Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Ham United – Reading FC

4:2

konec (2:0)

19.05.2013, 17:00 • Upton Park, London • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.64 3.8 5.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

West Ham právě vstřelil branku!
Kladiváři podnikli útočnou akci a vytěžili z ní maximum. Maiga je na hřišti teprve pár minut a už si připsal gólovou asistenci, z pravé strany totiž poslal do pokutového území nadýchaný centr, na který si vyskočil hlavičkující KEVIN NOLAN a balon poslal mezi tři tyče. Brankář McCarthy neměl šanci této inkasované brance zabránit, a musel tak míč lovit ze sítě.

79

West Ham právě vstřelil branku!
Noble si skvěle všiml, že KEVIN NOLAN nastartoval své rychlé nohy a vyrazil směrem k brance hostí. Sprintující KEVIN NOLAN tak obdržel výtečnou přihrávku, navedl si míč na pravačku a přesnou střelou k tyči si připsal svoji dnešní druhou branku.

55

Reading právě vstřelil branku!
ADAM LE FONDRE přišel na hřiště až ve druhém poločase a nyní se raduje ze vstřelené branky. Výbornou přihrávku za obranu obdržel Blackman, který předběhl Collinse a poslal balon do pokutového území, kde se objevil právě ADAM LE FONDRE a přesnou trefou nedal domácímu brankáři šanci.

53

Reading právě vstřelil branku!
Fotbalisté Readingu vstoupili do druhého poločasu velmi aktivně a vyplatilo se jim to. Výborně se uvolnil GARATH MCCLEARY, který se pak prezentoval parádní střelou a překonal brankáře Jaaskelainena.

34

West Ham právě vstřelil branku!
Domácí hráči se opět dostali na útočnou polovinu a dočkali se druhé vstřelené branky. Výborně se uvolnil RICARDO VAZ TE, který dostal přihrávku od Carrolla a přesnou střelou z první poslal míč za záda brankáře Readingu.

23

West Ham právě vstřelil branku!
Když McCarthy rozehrával, dopustil se obrovské chyby a trefil protihráče Carrolla. Toho si všiml pozorný KEVIN NOLAN, který nastartoval své rychlé nohy a u odraženého balonu byl jako první. Pak už jen hostujícího brankáře obehrál a přesnou trefou poslal míč do prázdné branky.

West Ham United – Reading FC

4:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 23. Nolan, 34. Te, 79. Nolan, 87. Nolan – 53. McCleary, 55. Fondre

Karty:   83. Nolan (WHU), 85. Collison (WHU) – 64. McAnuff (RDG)

West Ham United: Jaaskelainen ─ Demel, Collins, Reid, O'Brien (86. Taylor) ─ Diame, Noble ─ Vaz Te (81. Maiga), Nolan, Cole (74. Collison) ─ Carroll.

Reading FC: McCarthy ─ Gunter, Morrison, Gorkss, Kelly ─ McCleary, Karacan, Guthrie, McAnuff ─ Pogrebnyak (46. Le Fondre), Robson-Kanu (46. Blackman).

Rozhodčí: Dean ─ Collin, Brooks

Diváci: 34 973