Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

RKC Waalwijk – VVV Venlo

1:1

konec (0:1)

22.09.2012, 19:45 • Jakub Šperk

Unibet.com: 1.44 4.2 7.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Díky gólu z šesté minuty Seipa nakonec hosté získávají v tomto utkání bod. Domácí byli jasně lepší, měli více ze hry, více rohových kopů i střel, ovšem kromě vyrovnání Chevaliera to k ničemu nevedlo. S tím, že se Venlo velmi raduje a domácí smutně padají k zemi se s vámi pro dnešek loučím. (21:36:33)

Konec zápasu.

90+5

Perfektní rána Martiny a ještě perfektnější zákrok Maenpy! Rozhodčí píská a Venlo tuto remízu ubojoval.

90+4

A co víc si hosté mohli přát! Neskutečnou kličku vytáhl na hranici vápna Martina a byl faulován! Toto je přímý kop na střelu a na vítěztví v tomto utkání!

90+4

Domácí už jsou před vápnem hostí a běží posledních pár desítek vteřin.

90+3

Ovšem tentokrát Van Peppen neodhadl rotaci míče a centr, který měl snadno doběhnout hlavou minul. U míče je teď gólman Zoet a začíná poslední minuta nastaveného času.

90+2

To už je k vzteku. Překvapivou ránu z rohu vápna vypálil Van Peppen a nechyběla jí razance, ani přesnost. Brankář Maenpaa ovšem předvedl tygří skok a míč vyrazil na již třináctý roh.

90+1

Rozhodčí nastavuje ještě 4 minuty.

90+1

Míč opět poskakoval ve vápně hostí, ale ani jeden z hráců domácích se nedostal ke střele. Téměř všechno se stěhuje před branku hostí.

90

Nepřesný centr Radosavljevice znamená odkop od branky domácích.

89

A i ten skončil rychlým odkopem jednoho z hráců hostí.

89

Dvanáctý roh pro Waalwijk.

88

A i tentokrát domácí rychle přicházejí o míč. Na hráčích Waalwijku teď jde vidět nervozita, remízový výsledek není to, co si představovali a ani to, co si zaslouží.

87

Další nerozhodnost v rozehrávce Waalwijku a další dva centry do vápna v podání Venla. Duits a Drost ovšem na bránění nezapoměli a šanci hostí zlikvidovali. Vhazování pro domácí.

86

I s tímto centrem od Martiny si hosté poradili.

85

Tak až teď se dostávají hráči Waalwijk zpět k míči a rozehrávají další akci přes Jozefzoona. Ten je ovšem okamžitě zdvojen a posílá míč zpět obráncům.

85

S rohem si domácí bez problémů poradili, ale u míče zůstává tým Venlo.

84

Ovšem rychlý nákop Radosavljevice zaskočil naprosto všechny a míč se nakonec odkutálel po teči Drosta na roh.

83

Hosté se rozběhli, jako by chtěli zaútočit, ale pouze šetří čas přihrávkou zpátky.

RKC Waalwijk – VVV Venlo

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 56. Chevalier - 6. Seip

Karty:   45. Braber (WAA)

RKC Waalwijk: Zoet - Braber, Chevalier, Drost, Duits, Jozefzoon, Martina, Sneijder, Stans (79. Najah), van Mosselveld, Van Peppen

VVV Venlo: Maenpaa - Bergkamp (63. Nwofor), Joppen, Leiwakabessy, Linssen, Radosavljevic, Roseler, Seip, Turk, van Haaren, Wildschut (74. Otsu)