Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Křídla Sovětů Samara – FK Ural

1:1

konec (0:1)

23.04.2016, 13:30 • Stadion Metallurg, Samara • 25. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.2 3.1 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (15:27:49)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:9.
Je dobojováno! Samara si s Uralem dnes body rozdělí rovným dílem! Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří se po dvanácti minutách hry dostali do vedení, když se přízemní střelou prosadil Alexandr Sapeta ! Samara si poté vytvořila několik nadějných možností, ale hosté do přestávky udrželi čisté konto! Po přestávce pokračoval kolotoč gólových šancí Samary! Domácí střelci se ale dlouho trápili a nemohli vyzrát na brankáře Uralu! Až deset minut před koncem se to povedlo Milanu Rodićovi! Samara dokonce mohla strhnout vítězství na svou stranu, avšak brankář Nikolaj Zabolotnyj zlikvidoval další dvě obrovské šance!

90+2

Konec zápasu.

90+2

Po něm se nikdo v oranžovém dresu k zakončení neprodral. Domácí odvrátili míč na polovinu hrací plochy. Dnešní utkání podle všeho skončí remízou.

90+1

Spartak Gognijev si všiml vysokého postavení domácího brankáře a spěchal za dlouhou přihrávkou. Stoper Ivan Taranov mu míč odkopl tak nešťastně, že hostům dopřál ještě jeden rohový kop.

90

Nastavují se 2 minuty!

90

Ural drží míč v blízkosti pokutového území Samary a za žádnou cenu jej nechce domácím odevzdat. Hostům podle všeho stačí remíza. Ural se nikam nežene.

89

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Dmitrij Korobov, přichází Edgar Manučarjan.

88

Aktivní Ibragim Callagov hledal spoluhráče centrem na značku pokutového kopu. Adis Jahović si však cestu k nadýchanému centru nenašel. Ural se znovu ubránil.

87

Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Milan Rodić, přichází Alan Čočijev.

86

Ani z dalšího rohového kopu šance pro Samaru nepřišla. Centrovaný míč tentokrát prolétl celým pokutovým územím a dostal se až ke Gognijevovi, který jej odpálil daleko do bezpečí.

85

Domácí mohli strhnout vedení na svou stranu! Yohan Mollo táhl rychlý protiútok středem hřiště a rozhodl se sám zakončit! Střelou zpoza pokutového území protáhl hostujícího brankáře! Bude z toho jen další roh!

84

Z dalšího rohového kopu už Samara recept na ohrožení hostující branky nenašla. Prudký centr tentokrát odhlavičkoval jeden z obránců. Ural přestal těžkou situaci.

83

Samara zahrávala rohový kop! Exekuce se chopil Yohan Mollo a jeho centr našel hlavu Nadsona, který ještě vrátil míč do ohně a Taranov pořádně vystrašil hostujícího brankáře! Nikolaj Zabolotnyj vyškrábl míč na další roh!

82

Střídající Pavel Jakovlev předvedl své kouzelnické umění! U postranní čáry několikrát rychle přešlápl míč, nasadil soupeři jesličky, ale další sok už mu míč odkopl do autu.

81

Příznivci Samary hlasitě skandují a ženou své miláčky za vstřelením branky, která by znamenala důležité tři body. Ibragim Callagov tentokrát průnikem kolem postranní čáry neuspěl.

80

Ural se okamžitě pokusil o rychlou odpověď. Hosté dostali k dispozici exekuci rohového kopu. Dancevův centr si našel Spartak Gognijev, ale slabou hlavičkou poslal míč pouze do náruče domácího brankáře.

FK Křídla Sovětů Samara – FK Ural

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 78. Rodić (Mollo) – 12. Sapeta (Korobov)

Karty:   37. Acevedo (URA)

FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Callagov, Burlak, Taranov (C), Nadson, Rodić (87. Čočijev) – Bruno (75. P. Jakovlev), Poměrko, G. Gabulov, Mollo – Jahović.
Náhradníci: Konjuchov, Lobancev – Koncedalov, Kalenkovič, Bateau, Čočijev, Simaeys, P. Jakovlev, Sadik.

FK Ural: Zabolotnyj – Novikov (46. Rjazancev), Martynovič, Fontanello (C), Dancev – Fidler, Sapeta – Jemeljanov, Acevedo, Korobov (89. Manučarjan) – Gognijev.
Náhradníci: Arapov, Šubin – Merkulov, Rjazancev, Serčenkov, Gavtadze, Ščerbakov, Jarošenko, Stavpec, Lungu, Manučarjan.