Menu

Fotbal

Italská Serie A

Delfino Pescara 1936 – ACF Fiorentina

1:5

konec (0:3)

19.05.2013, 20:45 • Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia, Pescara • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 18.5 7.0 1.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Federico Di Francesco nemůže pokračovat ve hře, a tak ho nahrazuje David Mbodj Mbaye.

77

Pescara právě vstřelila branku!
Domácí hráči se dočkali čestné branky, o kterou se zasloužil MARCO VITTIGLIO, který přišel na hřiště až v 68. minutě a trenérovi se odvděčil gólem. VITTIGLIO totiž nejprve zahrával volný přímý kop, ale Lupatelli jeho pokus vyrazil, avšak pouze před sebe a VITTIGLIO se k odraženému míči dostal a přesnou trefou jej poslal za záda hostujícího brankáře.

72

Dnes se do branky postaví také náhradní brankář Lupatelli, který na poslední minutky vystřídání svého parťáka.

68

Trenér Bucchi přichystal dvojí střídání. Ze hry odešli Ćosić a Celik, nahradili je Catalano a Vittiglio.

64

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Giuseppe Rossi.

60

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Borja Valero, přichází Rafal Wolski.

59

Fiorentina právě vstřelila branku!
ADEM LJAJIĆ zkompletoval dnešní hattrick a poslal svůj tým už do pětibrankového vedení. Tentokrát se prezentoval velmi skvělou střelou, která mířila do levého rohu a brankář Perin se natahoval marně.

54

Fiorentina právě vstřelila branku!
Fernández výborně vybojoval balon a poslal jej do běhu pro STEVANA JOVETIĆE, který si jej ve velkém vápně navedl na silnější nohu a technickou střelou se zapsal mezi úspěšné střelce.

28

Fiorentina právě vstřelila branku!
Sprintující MATÍAS FERNÁNDEZ vyrazil za míčem, navedl si jej na pravačku a přesnou střelou, asi z 18 metrů, překonal brankáře Perina. Domácí gólman se zlobí na své spoluhráče, že nechali FERNÁNDEZE vystřelit.

24

Fiorentina právě vstřelila branku!
ADEM LJAJIĆ se skvěle uvolnil ve velkém vápně, kam obdržel přihrávku, obehrál dva protihráče a přesnou střelou zaznamenal svůj dnešní druhý gól. Na vstřelenou branku přihrával Fernández.

16

Fiorentina právě vstřelila branku!
Další skvěla akce v podání hostujícího celku. Na pravém křídle se výborně rozhlédl Cuadrado, který se prezentoval parádní přihrávkou ke vzdálenější tyči, kde do balonu kopl ADEM LJAJIĆ a přesnou trefou poslal svůj tým do vedení.

13

Fiorentina podnikla skvělou útočnou akci. Na levé straně utekl svým protihráčům Valero, řekl si o přihrávku a pak se prezentoval skvělou zpětnou přihrávkou. Ve vápně se k míči dostal Jovetić, který měl před sebou pouze brankáře Perina, ale překonat ho nedokázal.

Delfino Pescara 1936 – ACF Fiorentina

1:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 77. Vittiglio – 16. Ljajić, 24. Ljajić, 28. Fernández, 54. Jovetić, 59. Ljajić

Delfino Pescara 1936: Perin ─ Zauri, Ćosić (68. Catalano), Capuano, Bocchetti ─ Togni, Rizzo ─ Celik (68. Vittiglio), Bjarnason, Di Francesco (84. Mbaye) ─ Sforzini.

ACF Fiorentina: Viviano (72. Lupatelli) ─ Tomović, Rodríguez, Compper, Pasqual ─ Fernández, Pizarro, Valero (60. Wolski) ─ Cuadrado (64. Rossi), Jovetić, Ljajić.

Rozhodčí: De Marco ─ Galloni, Preti