Menu

Hokej

2. liga skupina Střed (ČR)

HC Chotěboř – SC Marimex Kolín

5:4

konec (1:1, 3:1, 1:2)

23.09.2012, 17:00 • Richard Wagner (@Groundhoppik)

59:53

Morkes se dostal po chybě Chotěboře ke střele od modré čáry, ale brankář Zvolánek vytáhl parádní zákrok vyrážečkou, když střelu mířící do vinglu dokázal zneškodnit a podržel tak Chotěboř ve vedení!

59:43

Diviš nevyhodil a ke střele se dostal Ježek, který trefil jen betony Zvolánka, který následně puk pokrývá! Domácí muž s maskou je nyní hlasitě vyvoláván tribunami. Domácí si berou time-out.

59:13

Morkes vyváží puk, Brázdil jde opět ven z klece!

58:27

Morkes byl blízko gólu! Sám na brankovišti trefil jen padajícího Zvolánka! Následně jeden z chotěbořských odpálil puk, který trefil jen tyčku prázdné branky!

58:06

Zvolánek skvěle pokryl střelu z levého kruhu a podržel ji na hrudi. Kolín to zkouší v šesti a odvolává Brázdila ven z branky!

57:30

Další komplikace pro Lvy. Na levém kruhu zůstal ležet jeden z Kolíňanů a bude tu oslabení. Na trestnou míří chotěbořský hráč (CHO)

57:09

Kozlové právě vstřelili branku!

Kolín snižuje na 4:5 a v Chotěboři to vypadá na drama! Šafránek našel na pravém mantinelu volného PETRA MORKESE, který se do puku opřel a trefil úřesně místo u bližští Zvolánkovy tyče! Koželuh nyní trestuhodně nechal Morkese volného. Asistence: David Šafránek.

52:53

Tvrdý faul Nedbala (KOL) na Kesnera ve středním pásmu! Nedbal následně ještě bouchnul holí do hrazení a dostal od hlavního sudího kromě dvou minut i desetiminutový osobní trest a míří do šaten. Menší trest odpykává Richter.

Dnešní utkání sleduje 169 platících diváků.

51:07

Pavel Blažek se proháčkoval proti čtyřem protihráčům a zpoza branky našel volného Petra Vlčka, který se do poku opřel, ale jeho přízemní pokus skončil pod bleskovým betonem Brázdila! Ten nyní Kolín podržel!

50:19

Kozlové právě vstřelili branku!

Kolín však snižuje na 3:5 a v Chotěboři nás čekají ještě perné chvilky. Kozlové neúprosně tlačili před Zvolánkem, který zlikvidoval snad čtyři dorážky, ale nakonec byl krátký na doklepnutí JANA HANZLA, který tak snižuje na dvoubrankový rozdíl.

46:58

Hanzl (KOL) nyní zastavil nebezpečnou akci Lvů sekáním. Přesilovka pro Chotěboř.

42:12

Chotěboř právě vstřelila branku!

Trestné střílení Chotěboře znamená vedení již 5:2! JAN HOSPODKA jel celkem pomalu, vymíchal si Brázdila a zakončil přesně pod břevno!

42:12

Hospodka se proháčkoval až k nájezdu, ale byl faulován a pojede trestné střílení!

39:50

A dokonce vybojoval přesilovku, kterou zapříčinil Koželuh (CHO), který vysokou holí zastavil poritakci soupeře.

39:00

Chotěboř právě vstřelila branku!

Domácí Lvi odskaují do dvoubrankového vedení! Pavel Blažek výborně našel na branovišti volného PETRA VLČKA, který si počkal na pohyb gólmana a poslal kotouč z první do jeho protipohybu k tyči! Lvi tak před koncem třetiny odskakují! Asistence: Pavel Blažek a Štěpán Zídek.

34:15

Kubišta perfektní prací uvolnil na levém okraji brankoviště Blažka, který z první trefil jen bleskový beton Brázdila, který výborně podržel svůj tým!

32:48

Kolín se dostal ke střele, kterou však Zvolánek dokázal perfektně vyrazil. Následně atakoval Skokan (KOL) Brychtu a dostává dvě minuty za hru vysokou holí.

30:15

Chotěboř právě vstřelila branku!

A Lvi rázem otáčí vývoj zápasu a nyní to jsou oni, kdo vládne! Karel Kesner po nahrávce od Aleše Koželuha, našel od mantinelu na modré čáře JANA FIBIKARA, který se do puku opřel a Brázdil kotouč vyrazil nad sebe, hrací guma vylétla do vzduchu a skončila za zády dezorientovaného Brázdila! Asistence: Karel Kesner a Aleš Koželuh.

28:07

Do dobré střelecké pozice se dostal Kapec, který byl na pravém kruhu sám a dobře střílel pod břevno, ale výborně vyrážečkou zasáhl Brázdil! Kapec mohl ještě nahrávat na levé křídlo!

26:05

Chotěboř právě vstřelila branku!

