Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 McDonald’s

Stade de Reims – AS Nancy-Lorraine

2:0

konec (1:0)

22.09.2012, 20:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Jakub Martínek (@MartinekJakub)

Unibet.com: 2.25 3.1 3.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Domácí fotbalisté převedli precizní výkon bez větších chyb a mohou slavit zasloužené vítězství. Hosté sice svého soupeře jasně přestříleli, ale Reims měl v brance Agassiho, který dnes zachytal na výbornou. Přeji příjemný zbytek večera. (21:52:46)

Konec zápasu.

90+2

Hráči Reims odvrátili v poklidu poslední útočnou snahu hostů a pomalu můžou slavit plný bodový zisk, který si dnes rozhodně zaslouží.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty nad rámec řádné hrací doby.

89

Ani rohový kop hostům nic zásadního nepřinesl. Sanemu se centr do šestnáctky vůbec nepovedl a balon skončil pouze za domácí brankou.

87

Hosté se ještě snaží alespoň o čestný úspěch ale fotbalisté domácího klubu jsou proti a rodící se nebezpečí rychle uhasili.

85

Glombard dostal naloženo od Muratoriho. Domácí záložník se však již zvedá z trávníku a bude dále ve hře pokračovat.

84

Domácí fotbalisté už v poklidu kombinují na vlastní polovině a dopředu se jim vůbec nechce. Nakonec volili dlouhý nákop až na útočnou polovinu.

82

Nancy už to zkouší i z dálky. Rána z dobrých čtyřiceti metrů nemohla domácí branku nijak vážně ohrozit.

81

Hosté už vypadají ve hře dopředu hodně bezradní a bezmocní. Snaha modrých dresů skončila již na polovině hřiště, když Mollo nedokázal přejít přes Diega.

80

Na stadionu Stade Auguste-Delaune se rozběhla poslední desetiminutovka a s domácím tříbodovým ziskem to vypadá hodně slibně.

78

Agassa musel znovu zasahovat. Již několikátý dobrý zákrok musel předvést po střele Zenkeho, který mířil přesně k tyči.

76

Reims drží balon na svých kopačkách a to domácím velice vyhovuje. Hosté se snaží o vysunutý presink avšak zatím bezvýsledně.

74

Domácí fotbalisté se dostali do další velké příležitosti. Na rohový kop si nejvýše vyskočil Davaux a jen skvělý zákrok Ndyho uchránil hosty od třetí branky.

72

Poprvé střídají také hosté z Nancy. Odpracováno má Moukandjo. Místo něj přijde Zenke.

72

Poslední střídání v červeném dresu. Ze hry odejde Ca, kterého na hřišti vystřídá Ghisolfi.

69

Žlutou kartu obdržel také brankář Agassa. Ten si dal na čas s rozehrávkou a to se sudímu nelíbilo.

68

Hosté se snažili dostat před branku Agassiho, ale to se jim nepodařilo. Dobře postavená domácí obrana žádné komplikace nepřipustila.

66

Druhé domácí střídání. Odpracováno má střelec první branky Courtet, kterého nahradí Fauvergue.

59

První střídání domácích. Ze hry odejde Mandi, kterého vystřídá Ayite.

65

Reims udeřil z ničeho nic a vede již o dvě branky. Zřejmě domácí budou dohrávat již zápas v poklidu a nikam se hnát nebudou.

63

A domácí fotbalisté mohli vést již o tři branky. Courtet utekl všem pronásledovatelům a stačilo už pouze překonat hostujícího brankáře. Ten svým vyběhnutím znepříjemnil střelci situaci a ten se zakončením zaváhal.

61

Reims právě vstřelilo branku!
Míč si na penaltovou značku postavil DIEGO a svůj pokus uklidil s přehledem k pravé tyči Ndyho branky.

60

Domácí budou zahrávat pokutový kop. Jeden z hostujících zatáhl domácího útočníka za dres a rozhodčí si toho pozorně všiml.

59

Těm se zatím nic kloudného vymyslet nepodařilo a marně dobývají domácí pevnost.

58

Častý obrázek poslední minut je ten, že domácí Reims brání hluboko na své polovině a vyčkává s čím přijdou hosté.

57

Další střelecký pokus hostující družiny. O něj se tentokrát postaral záložník Sane, ale trefil pouze dobře stojícího brankáře.

55

To se ale Reims nemusí vyplatit. A trest přišel málem deset minut po změně stran. Za obranu si naběhl Bakar, který se řítil vstříc Agassiho brance. Naštěstí pro domácí si špatně míč pokryl a přišel o něj.

53

Domácí nevypadají, že by chtěli bezhlavě útočit a mermomocí přidat další branku. Většina hráčů se příliš nevysouvá a zůstává v obraném bloku.

51

Fotbalisté v modrých dresech se na to nedokázali dlouho dívat a hned začali presovat. To přineslo své ovoce a domácí o míč obrali.

50

Hráči Reims teď uklidnili hru a kombinují na vlastní polovině. Zatím nikam nespěchají, protože jednobrankový náskok jim prozatím vyhovuje.

