Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Fortuna Düsseldorf – SC Freiburg

0:0

konec (0:0)

22.09.2012, 15:30 • Esprit Arena, Düsseldorf • Lukáš Šonský

Unibet.com: 2.2 3.3 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas končí bezbrankovou remízou. Freiburg měl po většinu duelu převahu, šance si vytvořil především v první půli. Gólově se však prosadit nedokázal, Düsseldorf potřetí za sebou odchází z bojiště po výsledku 0:0. Příjemný zbytek dne. (17:25:51)

Konec zápasu.

90+1

Poslední minuty doprovází hodně emocí, hlavní sudí znovu trestá. Žluté napomenutí pro Fluma.

90

Rozhodčí nastavuje dvě minuty.

89

Žlutou kartou je potrestán domácí Bellinghausen a hostující zadák Mujdza.

88

Ani jeden z celků nechce v závěru udělat chybu, která by mohla rozhodnout o osudu celého střetnutí. Hosté drží útočnou polovinu.

85

Obránce Düsseldorfu se vrátil na hřiště, jeho tým nyní protivníka na okamžik přitlačil. Měl příležitost rohového kopu, z něj však nezahrozil.

83

Malezas se posléze srazil s vlastním gólmanem. Nevypadá to s ním příliš dobře, jsou povolání lékaři.

81

Kruse zahrával rohový kop Freiburgu, k hlavičce se nikdo z jeho spoluhráčů neprobil. Již poněkolikáté se vzduchem prolétl gólman Giefer.

80

Vzápětí opustil trávník také domácí Voronin. V zápase příliš vidět nebyl, přesto jej doprovází bouřlivý potlesk. Zahraje si Du-Ri Cha.

78

Druhá změna hostujícího celku. Guede připustil místo Flumovi.

76

Guede se štěstím proklouzl skrz několik hráčů, stopku mu vystavil až na pravé straně střídající Bellinghausen.

75

Patnáct minut do konce základní hrací doby. Freiburg je aktivnější, působí svižnějším dojmem. Ovšem hosté se ve druhé půli ještě nedostali k pořádnému zakončení.

74

První změna také v hostujícím táboře. Caligiuri byl dnes hodně vidět, jeho čas se ale naplnil. Přichází Freis.

71

Schmid se nestihl včas zorientovat, na hranici malého vápna mu kulatý nesmysl utekl. Düsseldorf podruhé střídá. Místo Schahina si zahraje Rafael.

69

Po delší době se hra přesunula také k Baumannovi. Na jeho svatyni mířil balon vyslaný z kopačky Lambertze, ovšem domácí kapitán nedokázal zamířit přesně.

67

Schmid se nevybíravě podíval na sudího s praporkem, který jej přistihl v těsném ofsajdu. Na jeho výroku už ale nic nezmění, balon získává soupeř.

65

Giefer doklouzal dle výroku sudích s míčem v rukavicích až za postranní čáru, hosté ovšem z rohového kopu nic nevytěžili. Plachtící balon stáhl ze vzduchu brankář.

64

Freiburg má přeci jen stále menší převahu. Hosté už ale nejsou tak přímočaří jako v první půli, většina útoků končí již před vápnem.

Fortuna Düsseldorf – SC Freiburg

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   49. Levels (DSF), 89. Bellinghausen (DSF) - 89. Mujdza (FRE), 90+1. Flum (FRE)

Fortuna Düsseldorf: Giefer – Levels, Malezas, Langeneke, J. van den Bergh – R. Kruse, Bodzek (63. Bellinghausen), Fink, Lambertz "K" – Voronin (80. Du-Ri Cha), Schahin (71. Rafael).

SC Freiburg: Baumann – Mujdza, Ginter, Diagne, Sorg – Schmid, Schuster "K", Makiadi, Caligiuri (74. Freis) – Guede (78. Flum), M. Kruse.