jej nakonec Matiášek vyrazil trochu nešťastně před sebe na zcela volného MICHALA HOLUBA, který následně vstřelil druhou branku Olomouce.

66

Plšek fauloval ve středovém kruhu hostujícího Chlupa, a tak hlavní rozhodčí píská nedovolený zákrok domácího fotbalisty.

65

Centr Dobrovolného z levé strany skončil až za bránou Olomouce, a tak bude Reichl odkopávat od své brány.

64

Ale také roh domácích nebyl o moc úspěšnější než roh Třebíče před malým okamžikem, když jej hosté odhlavičkovali od své brány.

63

Následný rohový kop však domácí fotbalisté z větším přehledem ubránili a ihned se vydali do útoku, kde naopak vybojovala Sigma "B" roh.

62

Třebíč bude zahrávat rohový kop, protože jeden z jejich centrů zblokovali domácí do zámezí.

60

Š. Svoboda přenechal míč za sebou na pravé straně na Chlupa, který jej následně odcentroval směrem na bránu Olomouce, kde nakonec ukořistil balon Reichl.

57

Z pravé strany posílal balón do vápna hostí Plšek a jeho centr se snesl hned před dva hráče Olomouce, kteří však nedokázali usměrnit míč do brány Třebíče.

56

Dpětí domácí fotbalisté teď hned dvakrát v krátkém časovém rozpětí odcentrovali míč do vápna Třebíč, kde nakonec hlavičkoval balón do zámezí Schmidt.

55

Sigma "B" střídá svého druhého hráče. Filipa Richtra nahradí ve zbytku utkání Jakub Plšek.

53

První rohový kop v druhém poločasu bude kopat Sigma. K jeho exekuci se postavil Holub, jehož centr hlavičkoval O. Ševčík, ale míč směřoval přesně do středu brány.

52

Š. Svoboda z pravé strany centroval míč směrem do šestnáctky domácích, ale balón nakonec nabral rotaci mimo pokutové pásmo Olomouce.

51

Z pravé strany centroval míč do vápna Holub a jeho pokus ještě tečoval některý z hráčů před Matiáškem, ale hostující brankář dokázal nakonec balón uchovat pod svým tělem.

49

Centr P. Ševčíka zblokoval Chlup, ale s míč se zřejmě při tomto zákroku propíchnul, a tak jej hostující fotbalista posílá do zámezí.

48

Sigma se ihned v úvodu druhého poločasu opět tlačí na svou útočnou polovinu, ale domácí fotbalisté se zatím nemohou dostat do zakončení.

46

Máme tu hned dvojici střídání před druhým poločasem. Domácí tým vystřídal Michala Stříže za Adama Ševčíka a Třebíč vystřídala Milana Kosteleckého za Petra Floriána.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 11:18.
V prvním poločase byla více aktivnější domácí Sigma "B", která nakonec ve 13. minutě vstřelila úvodní branku utkání, když se z přímého kopu trefil P. Ševčík. Třebíč však dokázala ihned reagovat po dvou minutách, když hosté kopali penaltu, kterou proměnil kapitán Komínek.

45

První poločas skončil.

45

Z hranice šestnáctky se dostal ke střele z otočky Stříž, ale jeho pokus zachytil Matiášek bez větších problémů.

44

Hýbl dostal na levé straně přihrávku od Stříže a následně se pokusil odcentrovat míč do vápna Třebíče, ale ten nakonec odhlavičkoval mimo Podzemský.

42

Havránek teď ležel u půlící čáry, a tak rozhodčí odpískal faul domácího hráče.

40

A ihned větší šance i na druhé straně! Holub pálil ze zhruba pětadvaceti metrů a Matiášek jeho pokus vyškrábnul svými konečky prstů mimo svou bránu.

39

Po autovém vhazování z levé strany se nakonec balón dostal až na střed pokutového území Olomouce, kde se k němu dostal Kostelecký, ale jeho následnou střelu dokázal Reichl Chytit.

39

Třebíč začíná mít čím dál více ze hry. Hostující fotbalisté se stále více a více tlačí na svou útočnou polovinu.

38

Havránek poslal míč na levou stranu, kde byl rozběhlý Kostelecký, který se pokusil následně ještě odcentroval balón do vápna, ale ten nakonec skončil v náruči Reichla.

36

Míč odcentroval do vápna Chalupa a nejvýše si na jeho centr vyskočil P. Svoboda, který odhlavičkoval míč mimo tři tyče olomoucké brány.

36

Třebíč se následně dostala do rychlého protiútoku, kde hosté vybojovali rohový kop

35

K jeho exekuci se nakonec postavil Stříž, ale na jeho centr nedokázal vyskočit ani jeden z hráčů v modrém a míč skončil až u Matiáška.

34

Podzemský fauloval Holuba zhruba třicet metrů před vápnem, a tak bude Sigma "B" zahrát přímý kop.

33

Třebíč dostávala pod tlak jednoho z domácích hráčů, který raději nakopnul míč přímo do Dobrovolného, od kterého se odrazil za postranní čáru.

32

Sigma "B" se hnala do dalšího útoku po levé straně, ale hostující obrana skvěle zasáhnula a dokonce bude Třebíč vhazovat aut.

29

Míč následně odcentroval do vápna Komínek, ale pro míč si vyskočil Reichl, který dokázal balón ukořistit ještě ve vzduchu.

28

Ševčík O. u pravé čáry fauloval Dobrovolného, a tak bude Třebíč zahrávat přímý kop ze zhruba čtyřiceti metrů.

