Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Arsenal Česká Lípa – SK Horní Měcholupy

0:3

konec (0:2)

19.05.2013, 17:00 • Městský stadion, Česká Lípa • Michal Šandor

Máme za sebou utkání, na jehož konci se z vítězství a zisku tří bodů radují hráči Horních Měcholup, kteří po dvou brankách Knoblocha a jedné trefě Kučaby vyhráli 3:0. Hosté tak navázali na předchozí výhru nad Královým Dvorem, zatímco Českolipští zaznameli již třetí porážku v řadě. To je ode mě pro dnešek vše, z České Lípy se s vámi loučí Michal Šandor. Hezký zbytek neděle. (18:52:52)

Konec zápasu.

90

Hlavní rozhodčí Pechanec nastaví minutu nad rámec řádné hrací doby.

85

Po rohovém kopu se míč snesl k Ježdíkovi, s jehož hlavičkou neměl Kudrna sebemenší problémy. Zápas se již pouze dohrává, o vítězi je rozhodnuto.

80

Hosté opět střídají, hřiště opouští autor dvou branek Knobloch, jehož nahradil Vrabec.

78

Zraněného Dudku, kterého museli pořadatelé odnést na nosítkách, nahradil Müller.

78

Po jednom souboji zůstal ležet na hrací ploše Dudka, jemuž se na nohy zrovna nechce.

77

Jíša si počínal v rozporu s pravidly, což neuniklo pozornosti hlavního rozhodčího, který mu ukázal žlutou kartu.

72

Po třetí vstřelené brance dochází v hostujícím mužstvu ke střídání, pro dnešek má odpracováno Petřivý, jehož místo na hřišti zaujme Jíša.

71

Horní Měcholupy právě vstřelily branku!
Bartošák se elegantně zbavil svých protihráčů, načež poslal přesnou přihrávku na JANA KNOBLOCHA, který skluzem dopravil míč za Bojčukova záda. Pokud se na Městském stadionu nebudou dít nějaké fotbalové zázraky, tak je o držiteli tří bodů rozhodnuto.

69

Na hranici pokutového území se do balónu opřel Mikolanda, jehož bomba spíš vystrašila nedaleko stojící prodavače klobás.

68

Žlutou kartu dostal za své provinění proti fotbalovým zákonům Dudka.

68

Hosté poprvé střídají, místo odstoupivšího Kučaby přichází Hřebeček.

67

Domácí jsou v těchto pasážích hry aktivnější! Miloš Gibala běžel sám na Kudrnu, ten ho však dokázal ustát a vůbec mu nedovolil zakončit!

66

Hostitelé měli další velkou šanci! Na Kučerův centr si nejvýše vyskočil Dudka, jehož zakončení však nenašlo svůj cíl.

64

Daniel Dudka měl na kopačce kontaktní gól, ale ke smůle domácích nastřelil pouze tyč Kudrnovy branky. To byla velká šance pro Arsenal!

62

Českolipští se nenacházejí v dobrém rozpoložení, důkazem budiž prudká a nepřesná přihrávka na Ježdíka, který neměl šanci dosáhnout na balón.

60

Do zajímavé šance se dral Gibala, který však v rozhodující chvíli pokazil přihrávku na Dudku. Ten si navíc pomohl útočným faulem, a tak v držení míče zůstanou Pražané.

58

Kučaba se elegantně zbavil svého protihráče, ale s jeho pokusem, který snesl pouze propagační parametry, neměl Bojčuk sebemenší problémy.

56

Gibala sice dokázal odcentrovat, jenže jeho nabídku si v pohodě stáhnul do rukavic Kudrna a českolipský útočník jen bezmocně rozhodil rukama.

54

Dnešní utkání navštívilo celkem 285 diváků.

52

Ježdík zatáhl míč do vápna, načež jej předložil Gibalovi, jehož ránu srazil pozorný Busta a Kudrna tak byl bez práce.

49

Českolipský Schön se provinil proti pravidlům, za což si od arbitra Pechance vysloužil kartu žluté barvy.

46

Domácí o přestávce vystřídali, zápas skončil pro Novotného, jehož nahradil Sedláček.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas, po němž se lépe dýchá Pražanům, kteří po brankách Knoblocha a Kučaby vedou 2:0. Zda-li se podaří českolipským hráčům se zápasem ještě něco udělat, uvidíme ve druhé části, která začne přibližně za 15 minut.

První poločas skončil.

45

Hlavní rozhodčí Pechanec nenastaví v prvním poločase ani minutu.

44

V závěru poločasu vypálil z uctivé vzdálenosti Kučera, ovšem brankář Kudrna mohl zůstat v klidu, neboť Kučerův pokus měl k ideálu hodně daleko.

42

Pražané byli znovu blízko třetímu gólu! Po nedorozumění v českolipské obraně se do hracího předmětu opřel Blažej, za jehož střelou se Bojčuk pouze ohlédl.

40

Dopředu teď vyrazili také hosté, Knobloch přenechal míč Kučabovi, na kterého si zkušeně počkal stoper Nesvadba, jenž svého soupeře odstavil od balónu.

38

Ježdík se snažil ve vápně najít některého ze svých spoluhráčů, ale svůj centr přetáhl a sprint Kučery tak vyšel vniveč.

