Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

MsHK Žilina – HK Poprad

7:5

konec (1:2, 5:1, 1:2)

20.11.2012, 17:00 • Zimný štadión, Skalica sk

59:09

Žilina dala gól!
Popradská obrana opäť nepríjemne zaváhala. Sýkora schmatol puk po nepresnej popradskej prihrávke a nakorčuľoval si po pravom krídle. Následne prihral na ľavú stranu VLADIMÍROVI ŠKODOVI, ktorý bez problémov vsietil do prázdnej brány svoj štvrtý gól! Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Miroslav Sekáč.

48:52

Poprad dal gól!
Po fantastickej strele od Lukáša Hvilu sa k puku dostal Michael Vandas. Ten puk poslal na pravú stranu, kde stál domáci Harant a ten si puk pohodlne poslal do vlastnej brány. Gól je pripísaný MICHAELOVI VANDASOVI. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Radoslav Suchý.

46:16

Poprad dal gól!
Popradčania znižujú svoje gólové manko na hodnotu dvoch gólov! Matúš Paločko nám predviedol ďalší skvelý únik, po ktorom si na seba stiahol žilinskú obranu a bleskovo prihral JAROSLAVOVI JABROCKÉMU, ktorý skvelým backhandom prekonáva gólmana Johanesa. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Joonas Petri Koskinen.

39:42

Žilina dala gól!
Domáci hráči nám v druhej tretine predvádzajú nádherné gólové umenie! Po skvelom úniku Drevenáka sa popradská obrana nedokázala zorientovať a nebránený VLADIMÍR ŠKODA po skvelej prihrávke prekonáva gólmana Nikkiläho strelou švihom z medzikružia. Týmto gólom zavŕšil svoj hat-trick! Asistencie si pripisujú hráči Milan Drevenák a Michal Kokavec.

33:40

Poprad dal gól!
Popradskí hráči nam ukázali, že sa nevzdávajú aj v takýchto nepríjemných situáciách! Po skvelom úniku pravým krídlom v podaní Paločka sa k puku dostal JAROSLAV JABROCKÝ! Ten úplne nebránený úspešne prekonáva pozorného gólmana Johanesa. Asistenciu si pripisuje Matúš Paločko.

33:02

Žilina dala gól!
Tak to, čo sa momentálne deje v Žiline je priam neuveriteľné! Gólman Nikkilä je opäť prekonaný! Tentokrát sa po tvrdej strele od Kokavce dostal k puku na ľavej strane MILAN DREVENÁK, ktorý už bez akýchkoľvek problémov prekonal bezmocného gólmana Nikkiläho. Asistenciu si pripisuje Michal Kokavec.

32:12

Žilina dala gól!
Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Ihneď po vhadzovaní napravo od popradskej brány sa k strele dostal Dlouhý. Jeho strelu gólman Nikkilä ešte vyrazil, no na následnú dorážku OLIVERA ĎURIŠA už jednoducho nemal nárok! Asistenciu si pripisuje Ján Dlouhý.

31:13

Žilina dala gól!
TOMÁŠ SÝKORA nezaváhal a vo svojom nájazde zvolil rýchlejšie tempo. S pukom si urobil menšiu sťahovačku a napokon z medzikružia prekonal pozorného gólmana Nikkiläho strelou pomedzi jeho betóny.

23:56

Žilina dala gól!
Domácim hokejistom sa podarilo vyrovnať v oslabení! Popradská obrana tentokrát poriadne zaspala a po peknej krížnej prihrávke od Rúfusa sa k puku dostal VLADIMÍR ŠKODA, ktorý v samostatnom nájazde pekným oblúčikom prekonal gólmana Nikkiläho! Asistencie si pripisujú hráči Igor Rúfus a Michal Kokavec.

14:06

Poprad dal gól!
A je to tu! Popradskí hráči roztočili pred žilinskou bránou svoj presilovkový kolotoč a napokon ho gólovo zúžitkovali! Po delovke od Hvilu dokázal Johanes zakročiť svojími betónmi, no k odrazenému puku sa dostal popradský kapitán PETER KLOUDA, ktorý bezmocného žilinského gólmana úspešne prekonal strelou švihom. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Radoslav Suchý.

11:27

Poprad dal gól!

Hosťujúci hráči sa presadzujú v oslabení! Žilinskí obrancovia nám predviedli niekoľko nepresných prihrávok, k puku sa následne dostal Tomas, ten krížne prihral na JOONASA PETRI KOSKINENA, a ten síce v páde, no napokon z pravej strany úspešne prekonal gólmana Johanesa. Asistenciu si pripisuje Roman Tomas.

05:06

Žilina dala gól!
Popradská obrana tentokrát mierne zaspala. Po niekoľkých tvrdých zakončeniach sa gólman Nikkilä zorientoval dobre a dokázal odolať svojími reflexmi, no Kovačevič puk nedokázal vyhodiť, čo využil VLADIMÍR ŠKODA! Ten si peknou strelou obhodil popradského gólmana a posiela svoj tím do vedenia. Asistencie si pripisujú hráči Tibor Varga a Michal Kokavec.

MsHK Žilina – HK Poprad

7:5

konec (1:2, 5:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Škoda (Varga, Kokavec), 24. Škoda (Rúfus, Kokavec), 32. Sýkora, 33. Ďuriš (Dlouhý), 34. Drevenák (Kokavec), 40. Škoda (Drevenák, Kokavec), 60. Škoda (Sýkora, Sekáč) - 12. Koskinen (Tomas), 15. Klouda (Hvila, Suchý), 34. Jabrocký (Paločko), 47. Jabrocký (Paločko, Koskinen), 49. Vandas (Hvila, Suchý)

MsHK Žilina: Johanes (Žigárdy) - Rúfus, Sekáč - Brcko, Harant - Dlouhý, Leško - Sýkora, Staňo - Kokavec, Škoda, Varga - Jass, Troliga, Krajči - Valášek, Ďuriš, Drevenák - Sýkora, Staňo, Drábek.

HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Suchý - Kovačevič, Kramár - Špelda, Kurali - Jáchym - Vandas, Klouda, Hvila - Tomas, Balán, Buc - Paločko, Koskinen, Jabrocký - Takáč, Gápa, Homa.

Rozhodčí: P. Jonák - Návratek, P. Tvrdoň

Průběh zápasu
1. třetina
00:15
05:06
09:31
11:27
13:37
14:06
16:56
Po 1. třetině
2. třetina
22:56
23:56
28:54
31:13
32:12
33:02
33:40
35:20
36:04
39:42
Po 2. třetině
3. třetina
46:16
48:35
48:52
59:09
Konec