Menu

Fotbal

Italská Serie A

Bologna FC – Janov CFC

0:0

konec (0:0)

19.05.2013, 15:00 • Martin Doležal

Tipsport: 2.15 3.07 3.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec. Zápas končí bezbrankovou remízou, neboť domácí nedokázali proměnit žádné své šance, kterých mohou litovat, neboť vyprodukovali 23 střel. ale ani jedna neskončila gólem. Z bodu tak mohou mít větší radost janovští fotbalisté. To je ode mne vše. Přeji příjemný zbytek dne. (16:55:12)

Konec zápasu.

90+3

Bologna odevzdala balón soupeři a ten již s největší pravděpodobností domácí nepustí do žádné příležitosti.

90+2

Ke zmiňovaném hráči přispěchali zdravotníci, vypadá to bohužel na něco závaznějšího. Diamanti se drží za ruku a odchází za pomocí doktorů za postranní čáru.

90+1

Diamanti zůstává na trávníku. Svíjí se v bolestech a Janov odkopl balón za postranní čáru.

90

Nastavují se tři minuty.

89

Portanova držel balón u postranní čáry a schválně se nechal faulovat. Hosté v klidu rozehrávají a kombinují na své polovině.

88

Gilardino se dostal k balónu, ale přihrál velmi nepřesně, naštěstí pro něj, dokázal balón vybojovat zpět. Následnou nepřesnou střelou ale odevzdal kulatý nesmysl pouze soupeři.

87

Domácí gólman vlétl do závaru před svou bránou. Letící centr odvrátil zákrokem jako superman. Bologna tak může jít znovu do útoku.

86

Tozser trefil jednoho z domácích hráčů. Janov bude zahrávat rohový kop, čímž ušetří cenné vteřiny.

85

Flores se dostal k odraženému balónu, jenž se snažil trefit z první. Rána mu ale vůbec nesedla a bude se tak kopat od branky Stojanovice.

84

A taktéž hosté přichystali novou krev na hřišti. Borriella nahradí v závěru Said.

83

Domácí střídají. Ze hřiště odchází Frederik Sorensen, místo něj příjde Cesare Natali.

82

A o chvíli později další střela. Gilardino vyprodukoval zajímavý projektil z otočky, který ale končí pouze v náruči připraveného Donnarummy.

81

Krhin poslal balón k vápnu na nohu Koneho, který z první pálil. Jeho rána ale nebyla přesná a končí mimo.

80

Portanova poslal pod tlakem balón pouze do zázemí. Další rohový kop pro Bolognu.

79

Bologna má čím dál tím větší tlak, bohužel se domácí nedokáží prosadit, ačkoliv pálí na bránu jednu ránu za druhou.

78

Další velká šance domácích. Diamanti číhal na zadní tyči, kam dostal přesný centr. Balón dokázal špičkou kopačky poslat na branku hostujícího gólmana, který s ní měl velké problémy, ale dokázal jí vytěsnit.

77

A druhým potrestaným je Diamanti.

77

Nakonec to vyřešil tím nejlepším možným způsobem. Ukázal žlutou kartu dvěma aktérům. Prvním je hostující Boriello.

76

Velká roztržka vznikla v brankovém prostoru Janova. Do té se zapojili téměř všichni hráči a rozhodčí má problém všechny účastníky uklidnit.

74

K balónu se postavil Diamanti, jenž se rozhodl místo centru vypálit. Jeho přesně mířená rána pod břevno nadělala hodně velké problémy Donnarummovi, který musel vytasit výborný zákrok, čímž živí naděje hostů na nějaký bod v dnešním zápase.

73

Velmi dobrá příležitost pro Bolognu. Ta bude kopat standardní situaci z nebezpečné vzdálenosti.

72

Do dobré příležitosti se dostal Diamanti, jenž si naběhl k velkému vápnu a následnou přízemní střelou prověřil hostujícího brankaře.

71

Střídání na straně domácích. Odejde Lazaros Christodoulopoulos a místo něj se na hřiště podívá Davide Moscardelli.

70

A o chvíli později se řecký útočník znovu projevil. Když pálil v pádu na hranici velkého vápna, ale ani teď nemůže být spokojen, neboť bránu netrefil.

69

Christodoulopoulos se dostal do pokutového území, kam mířil zajímavý centr, který se zmiňovaný hráč snažil trefit hlavičkou, nicméně těsně minul.

