Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Levante UD – Rayo Vallecano

2:3

konec (0:1)

19.05.2013, 12:00 • Estadi Ciutat de València, Valencia • Jaroslav Keř

Tipsport: 2.46 3.2 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Levante právě vstřelilo branku!
Hostující obrana v závěru zápasu si ještě dovolila menší zkrat, když nechala Acquafresca poslat zpětný pas před Rubéna, který se pouze díval, jak RUBÉN GARCIA snižuje do prázdné brány na rozdíl jediné branky.

72

Vallecano právě vstřelilo branku!
Míč si na penaltový puntík postavil hostující kapitán PITI a druhou brankou v zápase posílá svůj tým do dvougólového vedení v zápase. Jeho ránu Navas vůbec nevystihl a šel na druhou stranu. Střela šla k levé tyči.

56

Vallecano právě vstřelilo branku!
Páradní rána Pitiho ze střední vzdálenosti dokázal ještě Navas vytěsnit, ale na dorážku z bezprostřední blízkosti již nestačil a FRANCO VÁZQUEZ vrací opět vedení Vallecanu.

52

Levante právě vstřelilo branku!
Po velkém závaru před Rubénem se dostal k míči z levé strany ROBERT ACQUAFRESCA a přesnou ránou posouvá opět zápas do remízového stavu.

20

Vallecano právě vstřelilo branku!
Ošetřený Domínguez se ujal rozehrávky. Poslal střílený pas na Navase, kde se po několika odrazech dostal míč k PITIMU, který tvrdou ránou prostřelil vše před sebou a posílá svůj tým do vedení.

Levante UD – Rayo Vallecano

2:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 52. Acquafresca, 86. Garcia – 20. Piti, 56. Vázquez, 72. Piti (pen.)

Karty:   16. Lell (LVN), 89. Acquafresca (LVN) – 12. González (VLL), 50. Gálvez (VLL), 82. Fuego (VLL), 84. Rubén (VLL), 90+2. Domínguez (VLL)

Levante UD: Navas – Lell (73.Rodas), Vyntra, Navarro, Karabelas – Simão, Iborra (C) – Ríos, Míchel (61.Valdo), El Zhar (46.Garcia) – Acquafresca.

Rayo Vallecano: Rubén – Arbilla, Gálvez, Figueras, Nacho – González (67.Trashorras), Fuego (83.Amat) – Perea (56.Carlos), Vázquez, Piti (C) – Domínguez.

Rozhodčí: Mallenco – Pérez, Guadamuro