Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Zenit Petrohrad – FK Volga Nižnij Novgorod

3:1

konec (1:1)

19.05.2013, 16:30 • Stadion Petrovskij, Petrohrad • Martin Dvořák

Tipsport: 1.27 5.3 11.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Za nevhodná gesta a nesportovní chování totiž vytahuje sudí Jegorov rovnou červenou kartu! Širokov tak jde o pár vteřin do kabin dříve, než jeho spoluhráči.

90+1

Petrohrad právě vstřelil branku!
Zvláštní situace na hřišti, ROMAN ŠIROKOV nastavil nohu v malém vápně na přihrávku z pravé strany a dává třetí gól do sítě Nižného Novgorodu. Vzápětí však dělá velice nevhodná gesta směrem k divákům a rozhodčí jeho nadšení z gólu záhy "chladí"!

89

Zenit připravuje taktické střídání, ze hřiště odchází Zyrjanov, na poslední minuty se na hřiště "podívá" Pavel Mogilevec.

82

Hosté střídají, ze hřiště odchází Anton Putsila, nahradí ho Aleksandr Salugin.

80

Petrohrad právě vstřelil branku!
Co se nepovedlo Keržakovovi, dokázal VIKTOR FAJZULIN, který využil výtečného vysunutí Witselem, čímž se dostal za obranu Novgorodu a střelou mezi nohy padajícího Keržakova dává vedoucí gól Zenitu.

76

Sotva domácí rozehráli volný kop, je tu další faul hostů, Karjaka ostrým faulem skosil jednoho z hráčů Zenitu a dostává za to žlutou kartu. Jenže pozor, je to již druhá žlutá karta, to znamená vyloučení!

75

Artur Sarkisov je dalším potrestaným hráčem Novgorodu, který dostane žlutou kartu za faul na vlastní polovině.

68

Avizované střídání v sestavě Volgy je tady, dalšího zraněného hráče, kterým je Mihăiţă Pleşan, střídá Shota Bibilov.

59

Roman Širokov nahradí v sestavě Zenitu Petrohrad Luku Đorđeviće. Dalším střídajícím je Aleksandr Keržakov, který nahradí Bucharova.

57

Avizované střídání v sestavě Novgorodu je tady, zraněného Bordiana narhadí po zbytek utkání Simeon Bulgaru.

56

Správné rozhodnutí sudího Jegorova, který nyní potrestal drzost Hulka. Ten doslova "štěkal" na asistenta po neodpískaném rohovém kopu ve prospěch Zenitu Petrohrad.

35

Petrohrad právě vstřelil branku!
Viktor Fajzulin dokázal odcentrovat z levé strany, na vzdálenější tyči hlavičkuje LUÍS CARLOS NOVO NETO a míč zapadá do sítě, je vyrovnáno.

17

Novgorod právě vstřelil branku!
ALEKSANDR ŠULENIN nyní zakončil pohlednou útočnou akci hostů, kdy uvnitř pokutového území patičkou přihrává Sarkisov zpět na volného Poljanina, ke kterému se na pravé straně stahuje obránce Zenitu, Poljanin ale ještě stihl přihrát na střed, kde na hranici malého vápna číhá volný Šulenin, který střelou z voleje nedává Malafjejevovi žádnou šanci.

10

Vzápětí Karjaka ostře fauluje domácho Witsela a rozhodčí Jegorov po zhodnocení situace nakonec se zpožděním dává druhou žlutou kartu dnešního utkání.

9

Slovenský reprezentant ve službách Zenitu, Tomáš Hubočan, nyní ostře "zajel" do Karjaky a dostává zaslouženou žlutou kartu.

7

I hosté si připisují dobrý střelecký pokus, Pleşan střílí z hranice pokutového území, míč s vnější rotací letí těsně vedle pravé spojnice tyče a břevna!

3

A hned ve třetí minutě se hosté dostávají do gólové šance, Witsel zatáhl míč po pravé straně do vápna, zpětnou přihrávkou nachází Fajzulina, který z hranice pokutového území střílí z voleje, těsně nad bránu Volgy!

FK Zenit Petrohrad – FK Volga Nižnij Novgorod

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 35. Neto, 80. Fajzulin, 90+1. Širokov – 17. Šulenin

Karty:   9. Hubočan (PET), 56. Hulk (PET) – 10. Karjaka (NNO), 75. Sarkisov (NNO)   76. Karjaka (NNO)   90+2. Širokov (PET)

FK Zenit Petrohrad: Malafjejev – Hubočan, Bruno Alves, Neto, Aňjukov – Zyrjanov (89. Mogilevec), Witsel, Fajzulin – Đorđević (59. Širokov), Bucharov (59. A. Keržakov), Hulk

FK Volga Nižnij Novgorod: M. Keržakov – Bordian (57. Bulgaru), Polczak, Bělozerov, Poljanin – Šulenin, Karjaka, Pleşan (68. Bibilov), Adžindžal – Putsila (82. Salugin) – Sarkisov

Rozhodčí: Jegorov – Kulalajev, Děmeško