Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfB Stuttgart – FC Schalke 04

3:1

konec (1:0)

20.04.2014, 17:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.5 3.6 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Výměna sil proběhne také na straně Stuttgartu. Odchází Cacau, okusit atmosféru duelu přichází Haggui.

89

Hosté střídají. Místo Kolasinace přichází do hry Santana.

88

Opět hosté! Ulreich nejprve vytěsnil Boatengovu dělovku, následně si poradil také s dorážkou Saného. Domácí brankář je skutečně klíčovým mužem svého celku.

85

Huntelaar naskočil do souboje ve velkém vápně, nebezpečná hlavička však skončila v rukavicích Ulreicha. Domácí brankář ale balon zastavil téměř na brankové čáře. Závěr duelu přináší strhující podívanou.

82

Sakai se po nenápadné akci ocitl zcela sám před Fährmannem. Zřejmě byl ale nabytou příležitostí sám zaskočen, hostující brankář zmenšil obránci Stuttgartu střelecký úhel, čímž donutil Sakaie k mizernému zakončení.

77

Hnedle vzápětí další výměna sil. Z hrací plochy odchází Meyer, nahradí jej Sané.

77

Domác střídají. Místo Didaviho přichází na trávník Maxim.

75

Bude se žlutit. Za nevybíravý skluz je potrestán hostující Matip (SCH).

73

Domácí střídají. Místo Grueza naskočí do hry Rausch.

72

Tak to je neuvěřitelné, Szalai se po rohovém kopu opřel do balonu, který skončil v brance Stuttgartu. Pomezní sudí ale odpískal ofsajd, který byl více než diskutabilní.

71

Schalke mohlo být o krok blíže vyrovnání! Meyer poslal do vápna táhlý centr, který přistál na hlavě Boatenga. Záložník hostující družiny poté hlavičkou donutil Ulreicha k zásahu. Následovat bude rohový kop.

69

Schalke právě vstřelilo branku!
Jak jednoduché. Goretzka předvedl vynikající individuální práci, po níž přihrál do středu hrací plochy. ADAM SZALAI poté přízemní ranou k levé tyči překonal Ulreicha. Hosté tak vykřesali poslední jiskřičku naděje, díky které mohou ještě usilovat o návrat do utkání.

59

Stuttgart právě vstřelil branku!
Fantastické představení domácí družiny pokračuje. Sakai obdržel přihrávku za obranu Schalke, obskočil Kolasinace, načež nalezl zcela volného MARTINA HARNIKA. Středopolař Stuttgartu pak neměl problém přidat svou druhou trefu v utkání.

56

Hosté reagují na průběh hry a střídají. Hrací plochu opouští Obasi, nahradí jej Szalai. Uvidíme, jaký bude mít tato výměna vlil na utkání.

54

Stuttgart právě vstřelil branku!
Ofenzivní kola duelu se roztáčejí! Protiútok vedený Traorém končí úspěšně. Centr z pravé strany přistál do pokutového území, odkud jej CACAU hlavou usměrnil do protipohybu Fährmanna. Dvoubrankové vedení je pro Stuttgart více než slibné, naopak na Schalke čeká velké penzum práce.

53

Boateng si na hranici velkého vápna zpracoval balon, připravil si jej na levačku a tvrdě vypálil. Prudká rána zamířil jen těsně nad. V ochozech to jen zahučelo. Ulreich bude rozehrávat.

51

Didavi se nadechl k famóznímu sprintu, který skončil přihrávkou na rozběhnutého Sakaie. Krajní obránce Stuttgartu ale odcentroval velmi špatně. Protiútok hosté poté musel zastavit nedovoleným způsobem Gruezo (STU).

40

Boateng (SCH) naběhl velmi surově do protihráče, za což dostává žlutou kartu. Klidnou hru Stuttgartu se zatím hostujícímu celku nedaří rozbít.

37

Neuvěřitelné, Cacau nyní minul neminutelné. Traoré opět dosprintoval až na hranici pokutového území, odkud přihrál nabíhajícímu spoluhráči. Domácí útočník ale ve skluzu trestuhodně přestřelil zcela odkrytou branku Schalke. Velká škoda pro Stuttgart.

34

Kolasinac (SCH) je zřejmě velmi frustrovaný, Didaviho nyní sestřelil bodyčekem, za který by se nemuseli stydět ani v kanadsko-americké NHL. Za svůj počin dostává pochopitelně žlutou kartu.

29

První žlutá karta duelu. Za ostrý šlapák ji dostává Cacau (STU). Domácí útočník je dnes velmi nabuzený.

23

Stuttgart právě vstřelil branku!
Výtečně sehraná standardní situace posílá domácí do vedení. Didavi psolal z pravé strany do vápna centr, na který si naskočil MARTIN HARNIK. Domácí záložník poté hlavou pohodlně otevřel skóre utkání.

VfB Stuttgart – FC Schalke 04

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 23. Harnik (Didavi), 54. Cacau (Traoré), 59. Harnik (Sakaj) – 69. Szalai (Goretzka)

Karty:   29. Cacau (STU), 51. Gruezo (STU) – 34. Kolasinac (SCH), 40. K-P. Boateng (SCH), 75. Matip (SCH)

VfB Stuttgart: Ulreich – Sakaj, Schwaab, Niedermeier, Rüdiger – Didavi (77. Maxim), Gruezo (73. Rausch), Traoré, Gentner (C), Harnik – Cacau (89. Haggui).
Náhradníci: Kirschbaum – Haggui, Rausch, Maxim, Ibišević, Werner, Abdellaoue.

FC Schalke 04: Fährmann – Hoogland, Kolasinac (89. Santana), Ayhan, Matip – Meyer (77. Sané), Goretzka, K-P. Boateng, Neustädter, Obasi (56. Szalai) – Huntelaar (C).
Náhradníci: Hildebrand – Santana, Max, Sobottka, Leipertz, Annan, Szalai, Sané.

Rozhodčí: Perl – Schalk, Emmer

Diváci: 60 000