68

Bologna je co se týče střelecké aktivity mnohem výraznější, než její protějšek. Na bránu vystřelila již v 15 případech. Hosté pouze ve třech.

66

Domácí kapitán je na hřišti hodně vidět. Vybojoval další rohový kop, který sám rozehrál. Jeho centr ke vzdálenější tyči skonči na hlavičce Sorensena. Ten ale fauloval a tak z akce nic nevzešlo.

64

Diamanti nejdříve střelou zmátl Manfrediniho. Následně se pro něj uvolnil prostor, kterého využil naběhnutím k malému vápnu, kde vyprodukoval přízemní střelu, která ale končí jen těsně vedle levé tyče.

62

Rigoni se dostal až k rohovému praporku, kde následně centroval do středu pokutového území. Tam číhal ale připravený Stojanovic, který balón ukryl do své náruče.

61

Také domácí střídají. Ze hřiště odejde Archimede Morleo a nahradí ho Mathias Abero.

60

Po delší době nějaké akce hostů na útočné polovině. Tozser se snažil najít přihrávkou za obranou nabíhajícího Borriella, avšak přihrál nepřesně.

58

Janov střídá. Hru opouští Bosko Jankovic, přichází Mattia Cassani.

57

Rychlý protiútok domácích zakončoval střelou ze střední vzdálenosti Diamanti, který je ve druhé části hodně aktivní. Jeho projektil končí v náruči připraveného Donnarummy.

56

Bologna zahrávala již sedmý rohový kop. Letící centr ke vzdálenější tyči se snažil zpracovat Diamanti, nicméně neúspěšně.

55

Pisano fauloval na své polovině a dostává za to žlutou kartu.

54

Janov má ve druhé půli zatím velké problémy. Hosté se zatím brání náporu domácích, tímto stylem je ale otázkou času, kdy inkasují.

53

Z této příležitosti si ale domácí žádnou šanci nevytvořili.

52

Taider dokázal prokličkovat přes obranu hostů, následně pálil z hranice malého vápna. Jeho rána ale bylo zblokovaná, avšak domácí budou kopat rohový kop.

51

Diamanti pálil z poloviny hřišti. Jeho dalekonosná rána ale nebyla přesná a končí mimo.

50

Kone si nabíhal za obranu a dostal přihrávku do brejku. Bohužel pro něj ale na dlouhou nohu a balón nedokázal zachytit. Bude se kopat od branky Donnurammy.

48

Centr, který mířil do brankového prostoru Bologny zlikvidoval dobrým zákrokem Naldo.

47

Diamanti se dokázal probít až do šestnáctky, kde ale nešťastně upadl a ke střele se tak nedostal.

46

Začal druhý poločas.
Úvodní polovina zápasu nenabídla žádné velké drama ani šance. Za zmínku stojí snad jen situace z 26. minuty, kdy Kone pálil z otočky, ale trefil pouze břevno. Domácí byli aktivnější, ale stav je stále bezbrankový. Druhý poločas začne v 16:05.

První poločas skončil.

45+1

Na zajímavý centr, jenž prolétl do malého vápna Janova si naskočil Gilardino, nicméně hlavičkou bránu minul.

45

Nastavuje se jedna minuta.

44

O chvíli později upadl v pokutovém území Gilardino a dožaduje se penalty. Hlavní arbitr ale nechává hru pokračovat.

43

Přečíslení domácích vzal na sebe Diamanti a nebylo to příliš dobré rozhodnutí. Na křídlech mu totiž sbíhali dva spoluhráči a společně šli 3 na 2. Kapitán Bologny to ale vzal na sebe a z hranice velkého vápna vypálil přízemní střelu, která ale mezi tři tyče nezamířila.

42

Jankovič se dostal ke střele ze střední vzdálenosti. Jeho dělovka byla ale velmi nepřesná a končí mimo.

41

Bertolacci má pravděpodobné nějaký zdravotní problém a střídá. Nahradí ho Nadarevič.

40

Až teď se ke střele dostal kapitán Bologny. Jeho střela z levé strany končí sice v síti, ale pouze v té boční.

39

Domácí mají znovu balón na svých kopačkách, ale nemohou se tentokrát dostat k vápnu soupeře. Janovští dobře brání.

