Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 McDonald’s

FC Sochaux – ESTAC Troyes

3:1

konec (1:1)

22.09.2012, 20:00 • Stade Auguste Bonal, Souchaux • Jakub Kopřiva

Unibet.com: 2.3 3.1 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

71

Sochaux vstřelilo branku!
A po dalším rychlé akci už vedou domácí o dvě branky. Na centr z pravé strany si naskočil nikým nehlídaný CEDRIC BAKAMBU a hlavou překonal hostujícího brankáře.

54

Sochaux vstřelilo branku!
Po centru z pravé strany se dostal ve vápně k míči THIERRY DOUBAI, který přízemní střelou propálil vše, co mu stálo v cestě a posílá tak domácí opět do vedení!

34

Troyes právě vstřelilo branku!
A ta skončila vyrovnávací brankou. Jeden z domácích hráčů zůstal po tvrdém souboji ležet na trávníku, hosté přesto v akci pokračovali. Po centru z levé strany si na zadní tyč naběhl JULIEN FAUSSURIER, který poslal míč přesně pod břevno domácí branky.

9

Sochaux vstřelilo branku!
Domácí se dostali k míči a podnikli rychlý brejk. Po centru z pravé strany se k míči v pokutovém území dostal SEBASTIAN ROUDET, který ve skluzu překonal hostujícího brankáře.

FC Sochaux – ESTAC Troyes

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 9. Roudet, 54. Doubai, 71. Bakambu - 34. Faussurier

Karty:   80. Roussillon (SOC) - 85. Brechet (TRY)   56. Bahebeck (TRY)

FC Sochaux: Pouplin - Corchia, Kante (C), Peybernes, Roussillon, Doubai, Contout, Traore, Camara (81.Yartey), Roudet, Bakambu

ESTAC Troyes: Thuram Ulien - Rincon, Ngoyi, Nsakala, Brechet, Darbion (77.Othon), Nivet (C) (69.Marcos), Camus, Faussurier, Grax, Bahebeck

Rozhodčí: Kalt - Benech, Bremont