Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Širak Gyumri FC – SP Tre Penne

3:0

konec (1:0)

02.07.2013, 15:00 • Gyumri City, Gyumri (ARM) • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.05 12.0 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Domácí fotbalisté získali míč a podnikli okamžitý protiútok. Na levém křídle dostal přihrávku Fofana a všiml si, že na pravé straně je úplně volný Mkrtchyan, kterému rychle přihrál, ale Mkrtchyan ve stoprocentní šanci neuspěl a branku z bezprostřední blízkosti netrefil.

88

Střídání v týmu SP Tre Penne: ze hřiště odchází Matteo Rossi, přichází Moris Tamburini.

83

Celek SP Tre Penne mohl snížit, měl hned tři obrovské příležitosti, ale ani jedna gólem neskončila. Nejprve postupoval sám na brankáře Chiaruzzi, ale Harutyunyan si připsal úspěšný zákrok a gólu zabránil. Pak se ke střele dostal další hostující hráč, ale tomu zablokoval střelu domácí obránce. Pak se k balonu dostal ještě Cibelli, který si na pravém křídle připravil míč na střelu, ale i on selhal a stav skóre se nezměnil.

79

Druhou změnu v sestavě provedli hosté. Ze hry odešel Daniele Pignieri, kterého nahradil Gabriele Cardini. Prvnímu jmenovanému hráči je 38 let a druhému 40 let.

78

Poslední střídání provedl trenér Bichakhchyan. Ze hřiště odešel Samuel Kyere a nahradil ho Davit Marikyan.

73

Druhá změna v sestavě domácího celku. Ze hřiště odešel George Odhiambo, kterého nahradil Ara Mkrtchyan.

73

Gevorg Hovhannisyan fauloval svého protihráče a sudí mu ukázal žlutou kartu.

71

Střídání v týmu SP Tre Penne: ze hřiště odchází Lorenzo Capicchioni, přichází Cristian Ruben Menin.

65

Hrací plochu opouští Hakobyan, kterého nahrazuje Panosyan.

64

Širak právě vstřelil branku!
ISMAEL BEKO FOFANA zkompletoval hattrick a jeho tým vede už 3:0. Z levé strany přilétl zajímavý centr, který hosté zblokovali ke vzdálenější tyči, kde byl právě hlavičkující ISMAEL BEKO FOFANA a z bezprostředností blízkosti zavěsil míč do branky.

60

Domácí fotbalisté dali branku na 3:0, ale sudí ji uznat nemohl, protože Hakobyan uvízl v ofsajdu. Rozehrávat bude SP Tre Penne.

59

Dnešní první žlutou kartu vyfasoval Carlo Valentini.

54

Širak právě vstřelil branku!
ISMAEL BEKO FOFANA si připisuje dnešní druhou trefou a zároveň navyšuje vedoucí skóre na 2:0. Za obranu se snášel ukázkový centr a FOFANA se k němu přes dva bránící protihráče dostal, obehrál i brankáře, ale pak mu nevyšlo zpracování a dva obránci se stihli vrátit. Nicméně FOFANA zachoval chladnou hlavu, napodruhé se mu zpracování povedlo a pak už jen napálil balon mezi tři tyče.

45

Domácí tým podnikl líbivou akci, na levém křídle si zpracoval míč Fofana a zpětně jej poslal do pokutového území, kde si o přihrávku řekl Davoyan a poté okamžitě vystřelil, avšak jeho protihráč střelu zablokoval a domácí celek bude zahrávat rohový kop.

42

Na pravém křídle se výborně uvolnil Odhiambo, který si zpracoval těžkou přihrávku a poté vystřelil, ale brankář Pazzini gólu zabránil včasným výběhem.

36

Širak právě vstřelil branku!
Hakobyan se prezentoval skvělou přihrávkou, které se ve velkém vápně zmocnil ISMAEL BEKO FOFANA, obešel brankáře a levačkou poslal balon mezi tři tyče.

17

Na levé straně s míčem utekl Hakobyan, ve velkém vápně si jej připravil na střelu a zkusil své štěstí, avšak brankář Pazzini měl dobrý výhled a střelecký pokus úspěšně zneškodnil.

11

Pokutový kop si vzal na starost Dame Diop, ale proměnit jej nedokázal. Jeho střelecký pokus branku minul, a hosté se tak mohli radovat, že stav skóre zůstává 0:0.

11

Jeden z hostujících hráčů zahrál uvnitř pokutového území rukou a sudí nařídil pokutový kop pro Širak Gyumri FC.

Širak Gyumri FC – SP Tre Penne

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Fofana, 54. Fofana, 64. Fofana

Karty:   73. Hovhannisyan (ŠIR) – 59. Valentini (TPE)

Neproměněná penalta: 11. Diop (ŠIR), mimo

Širak Gyumri FC: Harutyunyan ─ Kadio, Hovhannisyan, Kyere (78. Marikyan), K. Aleksanyan ─ Muradyan ─ Hakobyan (65. Panosyan), Diop, Davoyan ─ Fofana, Odhiambo (73. Mkrtchyan).

SP Tre Penne: Pazzini ─ C. Valentini, Mikhaylovski, A. Rossi, Baschetti ─ Chiaruzzi, Capicchioni (71. Menin), Cibelli, M. Rossi (88. Tamburini) ─ Pignieri (79. Cardini), Valli.

Rozhodčí: Aliyev ─ Aubakirov, Zhappasbayev

Odveta: Tre Penne - Širak 1:0