36

Českolipští v dosavadním průběhu utkání hrozí jen ze standardních situací, další takovou zakončil hlavou nad Kudrnovu branku Ježdík.

34

Ačkoliv panuje v České Lípě nádherné počasí, moc lidí si cestu na fotbalový stadion nenašlo. O přesném počtu diváků vás budeme informovat v průběhu druhé půle.

32

Svůj důraz na hranici vápna uplatnil Kučera, který vzápětí upadl, ovšem sudí Pechanec nechal svou píšťalku mlčet.

29

V obrovské šanci se ocitl Kučaba, který se zbavil svého protihráče, a jen reflexivní zákrok gólmana Bojčuka zabránil další pohromě.

27

Měcholupy měly k dispozici trestný kop, Bartošákův centr se však snesl přímo do rukavic brankáře Bojčuka.

25

Českolipští teď byli gólu velmi blízko! Po rohovém kopu Ježdíka musel Kudrna zasahovat téměř na brankové čáře, vzápětí se k balónu propracoval Novotný, jenž však neměl dostatek času na zpracování a pořádné zakončení.

23

Bína se snažil oslovit nabíhajícího Ježdíka, před kterým si balón zkušeně pohlídal Busta, a tak Českolipští odevzdali kulatý nesmysl takřka zadarmo.

21

Kloudnou útočnou akci chtěl po autovém vhazování založit Novotný, ovšem pod tlakem pokazil přihrávku na Dudku a míče se znovu zmocnili hosté.

19

Sympatické je, že kotel českolipských fanoušků navzdory nepříznivému stavu dál žene své miláčky na zteč.

17

Jako by byl na českolipských hráčích patrný týden starý debakl od rezervy pražské Sparty, svěřenci trenéra Radima Nečase se vůbec nemohou dostat do nějakého souvislejšího tlaku.

15

Upalujícího Schöna nedovoleně zastavil Opluštil, který si za svůj prohřešek proti fotbalovým regulím vysloužil žlutou kartu.

12

Ježdík znovu posílal interesantní centry do vápna, ale nikdo v modrobílém dresu nebyl schopen dorazit jeho nabídku za Kudrnova záda.

10

Bína sice po lajně vysunul Ježdíka, který ovšem vybojoval pouze autové vhazování. Po něm se ještě Ježdík snažil získat alespoň rohový kop, ale obrana Pražanů si počínala velmi zkušeně a českolipskému týmu další standardní situaci nedovolila.

8

Horní Měcholupy právě vstřelily branku!
Když svou šanci nevyužili domácí, udeřilo na druhé straně hřiště. Unikající Mikolanda našel úplně volného MICHALA KUČABU, který sám před Bojčukem nezaváhal.

6

Hráči Horních Měcholup se znovu provinili proti pravidlům, nařízený trestný kop si na svá bedra vzal Dudka, jehož střelu Kudrna trochu podcenil a domácí ještě vytěžili rohový kop.

4

Horní Měcholupy právě vstřelily branku!
Pražané vytěžili z minima maximum. JAN KNOBLOCH dostal přesný pas za obranu a střelou na vzdálenější tyč překonal Bojčuka. Hosté se tak z první střely ujali vedení.

3

Po nedovoleném zákroku na Novotného se exekuce přímého kopu ujal Kučera, jehož nabídku do vápna hostující obrana odvrátila do bezpečí.

2

O první útočnou akci se pokusili Českolipští, ale centrovaný balón byl na Dudku příliš dlouhý.

1

Utkání právě začalo.
Hlavní rozhodčí spolu se svými asistenty už přivedl oba týmy na hrací plochu a utkání za malou chvíli začne.
Úvodní sestavy:


Arsenal Česká Lípa: Bojčuk – Štálík, Patka, Nesvadba, Bína – Schön – Kučera, Dudka, Ježdík – Novotný, Gibala


SK Horní Měcholupy: Kudrna – Opluštil, Busta, Knobloch, Houžvička – Blažej, Petřivý, Kučaba, Mikolanda – Balík, Bartošák


Rozhodčí: Pechanec – Duchoň, Matějček.

Příjemné odpoledne z Městského stadionu v České Lípě, kde je dnes na programu utkání 28. kola České fotbalové ligy, v němž domácí Arsenal Česká Lípa hostí Horní Měcholupy. Pražané v předchozím kole zdolali Králův Dvůr a se ziskem 35 bodů jim patří 14. místo. Českolipští před týdnem utržili debakl na Strahově, kde prohráli s rezervou pražské Sparty vysoko 6:1 a aktuálně se nachází na 9. příčce.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

FK Arsenal Česká Lípa – SK Horní Měcholupy

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 4. Knobloch, 8. Kučaba, 71. Knobloch

Karty:   49. Schön (CLI), 68. Dudka (CLI) – 15. Opluštil (HME), 77. Jíša (HME)

FK Arsenal Česká Lípa: Bojčuk – Štálík, Patka, Nesvadba, Bína – Schön – Kučera, Dudka (78. Müller), Ježdík – Novotný (46. Sedláček), Gibala

SK Horní Měcholupy: Kudrna – Opluštil, Busta, Knobloch (80. Vrabec), Houžvička – Blažej, Petřivý (72. Jíša), Kučaba (68. Hřebeček), Mikolanda – Balík, Bartošák

Rozhodčí: Pechanec – Duchoň, Matějček

Diváci: 285