26

Kostelecký dostal pěknou přihrávku na levou stranu, odkud se mu následně povedlo odcentrovat míč na Havránka, jenž jej hlavičkoval mimo tři tyče olomoucké brány.

25

Třebíč se hnala po pravé straně do útoku, kde se nakonec povedlo odcentrovat míč Dobrovolnému, ale ten pouze následně nemířil na Havránka, který byl ve vápně Olomouce připravený.

24

Hladík na pravé straně přebral míč po Holubovi, ale domácí hráč se pokusil projít hned přes tři hráče v bílém, a tak se dalo očekávat, že o balon příjde.

21

Následně se do útoku opět vydali domácí fotbalisté, kteří se však na hranici šestnáctky provinili útočným faulem.

20

Do útoku se po delší době vydali i hosté z Třebíče, ale jejich útočná snaha skončila ihned po pár momentech, když Chalupa neuspěl v souboji jeden na jednoho s O. Ševčíkem.

19

Hladík dostal míč na pravé straně, odkud nakonec odcentroval míč do hostující šestnáctky, kde jej tečoval Schmidt, ale Matiášek byl ve své bráně připravený.

18

P. Ševčík nakonec odcentroval míč do vápna, kde však míč proskákal až k druhé tyči a zde byl osamocený Dobrovolný, jenž balón rychle odkopnul.

17

Sigma se opět usadila na své útočné polovině, kde nakonec domácí fotbalisté vybojovali rohový kop.

15

Třebíč právě vstřelila branku!
K exekuci pokutového kopu se nakonec postavil hostující kapitán DAVID KOMÍNEK, který poslal míč přesně k levé tyči, kde sice Reich vystihnul směr, ale domácí brankář nebyl dostatečně rychlý.

14

Štěrba fauloval jednoho z hostujících hráčů v pokutovém území, a tak bude Třebíč kopat penaltu.

13

Olomouc právě vstřelila branku!
Sigma "B" zahrávala přímý kop z levé strany, kde byl faulovaný Stříž. K exekuci se nakonec postavil PETR ŠEVČÍK a míč nakonec skončil až u pravé tyče hostující brány.

12

Máme tu první pokus domácích hráčů, který musel Matiášek likvidovat. Schmidt se odhodlal ke střele ze zhruba dvacetipěti metrů a hostující brankář jeho pokus dokázal chytit ve své náruči.

11

Obraz hry je zatím stále stejný. Sigma "B" mají míč na svých kopačkách a Třebíč zatím sleduje jejich kombinační hru.

9

Sigma sice následně nacentrovala míč do vápna, ale třebíčtí obránci si s touto situací poradili bez větších problémů.

8

Další centr Stříže zblokoval jeden z hostujících fotbalistů na rohový kop.

7

Dobrovolný sestřelil u středu hřiště Habustu a hostující hráč zatím od hlavního sudího odchází pouze s napomenutím.

6

Sigma zatím nechce pustit Třebíč k míči a domácí fotbalisté se stále pokoušejí dobít obranu hostujícího celku.

4

První útočnou akci jsme také zaznamenali i na druhé straně, když Třebíč rozehrávala přímý kop ze středu hřiště, ale balón dopadnul přesně na hlavu Štěrby.

3

Stříž dostal pěkný pas do běhu na levou stranu, odkud se následně pokusil odcentrovat míč do vápna, ale zde míč odhlavičkovali hostující obránci.

2

Jako první se do útoku pustili domácí fotbalisté, ale Sigma "B" zatím narazila na pevný blok hostí.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Sigma Olomouc B: Reichl – Ševčík O., Štěrba (C), Richter, Habusta, Holub, Ševčík P., Schmidt, Stříž, Hýbl.
Náhradníci: Ševčík A., Plšek, Jemelka, Texl, Chvěja.

HFK Třebíč: Matiášek – Svoboda Š., Chalupa, Podzemský, Dobrovolný, Chlup, Kostelecký, Komínek (C), Chalupa, Svoboda P., Havránek.
Náhradníci: Válek, Sedláček, Florián, Benda, Ujčík, Tesař.

Rozhodčí: Ondráš – Ogrodník, Batík.
Vítám vás u on-line přenosu z utkání 22. kola MSFL, ve kterém nás čeká souboj mezi aktuálně druhou SK Sigma Olomouc B a třetí HFK Třebíč. Jedna se tedy souboj o druhé místo, protože oba týmy mají na svém kontě shodně 37 bodů. Navíc se případný vítěz může bodově dotáhnou i na první Opavu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

SK Sigma Olomouc B – HFK Třebíč

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 13. Ševčík P., 68. Holub – 15. Komínek (pen.), 82. Florián

Karty:   69. Podzemský (TRE), 71. Dobrovolný (TRE), 78. Havránek (TRE)

SK Sigma Olomouc B: Reichl – Ševčík O., Štěrba (C), Richter (55. Plšek), Habusta, Holub, Ševčík P., Schmidt, Stříž (46. Ševčík A.), Hýbl.
Náhradníci: Ševčík A., Plšek, Jemelka, Texl, Chvěja.

HFK Třebíč: Matiášek – Svoboda Š., Chalupa, Podzemský (84. Válek), Dobrovolný (87. Ujčík), Chlup, Kostelecký (46. Florián), Komínek (C), Chalupa, Svoboda P., Havránek.
Náhradníci: Válek, Sedláček, Florián, Benda, Ujčík, Tesař.

Rozhodčí: Ondráš – Ogrodník, Batík.

Diváci: 89