Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Valenciennes FC – FC Nantes

2:6

konec (0:3)

20.04.2014, 17:00 • Stade du Hainaut, Valenciennes • Martin Dvořák

Tipsport: 2.0 3.2 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Nantes právě vstřelili branku!
BĂNEL NICOLIȚĂ to zkusil z volného kopu přímo na branku a byť se tam po míči natahovalo několik hráčů, nikdo již míč netečoval a ten končí v brance, gólman Novaes pouze bezmocně rozmáchl rukama, to je krutý debakl!

86

Nantes právě vstřelili branku!
Asi již není co řešit, Djidji hlavičkuje v pokutovém území po volném kopu Nicolițăa a míč se odráží od bránícího CARLA MEDJANIHO do branky, smolný vlastní gól!

84

Valenciennes právě vstřelilo branku!
A ono to půjde a né že né! Asi to si nyní musí říkat domácí fotbalisté, kteří dávají v krátké době po sobě druhý gól a snižují na 2:4! JEAN-CHRISTOPHE BAHEBECK si v pokutovém území naběhl na centr Meliksona a hlavou usměrnil míč do branky, na nějž Riou nedosáhl.

80

Valenciennes právě vstřelilo branku!
Nakonec se přece jenom domácí prosazují, a to z dalšího rohového kopu, kdy míč na bližší tyči hlavou přizvedl Pujol a na té zadní pak hlavičkuje nikým nehlídaný CARL MEDJANI, který trefuje odkrytou branku soupeře.

79

A fotbalisté Valenciennes vybojovali rohový kop, rozehraje Melikson z levé strany. Na vzdálenější tyči hlavičkuje Doumbia, dobrá hlavička, míč míří do brány, fantastický zákrok Rioua!

67

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Serge Gakpé, přichází Bănel Nicoliță.

63

Ne, domácím není přáno, po centru Pujola z pravé strany hlavičkuje ve vápně Dossevi a míč končí na tyči!

61

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Etey Menachem Shechter, přichází Fernando Aristeguieta.

54

Nantes právě vstřelili branku!
SERGE GAKPÉ to z volného kopu trefil parádně, z dvaadvaceti metrů napálil míč přes bránící "zeď" tak, že se stočil do branky a na tuto střelu byl Novaes "krátký".

53

A pozor, Medjani fauluje v blízkosti vlastní šestnáctky, dostává za to žlutou kartu, pro hosty je to navíc velmi dobrá pozice pro volný kop!

51

Střídání v týmu Valenciennes FC: ze hřiště odchází Opa N'Guette, přichází Mathieu Dossevi.

46

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Johan Audel, přichází Ismaël Bangoura.

46

Střídání v týmu Valenciennes FC: ze hřiště odchází Eloge Enza-Yamissi, přichází Grégory Pujol.

44

Nantes právě vstřelili branku!
Jak jednoduchý fotbal může být! Po totální "minele" Mileksona se míč dostává přímo k Veretoutovi, ten dlouhým pasem nachází SERGE GAKPÉHO, který si nabíhá po pravé straně k pokutovému území soupeře, před ním ještě couvá Kagelmacher, což není pro Gapkého žádný problém, neboť ten přesnou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a hosté vedou již 3:0!

41

Nantes právě vstřelili branku!
Ale to již neplatí! Veretout nevzdal souboj o míč u pravé postranní čáry, kde se zdálo, že míč opustil hrací plochu, odmáváno ale nebylo, a tak Veretout nakopl míč do vápna, kde si ho zpracoval ALEJANDRO BEDOYA a z první prostřelil Novaese v brance Valenciennes!

25

Nantes právě vstřelili branku!
Hosté dostali obranu Valenciennes pod velký tlak, ve vápně se po přihrávce Veigneaua z levé strany dostává k míči JOHAN AUDEL, který se zbavil obránce, míč si jedním dotekem zpracoval a parádně zakončil k tyči, Novaes bez šance.

21

A tentokrát se již Melikson prosadil ve vápně, střílí z levé strany, míč ještě tečuje Doumbia a z brankové čáry vykopává Olivier Veigneau! První gólová šance tohoto utkání!

Valenciennes FC – FC Nantes

2:6

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 80. Medjani, 84. Bahebeck (Melikson) – 25. Audel (Veigneau), 41. Bedoya (Veretout), 44. Gakpé (Veretout), 54. Gakpé, 86. Medjani (vla.), 90. Nicoliță

Karty:   53. Medjani (VLN)

Valenciennes FC: Novaes – Néry, Medjani, Kagelmacher (C), Masuaku – Ducourtioux, Doumbia, Enza-Yamissi (46. Pujol), Bahebeck – N'Guette (51. Dossevi), Melikson.
Náhradníci: Penneteau – Angoua, Lala, Dossevi, da Silva, Le Tallec, Pujol.

FC Nantes: Riou – Veretout, Djidji, Vizcarrondo, Veigneau (C) – Audel (46. Bangoura), Deaux, Bedoya, Alhadhur, Gakpé (67. Nicoliță) – Shechter (61. Aristeguieta).
Náhradníci: Dupé – Pancrate, B. Touré, Nicoliță, Aristeguieta, Bangoura, Dubois.

Rozhodčí: Castro – Danizan, Henninot