Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Everton FC

2:1

konec (1:1)

19.05.2013, 17:00 • Stamford Bridge, London • Lukáš Švéda (@LukasSveda)

Tipsport: 1.65 3.95 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Poslední střídání Chelsea. Za Oscara přichází Ferreira.

86

Po Bainesově centru z levé strany hlavičkoval zblízka Jelavić, ale Čech jeho tvrdé zakončení famózně vytěsnil! Důležitý zákrok pro Chelsea!

83

Luiz si za hru rukou vysloužil žlutou kartu.

82

V tomto zápase již neuvidíme Matu, který přepouští své místo Azpilicuetovi.

82

Pienaarova sražené střela si našla cestu k osamocenému Jelavićovi, který sám před Čechem vystřelil jen do českého gólmana!

76

Chelsea právě vstřelila branku!
Domácí mé tvrzení vyvrátili nejlepším možným způsobem. FERNANDO TORRES si připisuje další cenný zásah! Po centru zprava přiťukl Moses hlavou míč Torresovi a ten chladnokrevně poslal míč k bližší tyči mimo dosah Howarda – 2:1!

74

Jelavić zahodil stoprocentní šanci ke vstřelení gólu! Po chybě Ivanoviće se k míči dostal Baines, krásnou přihrávkou našel před bránou číhajícího útočníka Evertonu, ale ten poslal míč nepochopitelně mimo!

70

Další nováček na hřišti Heitinga si zapíše žlutou, když nemilosrdně fauloval Mosese.

67

...a ze hry jde také nespokojený Anichebe, místo kterého nastupuje Heitinga.

66

Odchází také střelec jediné branky Everton Naismith, kterého střídá Jelavić...

66

Demba Ba dohrál, nahrazuje ho Moses.

55

Chelsea je při chuti a jen dobrý obranný zákrok Distina zabránil Dembovi Ba, ale napálil míč do sítě!

54

Tak to bylo těsné! Míč propadl k Ivanovićovi, který z penaltového puntíku vystřelil trestuhodně nad bránu Evertonu!

47

Chelsea měla k dispozici první rohový kop, po kterém se Cahillovi nepodařilo hlavičkou zakončit, míč se však k němu opět odrazil a stoper domácích následnou střelou prověřil Howardovu pozornost. Gólman Evertonu si připsal důležitý zákrok!

43

Torres pustil přihrávku na Dembu Ba, jenž patičkou poslal míč Lampardovi, ale kapitán Chelsea ve vyložené šanci střílel pouze vedle hostující brány!

42

Hosté předvedli rychlou akci po levé straně, Pienaar si narazil s Anichebem, v dobré pozici vypálil, ale Luiz jeho střelu mířící do brány srazil na roh!

39

Anichebe poslal míč na nabíhajícího Naismitha, který ještě přiťukl Pienaarovi, ale jeho technická střela se o kousek do brány Chelsea nevešla!

34

Torres skluzem fauloval Colemana a je prvním žlutě potrestaným v dnešním zápase.

34

Chelsea odpověděla narážečkou Maty s Lampardem, ale španělského špílmachra poté zblízka vychytal pozorný Howard!

33

Hosté vymysleli dobrou akci, když Gibson poslal oblouček na vzdálenější tyč, kam si naběhl Mirallas, ale ve výborné pozici míč špatně trefil a poslal jej pouze do Čecha!

18

Hosté rozehráli nakrátko, Baines nahrál Gibsonovi, jehož tvrdá a navíc tečovaná střela orazítkovala levou tyč branky Chelsea!

14

Everton právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! STEVEN NAISMITH si narazil s Anichebem, otevřela se před ním dálnice až před Petra Čecha a hostující hráč jej bez problémů prostřelil – 1:1!

7

Chelsea právě vstřelila branku!
Evertonu se v útoku nezadařilo a hra se rychle přesunula před druhou bránu. Demba Ba z hranice šestnáctky vypálil, jeho přízemní střelu Howard vyrazil jen před sebe, kam jako první doběhl JUAN MATA a z jednoduché pozice posílá Chelsea do vedení – 1:0!

4

Oscar se individuálně neprosadil, Fellaini však mizernou zpětnou přihrávkou našel pouze domácího Dembu Ba, jehož tvrdá střela minula šibenici hostující brány jen o kousek!

Chelsea FC – Everton FC

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 7. Mata, 76. Torres – 14. Naismith

Karty:   34. Torres (CHE), 83. Luiz (CHE) – 70. Heitinga (EVE)

Chelsea FC: Čech – Ivanović, Cahill, David Luiz, Cole – Ake, Lampard (K) – Torres, Mata (82. Azpilicueta), Oscar (88. Ferreira) – Ba (66. Moses)

Everton FC: Howard – Coleman, Distin, Jagielka (K), Baines – Mirallas, Gibson, Pienaar, Naismith (66. Jelavić) – Fellaini – Anichebe (67. Heitinga)

Rozhodčí: Anthony Taylor – Ledger, Betts – Moss

Diváci: 41794