Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Wigan Athletic – Aston Villa FC

2:2

konec (2:1)

19.05.2013, 17:00 • JJB Stadium, Wigan • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.12 3.3 3.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60

Aston Villa právě vstřelila branku!
To byla nádhera! Po standardce Aston Villy si RON VLAAR zády k bráně jedním dotekem zpracoval míč, pak se otočil a ze vzduchu ho napálil z hranice šestnáctky přesně pod břevno. Al Habsi se mohl jen dívat – 2:2!

45+3

Wigan právě vstřelil branku!
Balón se nakonec po kulečníkovém karambolu dostává za brankovou čáru! Po Maloneyho rohu zblízka nepřekonal Guzana Golobart. Míč se však odrazil k Watsonovi, jehož dorážku sice vykopl z brankové čáry Westwood, ale přímo do Nathana Bakera, od kterého se kulatý předmět nešťastně odrazil zpět do brány. Wigan tak těsně před pauzou otáčí skóre!

21

Wigan právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Centr Espinozy z levé strany našel hlavu EMMERSONA BOYCEHO, který balón uklidil přesně k levé tyči Guzanovy brány – 1:1!

5

Aston Villa právě vstřelila branku!
V letošní sezóně opomíjený DARREN BENT ukazuje, že střílet góly nezapomněl! Bent převzal přihrávku od Sylly, doběhl s balónem na okraj šestnáctky a přízemní ranou, která se ještě odrazila o tyč, překonává Al Habsiho.

Wigan Athletic – Aston Villa FC

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 21. Boyce, 45+3. Baker (vla.) – 5. Bent, 60. Vlaar

Karty:   70. McCarthy (WIG), 83. Boyce (WIG)

Wigan Athletic: Al Habsi – Boyce (88. Campabadal), Scharner, Golobart – McArthur, McCarthy, Watson (69. Fyvie), Espinoza – Gómez (69. Henríquez), Koné, Maloney. Manažer: Roberto Martínez

Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Bennett – Sylla (59. Dawkins), Westwood (88. Gardner), Delph – Weimann, Bent, Agbonlahor (74. Bowery). Manažer: Paul Lambert

Rozhodčí: Swarbrick – England, Bennett