49

Hráči v červených dresech se dostali až teprve po necelých třech minutách k balonu. Ten vybojoval v souboji domácí Diego a v poklidu rozehrál dozadu na obránce.

48

Nancy se v úvodu druhé poločasu dostali k rohovému kopu. Ten se podařilo domácím fotbalistům nadvakrát odvrátit a modří musejí začínat až z vlastní poloviny.

47

Hosté na nic nečekají a hned se vydávají do útoku. Ten zbrzdil domácí obránce Mandi, který si dobře počítal v souboji u postranní lajny.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:01 .
Domácí sice drží více míč na svých kopačkách ale za celý první poločas vyslali pouze dvě střely na branku Nancy. To však zatím stačilo k jediné brance Reims. Hosté se dostali do tempa až ke konci poločas, když několikrát zahrozili. Proti byl však dobře chytající brankář Agassa.

První poločas skončil.

45

Hosté dostali ještě poslední šanci na ohrožení domácí branky. Rohový kop doletěl sice na hlavu Molla, ale Agassa předvedl brilantní zákrok a balon vyrazil.

44

Hlavní sudí Cailleux trestá žlutou kartou. Tomu se nelíbil zákrok domácího kapitána Tacalfreda, který poslal protihráče k zemi.

43

Poslední minutky se odehrávají spíše uprostřed hrací plochy a prvním poločas se jen z povinnosti dohrává.

42

Agassa bude rozehrávat od vlastní branky a s dlouhým nákopem rozhodně spěchat nebude. Ten nakonec poslal pouze na kopačky hostujících hráčů.

40

Zatím se na stadionu v Reims rozběhla poslední pětiminutovka. Krom první branky se zatím diváci, kteří si našli cestu na stadion celkem nudili.

39

První žluté napomenutí viděl hostující Moukandjo. Ten předvedl tvrdý faul zezadu a byl za to oceněn.

37

Hostující družina vyprodukovala další střelu na domácí branku. Jejím autorem byl Bakar, ale míč netrefil ideálně a ten zamířil pouze mimo tři tyče.

35

Hráči v modrých dresech rozehráli standardní situaci nakrátko a to nebylo dobré řešení. Rychlý přístup domácích fotbalistů znemožnil další postup hostů.

33

Zápasnický chvat předvedl hostující Sane a skolil svého soka k zemi. To nezůstalo bez povšimnutí hlavního sudího, který záložníkovi důrazně domluvil.

32

Další výpad Nancy skončil jen v rukavicích Agassiho. Ten rozehrál nakrátko a k další spolupráci si vybral levého obránce Souareho.

31

Hostující Muratori se dostal ke střele a nechybělo mnoho a na stadionu Stade Auguste-Delaune jsme mohli být svědky druhé branky.

29

Po necelé půlhodině hry se hosté dostali konečně k rohovému kopu. Ten ale hráčům v modrých dresech příliš nepřinesl, když doletěl pouze do rukavic domácího strážce svatyně.

27

Červenobílé dresy se konečně probudili a zahrozili. Ostrý centr do šestnáctky musel včasným vyběhnutím řešit až brankář Ndy.

26

Znovu domácí odevzdali balon pouze dlouhým odkopem na polovinu soupeře. Modré dresy tak budou mít další příležitost vymyslet něco kloudného a nebezpečného.

24

Domácí se teď trochu odmlčeli a Nancy toho využívá ve svůj prospěch. Centr od pravé postranní čáry doletěl až na kopačky Manganiho. Ten ale nezpracoval ideálně a o míč přišel.

22

Hosté dostali od rozhodčího výhodu a málem ji využili k vyrovnání. Mollo se opřel do balonu z hranice vápna a pořádně provětral rukavice brankáře Agassi.

21

K nevoli domácích fanoušků končí domácí útočná snaha. Unikající Courtet si nepohlídal ofsajdovou past a pomezní praporek ihned vyletěl k nebi.

19

Modré dresy se připravili o další postup k domácí brance. Sane si počítal nedovoleně v souboji s Souarem a sudího píšťalka nezůstala bez povšimnutí.

17

Centr, který následoval po faulu na domácího záložníka nic remešským fotbalistům nepřinesl. Hosté dobře zakročili a balon odkopli do zámezí.

16

U postranní lajny byl nedovoleně atakován Devaux. Sudí odpískal přímý volný kop a domácí se tak mohou pokusit ohrozit znovu branku Ndyho.

15

První střela na domácí branku, kterou musel Agassa chytit. Autor střeleckého pokusu byl Karaboue, který však svůj pokus namířil pouze doprostřed branky.

14

Hráči v červených dresech jsou určitě lepším týmem v úvodních minutách utkání. Zatím se hra odehrává hlavně na polovině Nancy a to domácím vyhovuje.

12

Reims ukázal další nebezpečný výpad. Rychlé přečíslení táhl Ca, který však o balon přišel po nepříliš dobrém driblinku s herní pomůckou.

10

Souboj ve středu hrací plochy absolvoval Diego s Bakarem. Tvrdý střet, který bolel spíše hostujícího útočníka posoudil hlavní sudí jako nedovolený.

