Menu

Fotbal

Italská Serie A

Inter Milán – Udinese Calcio

2:5

konec (1:3)

19.05.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • Lukáš Švéda (@LukasSveda)

Tipsport: 3.24 3.4 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

66

Udinese právě vstřelilo branku!
A je to tady! Gólové hody pokračují! LUIS FERNANDO MURIEL dostal přihrávku za domácí obranu, přetlačil Nagatoma, poté si píchnul míč kolem Handanoviče a pohodlně zasunul balón do odkryté brány – 2:5!

63

Inter Milán právě vstřelil branku!
Palacio z levé strany poslal do šestnáctky střílený centr, který si našel TOMMASO ROCCHI a pohotovou střelou z první uklidil míč k síti, domácí se ještě nevzdávají – 2:4!

52

Udinese právě vstřelilo branku!
Inter ještě zahrával roh, ale hosté se ubránili, navíc založili skvělý protiútok, který zakončil GABRIEL SILVA lobem přes vyběhnuvšího Handanoviče – 1:4!

41

Udinese právě vstřelilo branku!
Hosté však zůstali na polovině Interu, míč se dostal k ANTONIOVI DI NATALEMU, který z rohu pokutového území zakroutil míč ke vzdálenější tyči, od které se balón odrazil za záda překvapeného Handanoviče. Velká fotbalová paráda znamená dvoubrankové vedení Udine – 1:3!

12

Inter Milán právě vstřelil branku!
Domácí nyní dostali k dispozici dva rohové kopy, po tom druhém se míč několikrát odrazil, až skončil u JUANA JESUSE, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a dává Interu naději – 1:2!

10

Udinese právě vstřelilo branku!
Di Natale zahrával od levé strany standardku, kterou v šestnáctce prodloužil Álvarez ke vzdálenější tyči, kam si naběhl MAURIZIO DOMIZZI a zblízka uklidil míč za bezmocného Handanoviče – 0:2!

1

Udinese právě vstřelilo branku!
Tak to je vstup do utkání jako z říše snů! GIAMPIERO PINZI dostal přesnou přihrávku do běhu, nasadil Juanovi housle a po čtyřiceti vteřinách hry prostřelil Handanoviče – 0:1!

Inter Milán – Udinese Calcio

2:5

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 12. Juan, 63. Rocchi – 1. Pinzi, 10. Domizzi, 41. Natale, 52. Gabriel Silva, 66. Muriel

Karty:   28. Pereira (INM), 59. Juan (INM) – 79. Pinzi (UDI)

Inter Milán: Handanovič – Pasa, Cambiassso, Juan – Nagatomo, Kuzmanović (79. Benassi), Kovačić, Pereira – Álvarez (55. Palacio), Guarín – Rocchi (69. Schelotto)

Udinese Calcio: Brkić – Benatia, Danilo, Domizzi (69. Angella) – Basta, Pereyra, Allan, Pinzi (89. Rodriguez), Gabriel Silva – Muriel (81. Badu), Di Natale

Rozhodčí: P. Mazzoleni‎ – G. Niccolai, M. Giordano – W. Giachero