Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

UD Almería – Celta de Vigo

2:4

konec (1:1)

20.04.2014, 12:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Martin Dvořák

Tipsport: 2.6 3.24 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Almería právě vstřelila branku!
Domácí snižují, ÓSCAR DÍAZ, který před malým okamžikem dostal žlutou kartu, se po přihrávce Rodriho dokázal prosadit střelou z hranice pokutového území, velmi povedená individuální akce!

76

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Hosté si nyní dělají doslova, co chtějí... FABIÁN ORELLANA si nabíhá za obranu soupeře, špičkou kopačky zpracovává velmi povedený lob Rafinhy, Estebanovi udělal ještě kličku a zakončuje do prázdné branky.

71

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
NOLITO dává svůj druhý gól v zápase, když znovu "zaspala" obrana Almeríi, za níž se dostal Orellana, ten z pravé strany parádně přihrál před branku, kde už měl Nolito velmi usnadněnou úlohu.

52

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Převahu v úvodu druhého poločasu dokázali hosté vyjádřit i gólově, Nolito z pravé strany přihrává přesně za obranu Almeríi, tam si nabíhá CHARLES, pro kterého je již snadné trefit odkrytou část branky.

40

Almería právě vstřelila branku!
Obrana Celty Vigo "zaspala" při bránění volného kopu, za obranu se dostal Marcos Tébar, který z pravé strany přihrál před branku, kde v leže zakončil RODRI, který poslal míč do branky za záda bezmocného Álvareze a je vyrovnáno.

19

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Rafinha se prodral z pravé strany do pokutového území, snažil se zakončit, ale nakonec místo střely přihrává na levou stranu, kde je připraven NOLITO, který pohotovou střelou překonává Estebana.

UD Almería – Celta de Vigo

2:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 40. Rodri (Tébar), 88. Díaz (Rodri) – 19. Nolito (Rafinha), 52. Charles (Nolito), 71. Nolito (Orellana), 76. Orellana (Rafinha)

Karty:   12. Verza (ALM), 42. Mané (ALM), 68. Rodri (ALM), 73. Tébar (ALM), 86. Díaz (ALM)

UD Almería: Esteban – Nélson, Tébar, Trujillo, Mané – Suso (66. Díaz), Verza (58. Corona), F. Soriano (C) (30. Zongo), Azeez, Vidal – Rodri.
Náhradníci: Julián – Rafita, Corona, Dubarbier, Zongo, Díaz, Barbosa.

Celta de Vigo: R. Yoel – Mallo (C), Cabral, Fontàs, Castro – Krohn-Dehli, Á. López (46. Madinda), Rafinha (77. I. López) – Orellana, Charles (67. Bermejo), Nolito.
Náhradníci: S. Álvarez – I. López, Costas, Oubiña, Madinda, Bermejo, Mina.

Rozhodčí: Muñiz – Fernández, Zancada