Menu

Fotbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – MFK Dukla Banská Bystrica

1:3

konec (0:1)

20.04.2014, 18:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 2.4 3.07 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

77

Banská Bystrica dala gól!

Hostia sa dostali do rýchleho brejku, ktorý sa napokon končí gólom a zdá sa, že o víťazovi v zápase je už definitívne rozhodnuté! BRANISLAV ĽUPTÁK sa dostal ku lopte, z pravej strany sa rútil na bránu domáceho tímu, domáca obrana za ním nestíhala, dostal sa pred bránu hostí a pohodlne zakončuje celú svoju akciu gólom!

70

Zlaté Moravce dali gól!

Domáci futbalistom sa pdoarilo streliť kontaktný gól a ešte sa tak vracajú do boja o body v zápase! Dokázali vyvinúť veľký tlak na hostí, zatlačili ich pred ich bránu a podarilo sa im streliť dôležitý gól, keď sa po krásnom centri z pravej strany v podaní Mazana dostal do zakončenia LUKÁŠ SZABÓ a loptu poslal bezpečne do brány hostí!

50

Banská Bystrica dala gól!

Úplne rovnaký úvod hry, ako tomu bolo v prvom polčase! Aktívnejší boli opäť domáci, ale gól dávajú hostia! Domáci si nedali pozor na pravú stranu, odkiaľ smeroval do 16-tky domáceho tímu nebezpečný center, loptu nešťastne za seba poslal Chren a vo vzduchu sa krásne do loptu oprel MARTIN CHRIEN a nádhernou rybičkou poslal loptu do protipohybu Kuciaka a dáva tak svoj druhý gól v zápase!

5

Banská Bystrica dala gól!

Na prvý gól v zápase sme nemuseli ani dlho čakať, pretože už v 5.minúte ho dávajú hostia! Tak domáci boli od úvodu lepším a aktívnejším tímom, ale gól strieľajú hostia. MARTIN CHRIEN sa zmocnil lopty, postupoval s ňou do 16-tky domáceho tímu, dokázal prejsť cez neistého Candráka a v páde dokázal loptu poslať ku pravej tyčke. Kuciak bol bez šance.

FC ViOn Zlaté Moravce – MFK Dukla Banská Bystrica

1:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 70. Szabó – 5. Chrien, 50. Chrien, 77. Ľupták

Karty:   40. Bolinha (ZMO), 47. Majerník (ZMO) – 16. Nosko (BBY), 62. Ľupták (BBY)

FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pintér, Chren, Chrappan, Kováč – Candrák (46. Majerník), Orávik, Mazan, Pribula (60. Charizopulos) – Babic, Bolinha (60. Szabó).
Náhradníci: Novota – Majerník, Žák, Charizopulos, Szabó.

MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Savič, Podstavek, Vajda, Nosko – Považanec (64. Rejdovian), Chrien (79. Plavšič), Kliment, Ľupták – Peňaška, Slančík (90. Teixeira).
Náhradníci: Budinský – Teixeira, de Vito, Rejdovian, Plavšič, Faško, Šovčík.

Rozhodčí: Jaška – Roszbeck, Kubačka.