Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

MsHK Žilina – HK Poprad

7:5

konec (1:2, 5:1, 1:2)

20.11.2012, 17:00 • Zimný štadión, Skalica sk

59:55

Michal Kokavec bol len niekoľko centimetrov od ôsmeho žilinského gólu - jeho delovka napokon skončila len tesne mimo popradskej brány!

59:29

Sidor odchádza opäť z popradskej brány a uvidíme ďalšiu poweplay domácej Žiliny!

59:09

Žilina dala gól!
Popradská obrana opäť nepríjemne zaváhala. Sýkora schmatol puk po nepresnej popradskej prihrávke a nakorčuľoval si po pravom krídle. Následne prihral na ľavú stranu VLADIMÍROVI ŠKODOVI, ktorý bez problémov vsietil do prázdnej brány svoj štvrtý gól! Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Miroslav Sekáč.

58:48

Popradčania sa odhodlali hrať poweplay! Uvidíme, či sa im to podarí práve v tejto situácii!

56:45

Roman Tomas sa dostal do ďalšieho skvelého zakončenie, no nepadlo mu to tam ani tentokrát! Žilinskú bránu minul len o niekoľko centimetrov napravo!

55:28

Žilinčanom sa rysovalo skvelé prečíslenie! Po skvelom úniku od Sýkoru bol na pravej strane voľný Valášek, no pozorný Šterbák Sýkoru zblokoval a od puku ho nekompromisne odstavil!

51:19

Popradskí hráči si vybojovali ďalšiu nebezpečnú gólovú šancu! Po peknej prihrávke od Balána sa k puku dostal Roman Tomas, no tomu dnes šťastie nepraje a jeho backhandové zakončenie gólman Johanes vyráža svojími betónmi.

48:52

Poprad dal gól!
Po fantastickej strele od Lukáša Hvilu sa k puku dostal Michael Vandas. Ten puk poslal na pravú stranu, kde stál domáci Harant a ten si puk pohodlne poslal do vlastnej brány. Gól je pripísaný MICHAELOVI VANDASOVI. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Radoslav Suchý.

48:35

Popradskí hráči si zahrajú v početnej výhode! Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Milan Drevenák. Popradčania majú obrovskú šancu.

46:16

Poprad dal gól!
Popradčania znižujú svoje gólové manko na hodnotu dvoch gólov! Matúš Paločko nám predviedol ďalší skvelý únik, po ktorom si na seba stiahol žilinskú obranu a bleskovo prihral JAROSLAVOVI JABROCKÉMU, ktorý skvelým backhandom prekonáva gólmana Johanesa. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Joonas Petri Koskinen.

45:17

Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal Valášek! Ten zinkasoval skvelú krížnu prihrávku od Škodu a nadvakrát neprekonal pozorného Sidora! Ten sklepol svoje betóny na ľad a puk úspešne ukryl vo svojej moci.

43:56

Po tvrdom zakončení od Vargu z ľavého krídla nám gólman Sidor predviedol prvý veľmi dobrý zákrok! Puk svojími betónmi vyrazil na konštrukciu svojej brány, odkiaľ sa odrazil do bezpečia za bránu hostí.

40:32

Michael Vandas nebezpečne pohrozil pred žilinskou bránou! Po nevydarenom zakončení si obkorčuľoval bránu a snažil sa puk zastrčiť pri žŕdke žilinskej svätyne, no to sa mu nepodarilo. Gólman Johanes drží puk vo svojej moci.

V tretej dvadsaťminútovke neuvidíme v popradskej bráne gólmana Tommiho Nikkiläho - do brány hostí nastupuje náhradný brankár Dušan Sidor!

39:42

Žilina dala gól!
Domáci hráči nám v druhej tretine predvádzajú nádherné gólové umenie! Po skvelom úniku Drevenáka sa popradská obrana nedokázala zorientovať a nebránený VLADIMÍR ŠKODA po skvelej prihrávke prekonáva gólmana Nikkiläho strelou švihom z medzikružia. Týmto gólom zavŕšil svoj hat-trick! Asistencie si pripisujú hráči Milan Drevenák a Michal Kokavec.

39:32

K štvrtému gólu Popradu chýbali len centimetre! Po tvrdej strele od Kuraliho sa puk dostal za Johanesa, no napokon zastavil tesne pred bránkovou čiarou! Hlavný rozhodca prerušuje hru.

