Menu

Fotbal

Gambrinus liga

FK Dukla Praha – AC Sparta Praha

1:3

konec (0:2)

20.04.2014, 19:00 • Škoda Transportation Arena • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 4.3 3.6 1.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Žlutou kartu dostává Tomáš Přikryl (AC Sparta Praha).

88

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Patrik Gedeon, přichází Josef Marek.

88

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází David Lafata, přichází Roman Bednář.

80

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Kamil Vacek.

79

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Mareš, přichází Milan Černý.

77

Sparta po snížení rychle přepla na vyšší rychlostní stupeň a Rada musel vyrazit tvrdou bombu Krejčího.

76

Dukla právě vstřelila branku!
I tak zkušený a kvalitní brankář jako je Vaclík, dokáže někdy udělat obrovskou hrubici. Nevyřešil malou domů a nestačil odkopnout míč do bezpečí před Engelmannem. Toho trefil jen do zad a ZBYNĚK POSPĚCH už měl pak velice lehkou úlohu. Uklidil míč do prázdné.

75

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Bořek Dočkal, přichází Tomáš Přikryl.

70

Sparta právě vstřelila branku!
Jak je fotbal jednoduchý. JOSEF HUŠBAUER se rázem stává nejlepším střelcem Gambrinus ligy. Krejčí načasoval přesně přihrávku za obranu a Hušbauer střelou mezi Radovy nohy zvyšuje náskok letenského týmu. Asistence: Ladislav Krejčí.

65

Obrovská šance Dukly, ale nebylo jí přáno. Mareš krásným centrem našel hlavičkujícího Zbyňka Pospěcha, který jen o pár čísel minul levou Vaclíkovu tyč. Sparťanský gólman zůstal stát a hodně si musel oddechnout, mnoho opravdu nechybělo.

53

Sparta mohla potřetí udeřit. Lafata vystihl špatnou přihrávku Božiče a hned vypálil na Radu, který však míč nohou vyrazil do bezpečí.

46

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Marek Hanousek, přichází Vojtěch Engelmann.

45

Dočkal vymyslel perfektní signál na připraveného Matějovského. Zkušený záložník Pražanů dostal míč přesně na levačku a fantastický Rada se natáhl k levé tyči, kde míč vytěsnil mimo bránu. Ještě tak udržel naděje Dukly do druhého poločasu.

44

Žlutou kartu dostává Marek Hanousek (FK Dukla Praha).

39

Krejčího velice jedovatá střela, která před Radou ještě skočila. Domácí brankář měl plné ruce práce, aby míč udržel v rukavicích.

32

Na druhé byla obrana Dukly v plamenech. Hušbauer cpal míč pod sebe, možná měl sám zakončovat, ale nahrával na Lafatu. K tomu se míč nedostal, avšak po sérii odrazů se autor druhé branky dostal k zakončení a jeden z obránců ve žlutých dresech musel kropit požár odkopem míče z brankové čáry.

25

Dočkal hledal svým pasem nabíhajícího Krejčího a i tato akce měla gólové parametry. Druhý jmenovaný byl připravený na zadní tyči, ale jeho pokus končí těsně mimo. Rada se jen modlil, aby nekapituloval potřetí.

18

Sparta právě vstřelila branku!
Rada si v podstatě nesáhl na míč a už ho podruhé loví ze své sítě. Krásnou dělovkou ze zhruba dvaceti metrů se prezentoval JOSEF HUŠBAUER. A o něm je známo, že umí dávat krásné góly. Ani v tomto případě se nějaká výjmečná situace nekoná. Parádní bomba přesně do šibenice a Sparta vede dvoubrankovým rozdílem. Asistence: Bořek Dočkal.

16

Pozor na domácí tým. Berger se prokličkoval k zakončení z levé strany vápna a Vaclík musel poprvé v tomto mači zasahovat. Střela to byla přízemní a neměla potřebnou razanci. Každopádně si talentovaný brankář musel dát velký pozor.

15

To mohla být obrovská šance pro Spartu. Ladislav Krejčí poslal krásný centr do vápna, kam vystartoval kanonýr Lafata, ale kapitán Pražanů jen těsně minul míč. Natahoval se, leč marně.

3

Sparta právě vstřelila branku!
Tak to byla rychlovka. Matějovský načasoval přihrávku přesně na kopačky PAVLA KADEŘÁBKA, který se dostal za obranu soupeře a byť to měl velice složité, dokázal se přes obránce střelecky prosadit. Míč se sotva doplazil do sítě, ale nakonec může radost hostů naplno propuknout. Asistence: Marek Matějovský.

FK Dukla Praha – AC Sparta Praha

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 76. Pospěch (Engelmann) – 3. Kadeřábek (Matějovský), 18. Hušbauer (Dočkal), 70. Hušbauer (Krejčí)

Karty:   44. Mar. Hanousek (DUK) – 90+3. Přikryl (SPA)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:2.

FK Dukla Praha: Rada – Romera, Štětina, Mat. Hanousek, Božič – Berger, Hlinka, Mar. Hanousek (46. Engelmann), Gedeon (C) (88. J. Marek), Mareš (79. Černý) – Pospěch.
Náhradníci: Tetour – Jeřábek, Hanzel, Ouedraogo, Černý, Engelmann, J. Marek.

AC Sparta Praha: Vaclík – Kadeřábek, Švejdík, Holek, Hybš – Dočkal (75. Přikryl), Hušbauer (80. Vacek), Vácha, Matějovský, Krejčí – Lafata (C) (88. Bednář).
Náhradníci: Švenger – Brabec, Přikryl, Mareček, Vacek, Konaté, Bednář.

Rozhodčí: M. Nenadál – J. Moláček, Z. Dobrovolný

Diváci: 6872