Menu

Hokej

KHL

Salavat Julajev Ufa – Metallurg Magnitogorsk

4:3

po prodl. (1:0, 2:2, 0:1 - 1:0)

20.09.2012, 15:00 • Arena Metallurg (7 500) • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Unibet.com: 2.4 4.05 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

64:40

Ufa právě vstřelila branku!

Hotovo, vymalováno, šmitec, hattrick. SERGEJ ZINOVJEV obral na modré obránce Bodnareva, rozjel se sám na brankáře a svůj nájezd proměnil s naprostou bravůrou. Kotouč umístil mezi betony smutného Ahonena. Salavat nakonec bere dva body, když se třemi góly předvedl skvěle hrající Zinovjev. Asistence: Vitalij Proškin.

59:21

Metallurg právě vstřelil branku!

Je vyrovnáno. Hosté v šesti kompletně vyšachovali domácí obranu, která nedokázala vzdorovat velkému tlaku. Hodgman z levého kruhu našel před bránou ENVERA LISINA a ten doklepl poskakující kotouč do klece. Asistence: Justin Hodgman, Jevgenij Malkin.

36:32

Ufa právě vstřelila branku!

Je tu další obrat ve skóre. Ač domácí v této třetina prohrávali, v tuto chvíli dokázali výsledek otočit. Slovenský obránce Baranka našel před bránou tečujícího SERGEJE ZINOVJEVA a ten úspěšně před Ahonenem zakončil. Sudí ještě jeli konzulovat celou situaci u videa, zda to nebylo postavení hráče v brankovišti, ale nebylo tomu tak. Asistence: Ivan Baranka, Andrej Zubarev

30:02

Ufa právě vstřelila branku!

Další paráda a je vyrovnáno. SERGEJ ZINOVJEV si najel do pozice mezikruží, kde mu clonili dva bránící beci, ovšem to ruského útočníka nezastavilo a přes dva borce vypálil přesně do šibenice. To bylo hokejové pošušnáníčko, trefa pod víko a je to 2:2. Asistence: Vitalij Proškin, Denis Chlystov.

23:25

Metallurg právě vstřelil branku!

Tak to je obrat. Hosté jdou do vedení, o které se zasloužil především Hogman, který se fantasticky prokličkoval až před bránu Tarasova, položil si ho, avšak nepřekonal. O finální zakončení se postaral JAROSLAV KOSOV, jenž uviděl před bránou ležící puk a jen ho tam lehce došťouchnul. Asistence: Justin Hodgman, Sergej Gončar.

22:36

Metallurg právě vstřelil branku!

To byla velice rychlá akce PAVLA ZDUNOVA. Vzal si kotouč na modré, dostal se za bránu a místo nějakého přemýšlení kam kus černé gumy dopravit, objel bránu a zaskočil nepřipraveného Tarasova. Je vyrovnáno a nutno říci, že si ten tlak Metallurgu o vyrovnání přímo žádal. Asistence: Mikhail Jakubov, Bogdan Potěchin.

14:46

Ufa právě vstřelila branku!

Domácí se dočkali a zaslouženě vedou. ALEXANDER SVITOV si dokázal najít prostor před bránou a poté s přehledem sám před Ahonenem dokázal zakončit. Kotouč je v síti a družina v zeleném otevírá skóre. Asistence: Andrej Zubarev, Igor Mirnov.

Salavat Julajev Ufa – Metallurg Magnitogorsk

4:3

po prodl. (1:0, 2:2, 0:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Svitov (Zubarev, Mirnov), 31. Zinovjev (Proškin, Chlystov), 37. Zinovjev (Baranka, Zubarev), 65. Zinovjev (Proškin) - 23. Zdunov (Jakubov, Potěchin), 24. Platonov (Hogman, Gončar), 60. Lisin (Hodgman, Malkin)

Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Tarkki) - Proškin, Kutějkin, Zubarev, Baranka, Isangulov, Šulakov, Gurkin - Svitov, Rolinek, Mirnov - Zinovjev, Saprykin, Chlystov - Trubačov, Grigorenko, Filatov - Garejev, Stepanov, Gluchov, Jemelin. Trenér: Vener Safin.

Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Pečurskij) - Bondarev, Mišarin, Antipin, Bernatskij, Gončar, Tverdovskij - Mozjakin, Cal O´Reilly, Platonov (C) - Kazionov, Malkin, Kosov - Shendfeld, Zdunov, Kajgorodov - Jakubov, Lisin, Potěchin, Hodgman. Trenér: Paul Maurice.

Rozhodčí: Kulakov, Olenin - Šelanin, Sivov.

Průběh zápasu
1. třetina
09:49
14:46
Po 1. třetině
2. třetina
22:36
23:25
30:02
36:32
37:25
Po 2. třetině
3. třetina
59:21
Po 3. třetině
Prodloužení
64:40
po prodl.