38:22

Gólman Johanes nám predviedol ďalší veľmi dobrý zákrok! Po tvrdej strele od Vandasa sa puk dostal ku Kloudovi, no ten nedokázal z pravej strany zatlačiť puk povedľa pozorných Johanesových betónov.

36:37

Popradčania sú pri ofenzívnej chuti a zatiaľ nám predvádzajú veľmi dobré útočné kombinácie! Po peknej prihrávke od Koskinena sa k strele z pravej strany dostal Jabrocký, no gólman Johanes si pripisuje ďalší úspešný zákrok.

36:04

Na trestnú lavicu Žiliny si odchádza sadnúť Ján Dlouhý, ktorý sa previnil nekompromisným držaním Hvilu.

36:04

Lukáš Hvila sa dostal do rýchleho úniku po ľavom krídle a vybojoval si faul na svoju osobu. Puk si pekne potiahol pred domácu bránu, no jeho zakončenie napokon míňa Johanesovu svätyňu.

35:20

Domáci hráči si zahrajú v presilovej hre. Na dve minúty za nedovolené bránenie si odchádza sadnúť Radoslav Suchý, ktorý tvrdo odstavil nabiehajúceho Brcka.

34:25

Popradčania sú pri ofenzívnej chuti! Po skvelej prihrávke od Hvilu sa k puku dostal Roman Tomas, no ten napokon nedokázal trafiť odkrytú bránu Žiliny! Následne sa snažil predviesť obtočením sa okolo brány, no pred Johanesom ho od puku odstavil pozorný Brcko.

33:02

Popradský tréner Jozef Škrak si vyžiadal oddychový čas! Tentokrát je naozaj viac než potrebný!

33:40

Poprad dal gól!
Popradskí hráči nam ukázali, že sa nevzdávajú aj v takýchto nepríjemných situáciách! Po skvelom úniku pravým krídlom v podaní Paločka sa k puku dostal JAROSLAV JABROCKÝ! Ten úplne nebránený úspešne prekonáva pozorného gólmana Johanesa. Asistenciu si pripisuje Matúš Paločko.

33:02

Žilina dala gól!
Tak to, čo sa momentálne deje v Žiline je priam neuveriteľné! Gólman Nikkilä je opäť prekonaný! Tentokrát sa po tvrdej strele od Kokavce dostal k puku na ľavej strane MILAN DREVENÁK, ktorý už bez akýchkoľvek problémov prekonal bezmocného gólmana Nikkiläho. Asistenciu si pripisuje Michal Kokavec.

32:12

Žilina dala gól!
Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Ihneď po vhadzovaní napravo od popradskej brány sa k strele dostal Dlouhý. Jeho strelu gólman Nikkilä ešte vyrazil, no na následnú dorážku OLIVERA ĎURIŠA už jednoducho nemal nárok! Asistenciu si pripisuje Ján Dlouhý.

32:09

Róbert Krajči sa dostal do fantastickej gólovej šance! Jáchym tetnokrát poriadne zaváhal, no mal šťastie, keďže Krajči napokon minul popradskú bránu!

31:13

Žilina dala gól!
TOMÁŠ SÝKORA nezaváhal a vo svojom nájazde zvolil rýchlejšie tempo. S pukom si urobil menšiu sťahovačku a napokon z medzikružia prekonal pozorného gólmana Nikkiläho strelou pomedzi jeho betóny.

31:13

Po tvrdom faule Špeldu vo vyloženej gólovej šanci uvidíme druhé trestné strieľanie! K dispozícii ho má Sýkora!

30:13

Popradčania získali v oslabení ďalšiu skvelú šancu! Po skvelej prihrávkovej kombinácii medzi Hvilom a Vandasom sa k puku dostal Hvila, no puk mu od hokejky odskočil a gólman Johanes nemusel zasahovať!

28:54

Žilinskí hráči si zahrajú v početnej výhode o jedného muža. Na dve minúty za podratenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Dominik Kramár.

27:07

Brcko nám predviedol tvrdé zakončenie spoza ľavého kruhu! Jeho nekompromisný náprah a následná delovka však končí len na pravej žŕdke popradskej brány! Od nej sa puk odrazil pod Nikkiläove betóny!

