Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Southampton FC – Stoke City

1:1

konec (0:0)

19.05.2013, 17:00 • St. Marry's Stadium, Southampton • Michal Šíma

Tipsport: 1.73 3.5 4.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Mayuka střílel z hranice vápna vedle!

81

Poslední střídání v sestavě Southamptonu i v celém dnešním zápase. Jack Cork uvolní místo Emmanuelu Mayukovi.

74

Ve stejný moment střídají i hosté. Místo Walterse si zahraje Michael Owen, pro něhož to bude podle všeho poslední zápas v Premier League.

74

Střídání v týmu Southamptonu. Steven Davis uvolní místo Wardovi-Prowsovi.

69

Střídá i Tony Pulis. Etheringtona nahradí Jerome.

64

Domácí kouč Pochettino střídá. Lallanu nahradí Puncheon.

57

Southampton právě vstřelil branku!

První centr Lallany odvrátil první bránící hráč. Středopolař domácích si ale po chvíli stejnou situaci zopakoval, nacentroval o poznání lépe a po zmatku v malém vápnu Stoke se míč dostal až k RICKIEMU LAMBERTOVI, který už měl snadnou pozici a z pár metrů doklepl balon do branky!

53

Znovu úspěšná spolupráce Lallany a Lamberta! Lallana potáhl míč zprava doprostřed, předložil jej Lambertovi, který se uvolnil přes obránce a kousek za hranicí vápna levačkou vypálil! Begovič se vyznamenal.

50

Tutovka domácích! Lallana poslal míč za obranu na Lamberta a útočník Southamptonu zpětnou přihrávkou našel na penaltě Davise. Ten střílel tvrdě po zemi, ale přímo doprostřed, kde míč ztlumil Begovič dobrým zákrokem.

47

Stoke City právě vstřelilo branku!

Hosté se dostávají do vedení! Cameron potáhl míč po pravé straně, od autové lajny odcentroval do vápna, kde si míč našel hlavu PETERA CROUCHE, který neomylně skóruje! Stopeři neměli šanci zasáhnout proti tomuto dvoumetrovému útočníkovi.

28

Steve N'Zonzi dostává zaslouženě žlutou kartu za skluz zezadu na půli.

20

První střídání přichází už ve 20. minutě. Wilsona nahrazuje Wilkinson. Těžko říct, zda jde o vynucené střídání nebo změna v plánech Tony Pulise, manažera Stoke.

6

Whitehead dostává žlutou kartu.

Southampton FC – Stoke City

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Lambert – 47. Crouch

Karty:   6. Whitehead (STK), 28. N'Zonzi (STK)

Southampton FC: K. Davis – Clyne, Fonté, Hooiveld, Shaw – S. Davis (74. Ward-Prowse), Schneiderlin, Cork (81. Mayuka), Lallana (64. Puncheon) – Rodriguez, Lambert

Stoke City: Begovič – Shotton, Shawcross, Huth, Wilson (20. Wilkinson) – Cameron, Whitehead, N'Zonzi, Etherington (69. Jerome) – Crouch, Walters (74. Owen)

Rozhodčí: Probert – Beswick, Garratt