9

I hosté se dostali k rohovému ohrožení. Jenže to vůbec nepřišlo po dobrém zákroku domácích obránců, kteří odklidili míč do bezpečí.

8

Domácí pozitivně povzbuzeni vedoucí brankou zahrávali další rohový kop. Tentokrát to nebylo tak precizně provedeno a načechraný balon skončil pouze v rukavicích Ndyho.

7

Reims právě vstřelilo branku!
Domácí ukázali jak se zahrává rohový kop. Míč si k rohovému praporku postavil Devaux a odcentroval. Ve vápně našel přesně hlavu GAETANA COURTETA a ten se z malého vápna trefil přesně k tyči.

6

Domácí družina začíná pomalu přidávat na tempu. Další centr letící do šestnáctky však nikoho v červeno-bílém dresu nenašel a hosté mohou v poklidu rozehrát.

5

Hosté ale s útočnými choutkami nepochodili. Proti byli domácí beci, kteří celou akci dobře přečetli a vyřešili ve svůj prospěch.

4

Následné vhazování si vzal na starost obránce Sami. Ten uvedl míč do hry a k další spolupráci si vybral Saneho. Ten přenesl celou hru na druhou stranu, kde bude akce hostů pokračovat.

3

Trpělivá kombinace posunula Reims až před branku soupeře. Tam se pokusili domácí fotbalisté odcentrovat, ale vysoký centr přeletěl pokutové území a skončil v autu.

2

Domácí se postarali o první dotyk s balonem. Zatím předali kulatou pomůcku až do obranné řady, kde se pomalu rozvíjí další rozehrávka.

1

Utkání právě začalo.
Obě mužstva vstupují na hrací plochu. Domácí Reims v červeno-bílé kombinaci a hosté z Nancy v modrém úboru.
Úvodní sestavy:

Stade de Reims: Agassa - Mandi, Tacalfred "C", Weber, Souare - Glombard, Krychowiak, Ca, Devaux, Diego - Courtet.

AS Nancy-Lorraine: Ndy - Sami, Luiz "C", Puygrenier, Muratori - Moukadjo, Karaboue, Sane, Mangani, Mollo - Bakar.

Rozhodčí: Cailleux - Henninot, Gaillard.
Vzájemná bilance

Jediné vzájemné střetnutí, které by se dalo považovat za adekvátní měření sil se odehrálo letos v srpnu a jednalo se o přátelské předsezónní utkání. V tom byli úspěšnější hosté z Nancy, kteří dokázali zvítězit poměrem 1:3.
Stade de Reims

Domácí družina okupuje po odehraných pěti kolech 9. příčku se ziskem 7 bodů. Ty jsi zasloužili za dvě výhry a jedinou remízu.

Fotbalisté z Reims nezačali aktuální ročník příliš dobře. Obě úvodní utkání prohráli a neodnesli si ani bod. Poté již přišli bodové žně. Ve třetím kole přišla premiérová výhra před domácími fanoušky a to 1:0 nad Sochaux. Zatím jediný remízový výsledek se zrodil hned o týden později na půdě Toulouse. Tam se soupeři rozešli smírně 1:1. Poslední vystoupení absolvovali domácí před týdnem proti Montpellier a zaskočený favorit odjížděl s prázdnou po výsledku 3:1.
AS Nancy-Lorraine

Hostující hráči se zatím po odehraných pěti utkáních nachází až na 17. místě se ziskem pouhých 4 bodů. Ty nasbírali za jedinou výhru a jeden nerozhodný výsledek.

Nancy nezačalo nový ročník vůbec špatně a hned v prvním kole si připsali onu jedinou výhru. Ta přišla před domácím publikem proti soupeři z Brestu, který odjížděl poražen výsledkem 1:0. Ani ve druhém kole neodešli hosté s prázdnou. Cesta na půdu favorizovaného Lille dopadla konečnou plichtou 1:1. Poté se již ale fotbalisté z Nancy nedokázali ani jednou gólově prosadit a všechny tři zbývající duely prohráli. Naposledy si neporadili s Marseille a na domácím pažitu prohráli 0:1.
Ligue 1 má na programu již šesté kolo. V něm se proti sobě postaví domácí fotbalisté z Reims, kteří budou hostit na Stade Auguste-Delaune soupeře z Nancy.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Stade de Reims – AS Nancy-Lorraine

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. Courtet, 61. Diego

Karty:   44. Tacalfred (REI), 69. Agassa (REI) - 39. Moukandjo (NAN)

Stade de Reims: Agassa - Mandi (59. Ayite), Tacalfred "C", Weber, Souare - Glombard, Krychowiak, Ca (72. Ghisolfi), Devaux, Diego - Courtet (66. Fauvergue).

AS Nancy-Lorraine: Ndy - Sami, Luiz "C", Puygrenier, Muratori - Moukadjo (72. Zenke), Karaboue, Sane, Mangani, Mollo - Bakar.

Rozhodčí: Cailleux - Henninot, Gaillard