24:51

Žilinčania nám predviedli ďalšie nekompromisné pohrozenie pred popradskou bránou! Po tvrdej delovke od Ďuriša z pravého kruhu sa k puku dostal Drevenák, no gólman Nikkilä oba strelecké pokusy úspešne zblokoval za svoju bránu!

23:56

Žilina dala gól!
Domácim hokejistom sa podarilo vyrovnať v oslabení! Popradská obrana tentokrát poriadne zaspala a po peknej krížnej prihrávke od Rúfusa sa k puku dostal VLADIMÍR ŠKODA, ktorý v samostatnom nájazde pekným oblúčikom prekonal gólmana Nikkiläho! Asistencie si pripisujú hráči Igor Rúfus a Michal Kokavec.

22:56

Na žilinskú trestnú lavicu si odchádza sadnúť Valášek. Ten si odpyká dvojminútový trest za hákovanie.

22:56

Po skvelej prihrávke od Paločka sa k puku dostal Koskinen, no gólman Johanes sa skvele premiestnil a úspešne ukryl puk medzi svojími betónmi!

19:56

Dávid Buc mal na hokejke tretí popradský gól, no gólman Johanes mu predviedol fantastický zákrok! Tentokrát skvele vykryl strelecký uhol a napokon úspešne zasiahol svojou hokejkou!

18:52

Krajči začal najskôr pomaly, následne pridal a puk si potiahol na ľavú stranu. Jeho zakončenie prišlo však neskoro a gólman Nikkilä mu predviedol pekné premiestnenie a následný úspešný zákrok!

18:52

Nasleduje trestné strieľanie! Róbert Krajči nám predviedol pekný únik, no bol faulovaný - Jabrocký mu predviedol jasné hákovanie!

18:19

Do ďalšej nebezpečnej prihrávkovej kombinácie sa tentokrát dostala dvojica Buc - Jabrocký, no druhý menovaný nedokázal pozorného gólmana Johanesa prekonať svojím švihom. Ten úspešne zakročil svojou lapačkou.

16:56

Obaja kohúti - Troliga aj Kovačevič získali tresty 5 plus do konca zápasu, a tak si môžu dať predčasnú sprchu v šatniach. Tento trest bol prísny, no pravdepodobne oprávnený.
Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť aj Jass, ktorý sa do tejto potyčky zapojil - dve + dve minúty za hrubosť. Pridáva sa k nemu aj Matúš Paločko, ktorý zinkasoval dve minúty za hrubosť.

16:56

Žilinský hráč Troliga nabral Kovačeviča na zadný mantinel, to Kovačevič nejako nezniesol a napokon začal do Troligu boxovať. Zranenia nevidíme, no pravdepodobne uvidíme vylúčenia na oboch stranách. Do potyčky sa zapojili viacerí aktéri tohto stretnutia.

16:38

Do ďalšej skvelej gólovej šance sa po prihrávke od Gápu dostal Homa! Ten sa ocitol v medzikruží, no napokon svojou delovkou minul žilinskú bránu!

15:49

Sýkora nám predviedol ďalší závar pred popradskou bránou, no ani tentokrát to neskončilo gólovo! Po peknom švihu puk napokon minul priestor popradskej svätyne.

14:06

Poprad dal gól!
A je to tu! Popradskí hráči roztočili pred žilinskou bránou svoj presilovkový kolotoč a napokon ho gólovo zúžitkovali! Po delovke od Hvilu dokázal Johanes zakročiť svojími betónmi, no k odrazenému puku sa dostal popradský kapitán PETER KLOUDA, ktorý bezmocného žilinského gólmana úspešne prekonal strelou švihom. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Radoslav Suchý.

13:37

Popradčania si zahrajú presilovú hru. Na dve minúty za nedovolené bránenie si odchádza sadnúť Krajči. Popradčania sa môžu v tejto výhode dostať do vedenia.

13:00

Na druhej strane zahviezdil gólman Nikkilä! Ten musel čeliť nádhernej delovke od Sýkoru, ktorú napokon s veľkým prehľadom poslal do bezpečia svojou vyrážačkou.

