Menu

Další

Curling - MS juniorek

Česko - Švýcarsko

6:9

konec (0:3, 0:1, 2:0, 0:1, 0:1, 2:0, 0:1, 0:2, 2:0)

26.02.2014, 16:00 • David Mencl (@davidmencl)

Konečné výsledky všech zápasů
Česko – Švýcarsko 6:9
Korea – USA 3:16
Dánsko – Skotsko 7:8
Švédsko – Rusko 4:6
Kanada – Itálie 8:6 (18:57:51)
Utkání skončilo.

10

Poslední zápas, který se ještě hrál byl duel mezi Dánskem a Skotskem. Do vítězství dotáhly tento zápas Skotky, které i přes fakt, že poslední kámen měly Dánky, dokázaly urvat bod, a porazit tak své soupeřky.

10

Výhru si připisují i Kanaďanky, které v závěrečném endu zahrály dvojku, a porazili tak Itálii 8:6. V turnaji je tak Kanada stoprocentní.

10

Poslední end vzdaly i Švédky, z vítězství se tedy radují Rusky.

10

Češky poslední end vzdaly a odcházejí tedy ze zápasu s porážkou 6:9. Úvodní den mistrovství jim tedy příliš nevyšel, už rána totiž prohrály v extra endu s Kanaďankami.

9

Zápasy mezi Dánskem a Skotskem, Kanadou a Itálií jsou před posledním endem vyrovnané. Mírnou výhodu mají Dánky a Kanaďanky, které budou mít výhodu posledního kamene. V utkání mezi Švédskem a Ruskem to vypadá lépe pro Rusky, které vedou o dva body.

9

V devátém endu zahrály Češky dvojku a snížily svoji ztráty na tři body. V posledním endu tedy potřebují zahrát alespoň trojku, aby dostaly duel do extra endu. Největším problémem je ale fakt, že výhodu posledního kamene budou mít Švýcarky a Češky ještě ani jednou nedokázaly bodovat, když end zakončovaly jejich soupeřky.

8

Na rozdíl od českých hráček dokázaly zabojovat Kanaďanky, které zahráli trojku a otočily skóre na svou stranu. Aktuální stav duelu s Itálií je 6:5. Ve vedení jsou poté i Dánky, které hrají se Skotskem, a Rusky, které hrají se Švédskem.

8

České hráčky zřejmě ztratily šanci na výhru, když v osmém endu při své výhodě posledního kamene nejenže nebodovaly, ale dokonce dovolily soupeřkám zahrát dvojku. Prohrávají tedy už 4:9!

7

Švýcarky přidaly jedničku, když hrály v sedmém endu jako poslední. Určitě nebudou spokojeni, že zahrály jen jeden bod, na druhé straně mají Češky jednu z posledních možností, jak zabojovat o vítězství.

7

Zajímavou koncovku bude mít zápas mezi Dánskem a Skotskem. Skotky v sedmém endu srovnali na 5:5. V mírně lepší pozici ale vstupují do posledních tří endů Dánky, které budou mít výhodu posledního kamene.

7

Američanky předvedly famózní end! V sedmém endu bodovaly šestkou, čímž se dostaly do obrovského náskoku třinácti bodů. Korejky poté duel vzdaly, USA tedy slaví první výhru na turnaji!

6

Česká reprezentace podruhé v zápase boduje, znovu dvojkou. Češky tedy snížily na rozdíl dvou bodů, duel tak ještě rozhodně není rozhodnutý. Zbývají ještě čtyři endy, ve kterých bude určitě o co hrát.
Přehled průběžných výsledků všech zápasů po 5. endu
Česko – Švýcarsko 2:6
Korea – USA 2:10
Dánsko – Skotsko 5:3
Švédsko – Rusko 1:3
Kanada – Itálie 3:4

5

Švýcarské hráčky bodovali podruhé v zápase při výhodě posledního kamene českého týmu. Češkám se tedy nepodařilo snížit, naopak soupeřkám dovolily navýšit vedení. Po polovině duelu tak české hráčky prohrávají 2:6.

5

Američanky pokračují v perfektní hře, v pátém endu totiž zahrály čtyřku a nad Korejkami vedou už 10:2. Ve vedení jsou i Rusky, které zatím hrají se Švédskem 3:1, a Italky, které díky jedničce v pátém endu mají nad Kanadou náskok jednoho bodu.

4

Švýcarky zakončily čtvrtý end jedničkou, a navýšily své vedení na tři body. V následujícím endu budou mít Češky výhodu posledního kamene a určitě se pokusí zahrát alespoň dvojku, aby se dostaly do co nejlepší pozice před druhou polovinou zápasu. Nechme se překvapit, zda to české hráčky zvládnou.

Česko - Švýcarsko

6:9

konec (0:3, 0:1, 2:0, 0:1, 0:1, 2:0, 0:1, 0:2, 2:0)

Zpět na online