Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hamburger SV – Borussia Dortmund

3:2

konec (1:0)

22.09.2012, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg • Jakub Martínek (@MartinekJakub)

Unibet.com: 5.65 3.9 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60

Dortmund právě vstřelil branku!
Gólová přestřelka pokračuje. Domácí SV trochu zaspal při útoku Borusiie a hostům se podařilo snížit. Ve vápně se míč dostal až k opuštěnému IVANU PERIŠIČOVI a ten přidává svoji druhou branku v utkání.

59

Hamburg právě vstřelil branku!
A teď už to je pro domácí o hodně veselejší. HEUNG MIN SON si udělal z hostujících obránců pouze kuželi, které v poklidu obešel a svoji následnou střelu poslal přesně k pravé tyči.

55

Hamburg právě vstřelil branku!
Dortmundští zadáci pozapomněli na unikajícího IVA ILIČEVIČE a ten se z bezprostřední blízkosti nemohl mýlit a rozvlnil síť za zády Weidenfellera podruhé v utkání.

46

Dortmund právě vstřelil branku!
Neuvěřitelný vstup Dortmundu do druhého poločasu. První útočná akce hostů končí brankou. IVAN PERIŠÍČ měl zřejmě v úmyslu odcentrovat, ale jeho centr zapadl až do branky překvapeného Adlera.

2

Hamburg právě vstřelil branku!
Tak to je tedy pro domácí SV hodně dobrý začátek. Hned první útok hamburských fotbalistů končí brankou. Ve vápně si nejvýše vyskočil HEUNG MIN SON a hlavičkou se prosadil přesně k přední tyči.

Hamburger SV – Borussia Dortmund

3:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 2. Son, 55. Ilicevic, 59. Son - 46. Perišič, 60. Perisic

Karty:   23. Van der Vaart (HAM), 37. Badelj (HAM) - 90+2. Schmelzer (DOR)

Hamburger SV: Adler - Diekmeir, Mancienne, Westermann, Jansen - Arslan, Badelj - Son, Van der Vaart (86. Sala), Ilicevic (69. Beister) - Rudnevs (76. Berg).

Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Leitner, Kehl (63. Blaszcikowski) - Perisic, Gotze, Reus (63. Schieber) - Lewandowski.

Rozhodčí: Perl - Schalk, Emmer