12:15

Popradčania sa mohli dostať do vedenia, no žilinský gólman Johanes nám proti nabiehajúcemu Tomasovi predviedol fantastický zákrok svojími betónmi! Do útoku sa dostávajú Žilinčania.

11:27

Poprad dal gól!

Hosťujúci hráči sa presadzujú v oslabení! Žilinskí obrancovia nám predviedli niekoľko nepresných prihrávok, k puku sa následne dostal Tomas, ten krížne prihral na JOONASA PETRI KOSKINENA, a ten síce v páde, no napokon z pravej strany úspešne prekonal gólmana Johanesa. Asistenciu si pripisuje Roman Tomas.

11:00

Kokavec opäť nepríjemne pohrozil pred popradskou bránou! Tentokrát nám predviedol strelu z pravého kruhu, no gólman Nikkilä bol pozorný a tentokrát oprášil svoju vyrážačku.

09:31

Aj žilinskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu Popradu si na dve minúty za hákovanie odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký.

09:12

Prvý žilinský útok si vytvoril ďalšiu skvelú šancu! Po presnej krížnej prihrávke od Vargu sa k puku dostal Škoda, no ten bol napokon proti pozornému Nikkiläovi neúspešný! Ten puk vyráža za bránu svojími betónmi.

07:35

Do nebezpečného zakončenie sa dostal Dávid Buc! Ten zinkasoval skvelú prihrávku na hranicu ľavého kruhu a nekompromisne vystrelil! Gólman Johanes sa však dobre premiestnil a puk ukryl vo svojej lapačke!

05:06

Žilina dala gól!
Popradská obrana tentokrát mierne zaspala. Po niekoľkých tvrdých zakončeniach sa gólman Nikkilä zorientoval dobre a dokázal odolať svojími reflexmi, no Kovačevič puk nedokázal vyhodiť, čo využil VLADIMÍR ŠKODA! Ten si peknou strelou obhodil popradského gólmana a posiela svoj tím do vedenia. Asistencie si pripisujú hráči Tibor Varga a Michal Kokavec.

03:23

Na druhej strane sme videli závar pred žilinskou bránou! Po peknom nahodení puku na domácu bránu v podaní Gápu sa k puku dostal Takáč, ktorý nekompromisne zakončil z ľavého kruhu. Gólman Johanes si však pripisuje ďalší úspešný zákrok svojími betónmi.

02:34

Žilinčania sa dokázali ubrániť - z následného rýchleho protiútoku sa snažil gólovo presadiť Ďuriš, ktorý zinkasoval presnú prihrávku od Krajčiho, no bol neúspešný! Gólman Nikkilä vychytal aj jeho tvrdú strelu!

00:15

Popradčania si zahrajú v početnej výhode! Na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou si odchádza sadnúť domáci hráč Kokavec.

MsHK Žilina – HK Poprad

7:5

konec (1:2, 5:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Škoda (Varga, Kokavec), 24. Škoda (Rúfus, Kokavec), 32. Sýkora, 33. Ďuriš (Dlouhý), 34. Drevenák (Kokavec), 40. Škoda (Drevenák, Kokavec), 60. Škoda (Sýkora, Sekáč) - 12. Koskinen (Tomas), 15. Klouda (Hvila, Suchý), 34. Jabrocký (Paločko), 47. Jabrocký (Paločko, Koskinen), 49. Vandas (Hvila, Suchý)

MsHK Žilina: Johanes (Žigárdy) - Rúfus, Sekáč - Brcko, Harant - Dlouhý, Leško - Sýkora, Staňo - Kokavec, Škoda, Varga - Jass, Troliga, Krajči - Valášek, Ďuriš, Drevenák - Sýkora, Staňo, Drábek.

HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Suchý - Kovačevič, Kramár - Špelda, Kurali - Jáchym - Vandas, Klouda, Hvila - Tomas, Balán, Buc - Paločko, Koskinen, Jabrocký - Takáč, Gápa, Homa.

Rozhodčí: P. Jonák - Návratek, P. Tvrdoň

Průběh zápasu
1. třetina
00:15
05:06
09:31
11:27
13:37
14:06
16:56
Po 1. třetině
2. třetina
22:56
23:56
28:54
31:13
32:12
33:02
33:40
35:20
36:04
39:42
Po 2. třetině
3. třetina
46:16
48:35
48:52
59:09
Konec