A Lvi vyrovnávají opět stav zápasu! Lukáš Kapec ukázal opět své přednosti a prokličkoval se před branku, kde nahodil kotouč a vznikla mela, kde se nejlépe zorientovak KAREL KESNER, jenž ukázal pravý kanadský důraz a srovnává! Asistence: Lukáš Kapec.

24:27

Po propadnutí obrany Lvů se dostal před Zvolánkem ke kotouči Šafránek, který si vymíchával domácího muže s maskou, který se však oklamat nenechal a fantasticky zachránil Lvy lapačkou! Výborný zákrok mladého brankáře drží šance Lvů vysoko!

22:30

Kozlové právě vstřelili branku!

Šafránek v obranném pásmu sebral puk a vydal se na rychlou zteč, na modré čáře předal kotouč TOMÁŠI PÁCALOVI, který uháněl sám na Zvolánka a kličkou do bekhendu jej pokořil mezi betony. Kolín tak opět odskakuje na jednogólový rozdíl. Asistence: David Šafránek.

21:51

Morkes s Výborným mířili dva na dva, ale první jmenovaný nedokázal najít přihrávkou svého spoluhráče, kterýho zahákoval Hemský (CHO), který bude pykat.

21:18

Pavel Blažek ujížděl sám s Kesnerem dva na jednoho, ale vše skvěle vyřešil bek Kolína, který padl pod Blažkovy nohy. Následně byl puk na zadním mantinelu zalehnut.

19:58

Chotěboř právě vstřelila branku!

Za pět minut dvanáct, nebo lépe za dvě vteřiny dvacet, dokázala Chotěboř vyrovnat! Lukáš Kapec, se štěstím přes soupeřovu hůl, našel na pravém kruhu zcela volného VOJTĚCHA VARGU, který si počkal na pohyb gólmana a tvrdou ranou mu puk procpal mezi betony! Bez asistence.

19:41

Zvolánek nejprve pokryl nebezpečný závar před svou brankou a následně vznikla mela. Tam se do Šafránka (KOL), který předtím korsčekoval jednoho z Chotěbořských, opřel Fibikar (CHO), který jej vrazil na hrazení. Oba putují na dvě minuty.

13:52

Za hákování míří Patrik Diviš (CHO).

11:13

Kozlové právě vstřelili branku!

Kolín využívá přesilovku! Chotěboři se nepovedlo vyhodit puk z obranné třetiny. Hrací gumy se chopil hráč Kolína, který ji posunul na volného spoluhráče MARTINA BARTÁKA, který trefil přesně nad Zvolánkovu lapačku. Ten si sice na puk sáhl, ale byl krátký! Asistence: Martin Mejzr a Adam Herwig

10:23

Brychta (CHO) míří na trestnou lavici za sekání. Chotěboř bude hrát v oslabení.

09:29

Velká chyba dpmácí obrany! Na Zvolánka ujížděl zcela sám Kadlec, ale domácího gólmana neoblafl. Následně ještě dpstal puk na modrou čáru Morkes, který si sjel blíže k brance, ale Zvolánek si povyjel a bravurně sklapl betony! Teď brankář svůj tým podržel.

08:18

Varga nyní ukázal s Kapcem dobrou souhru, oba hráči si dvakrát vyměnili puk a nakonec to byl Kapec, kdo nebezpečně pálil z mezikruží, ale Brázdil zasáhl hřbetem vyrážečky!

03:10

Michal Dolinský se probíjel do útočné třetiny a byl na modré čáře odstaven Šafránkem (KOL), který dostává 2 minuty za nedovolené bránění.

HC Chotěboř – SC Marimex Kolín

5:4

konec (1:1, 3:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Varga, 27. Kesner (Kapec), 31. Fibikar (Kesner), 39. Vlček (Blažek, Zídek), 43. Hospodka (pen.) - 12. Barták (Mejzr, Herwig), 23. Pácal (Šafránek), 51. Hanzl, 58. Morkes (Šafránek)

HC Chotěboř: Zvolánek (Horáček) – Vaněk, Koželuh „C“, Fibikar „A“, Diviš, Brychta, Kapec, Blažek, Hemský, Křišťan, Kubišta „A“, Dolinský, Hospodka, Fila, Varga, Kesner, Vlček, Zídek

SC Marimex Kolín: Brázdil (Hermann) – Nedbal, Hanzl, Barták, Pácal, Výborný, Pýcha, Kopecký, Malý „C“, Šafránek, Skokan, Morkes, Mejzr „A“, Herwig, Ježek, Kadlec „A“, Cerk, Vágner, Kubát, Richter, Nekvasil

Průběh zápasu
1. třetina
03:10
10:23
11:13
13:52
19:41
19:58
Po 1. třetině
2. třetina
21:51
22:30
26:05
30:15
32:48
39:00
39:50
Po 2. třetině
3. třetina
42:12
46:58
50:19
52:53
57:09
57:30
Konec