Menu

Fotbal

Italská Serie A

Turín FC – Calcio Catania

2:2

konec (0:1)

19.05.2013, 20:45 • Martin Doležal

Tipsport: 2.16 3.0 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

FC Turín právě vstřelil branku!
Avšak předchozí situace nemusejí domácí litovat, neboť o chvíli později se prosazují. Cerci se dostal od rohového praporku až k vápnu, kde následně předložil míč jak na podnose na nabíhajícího ROLANDA BIANCHIHO, který měl lehkou práci a dotlačil kulatý nesmysl za brankovou čáru.

62

Catania právě vstřelila branku!
Hosté se znovu ujímají vedení. Goméz se doslova probil k pokutovém území, kde na sebe natáhl tři obránce. V následném zmatku se balón dostal k osamocenému GONZALOSOVI BERGESSIOVI, který si míč připravil a následnou krásnou střelou z pravé kopačky poslal kulatý nesmysl přesně pod pravý horní roh domácího gólmana.

53

FC Turín právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno. Domácí se dlouho nemohli dostat ve druhé polovině k žádné akci, až přišla příležitost Basha, který nalezl přesnou přízemní přihrávkou nabíhajícího ALESSIA CERCIHO, jenž si sběhl za obranu hostů, kde následnou předloženou přihrávkou poslal balón do protipohybu brankaře k levé tyči.

25

Catania právě vstřelila branku!
Tak to je překvapivá záležitost. Hosté si vyprodukovali první šanci ze které vytěžili vedoucí gól. Izco dostal krásný pas do malého vápna za obranu domácích obránců. Následně si naběhl více do strany, kde odcentroval balón ke středu na osamoceného SERGIA ALMIRONA, který z první vypálil. Jeho střela zamířila přesně do odkrytého levého růžku.

Turín FC – Calcio Catania

2:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 53. Cerci, 84. Bianchi – 25. Almiron, 62. Bergessio

Karty:   9. Frison (CTN), 76. Augustyn (CTN)

Turín FC: Coppola – Darmian, Cesare, Ogbonna, Rodriguez – Caceres, Basha – Bakic – Cerci, Jonathas, Vives.

Calcio Catania: Frison – Capuano, Spolli, Bellusci, Izco – Almiron, Biagianti – Barrientos, Castro, Gomez – Bergessio