38

Utkání bohužel nenabízí příliš atraktivní fotbal. Hraje se hodně opatrně a bez vyložených šancí. Poměr střel na bránu je momentálně 5 ve prospěch domácích a pouze dvě ve prospěch hostů.

36

Tak tohle byla parádička v podaní Koneho. Garics odcentroval z velkého úhlu a jeho pas se dostal až právě ke Konemu, který elegantními "nůžkami" vypálil na hostující brankaře, nicméně mezi tři tyče nezamířil.

35

Diamanti se postavil k balónu a jeho nepříliš povedená rána končí v náruči Donnarummy.

35

Na protější straně si pro faul došel Gilardino a Bologna bude zahrávat standardní situaci z podobné pozice jako před chvíli hosté.

34

Následnou standardní situaci rozehrál Jankovič, jenž zvolil střelu. Ta ale končí pouze ve zdi domácích hráčů.

33

Rychlý protiútok zastavil nedovoleným zákrokem Garics. Ten fauloval rozeběhnutého Florese.

32

Gilardino dostal kulatý nesmysl až k rohovému praporku. Tam se na něj vrhli dva hostující hráči, kteří se s ním dostali do konfliktu. Nakonec zvítězila převaha a Portanova získaný balón odkopl až ke středovému kruhu.

31

Z něho si ale žádnou příležitost nevytvořili.

30

Diamanti pálil ze střední vzdálenosti. Jeho rána byla zblokovaná. Domácí rozehrají rohový kop.

29

Pisano způsobil chybu, která málem dostala Gilardina do brejkové situace. Prvně zmiňovaný ale nakonec dokázal balón získat a poslat na rozběhnutého Jankoviče.

28

Ovšem to je možná tak všechno, neboť Diamanti dokázal vybojovat balón, následně malou domů přihrál brankaři, který poslal balón až na útočnou polovinu svého celku.

27

Janovštví fotbalisté se pokouší o něco podobného. Vybojovali vhazování nedaleko brankového prostoru Stojanoviče.

26

Bologna předvedla krásnou a rychlou kombinaci na útočné polovině. Kone dostal přihrávku do malého vápna, kde z otočky vyprodukoval dělovku, která končí na břevně hostující brány.

25

K přímému kopu se postavil sám faulovaný a rozhodl se vypálit. Jeho krásná rána se stočila do levého horního růžku a nebýt výborného zákroku Stojanoviče, mohli jít hosté do vedení.

24

Floro Flores byl faulovaný nedaleko velkého vápna. To je dobrá příležitost pro Janov, který bude zahrávat nebezpečnou standardní situaci.

23

Christodoulopoulos se dostal k míči na polovině hřiště a upaloval s ním po levé straně. Daleko se ale nedostal, neboť jej o balón připravil dobrým zákrokem Rigoni.

Omlouváme se za technické problémy. Aktuálně běží 22. minuta utkání, nic podstatného se však na trávníku nestalo.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Bologna FC: Stojanovic – Garics, Sorensen, Naldo, Morleo – Krhin, Taider, Christodoulopoulos, Kone, Diamanti – Gilardino.

Janov CFC: Donnarumma – Moretti, Portanova, Manfredini, Pisano – Rigoni – Tozser – Bertolacci – Flores, Borrielo, Jankovic.
Vzájemné zápasy

18.12.2011 Janov CFC – Bologna FC 2:1
29.04.2012 Bologna FC – Janov CFC 3:2
06.01.2013 Janov CFC – Bologna FC 2:0

Bologna FC

Domácí se nacházejí na 13. místě se ziskem 43 bodů. Prakticky jsou již zachráněni a sezónu dohrávají.

Janov CFC

Hosté se zachránili v soutěži posledním kolem. Nacházejí se na 17. místě a už také sezónu pouze dohrávají.
Dobrá den, vítám Vás u 38. kola italské Serie A. Dnes se mezi sebou utkají Bologna FC a Janov CFC.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Bologna FC – Janov CFC

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   77. Diamanti (BLG) – 55. Pisano (JAN), 77. Boriello (JAN)

Bologna FC: Stojanovic – Garics, Sorensen, Naldo, Morleo – Krhin, Taider, Christodoulopoulos, Kone, Diamanti – Gilardino.

Janov CFC: Donnarumma – Moretti, Portanova, Manfredini, Pisano – Rigoni – Tozser – Bertolacci – Flores, Borrielo, Jankovic.