Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Křídla Sovětů Samara – FK Ural

1:1

konec (0:1)

23.04.2016, 13:30 • Stadion Metallurg, Samara • 25. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.2 3.1 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (15:27:49)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:9.
Je dobojováno! Samara si s Uralem dnes body rozdělí rovným dílem! Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří se po dvanácti minutách hry dostali do vedení, když se přízemní střelou prosadil Alexandr Sapeta ! Samara si poté vytvořila několik nadějných možností, ale hosté do přestávky udrželi čisté konto! Po přestávce pokračoval kolotoč gólových šancí Samary! Domácí střelci se ale dlouho trápili a nemohli vyzrát na brankáře Uralu! Až deset minut před koncem se to povedlo Milanu Rodićovi! Samara dokonce mohla strhnout vítězství na svou stranu, avšak brankář Nikolaj Zabolotnyj zlikvidoval další dvě obrovské šance!

90+2

Konec zápasu.

90+2

Po něm se nikdo v oranžovém dresu k zakončení neprodral. Domácí odvrátili míč na polovinu hrací plochy. Dnešní utkání podle všeho skončí remízou.

90+1

Spartak Gognijev si všiml vysokého postavení domácího brankáře a spěchal za dlouhou přihrávkou. Stoper Ivan Taranov mu míč odkopl tak nešťastně, že hostům dopřál ještě jeden rohový kop.

90

Nastavují se 2 minuty!

90

Ural drží míč v blízkosti pokutového území Samary a za žádnou cenu jej nechce domácím odevzdat. Hostům podle všeho stačí remíza. Ural se nikam nežene.

89

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Dmitrij Korobov, přichází Edgar Manučarjan.

88

Aktivní Ibragim Callagov hledal spoluhráče centrem na značku pokutového kopu. Adis Jahović si však cestu k nadýchanému centru nenašel. Ural se znovu ubránil.

87

Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Milan Rodić, přichází Alan Čočijev.

86

Ani z dalšího rohového kopu šance pro Samaru nepřišla. Centrovaný míč tentokrát prolétl celým pokutovým územím a dostal se až ke Gognijevovi, který jej odpálil daleko do bezpečí.

85

Domácí mohli strhnout vedení na svou stranu! Yohan Mollo táhl rychlý protiútok středem hřiště a rozhodl se sám zakončit! Střelou zpoza pokutového území protáhl hostujícího brankáře! Bude z toho jen další roh!

84

Z dalšího rohového kopu už Samara recept na ohrožení hostující branky nenašla. Prudký centr tentokrát odhlavičkoval jeden z obránců. Ural přestal těžkou situaci.

83

Samara zahrávala rohový kop! Exekuce se chopil Yohan Mollo a jeho centr našel hlavu Nadsona, který ještě vrátil míč do ohně a Taranov pořádně vystrašil hostujícího brankáře! Nikolaj Zabolotnyj vyškrábl míč na další roh!

82

Střídající Pavel Jakovlev předvedl své kouzelnické umění! U postranní čáry několikrát rychle přešlápl míč, nasadil soupeři jesličky, ale další sok už mu míč odkopl do autu.

81

Příznivci Samary hlasitě skandují a ženou své miláčky za vstřelením branky, která by znamenala důležité tři body. Ibragim Callagov tentokrát průnikem kolem postranní čáry neuspěl.

80

Ural se okamžitě pokusil o rychlou odpověď. Hosté dostali k dispozici exekuci rohového kopu. Dancevův centr si našel Spartak Gognijev, ale slabou hlavičkou poslal míč pouze do náruče domácího brankáře.

78

78. Milan RODIĆ - 1:1

78

Samara právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Samara přeci jen střílí tolik vytouženou branku! Yohan Mollo potáhl míč po pravé straně a nacentroval jej do pokutového území! Po míči se natahoval Fidler, ale balón propadl až k MILANU RODIĆOVI, který jej nekompromisně napálil do sítě!

77

Uralu se v posledních minutách podařilo otupit rostoucí tlak Samary. Hosté se stále častěji usazují na polovině domácího celku. Alexandr Dancev s míčem nikam nepospíchá.

76

Ural dostal k dispozici rozehrávku přímého kopu z nadějné pozice. Míč si připravil Artem Fidler a tvrdou střelou poslal míč těsně vedle pravé šibenice domácí branky!

75

Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Gianni Bruno, přichází Pavel Jakovlev.

74

Ural se po delší době podíval na polovinu Samary. Gerson Acevedo operoval s balónem u nohy na levé straně, nicméně nevymyslel nic, co by ohrozilo branku domácího celku.

73

Alexandr Dancev vybojoval míč v blízkosti vlastního pokutového území a sebevědomě si troufl na průnik mezi trojicí hráčů Samary. Jeho slalom ocenili i domácí příznivci.

72

Pablo Fontanello si zbytečně zkomplikoval situaci. Hostující stoper viděl, že nemá kam rozehrát, ale místo odkopu zvolil riskantní zpracování a nakonec raději zakopl míč do autu.

71

A další šance! Yohan Mollo se uvolnil na pravé straně a krásným centrem na hranici malého vápna oslovil Bruna, který v těžké pozici minul hostující branku!

70

Dobrá šance Samary na vyrovnání! Adis Jahović sice nedosáhl na vysoký centr, nicméně Milan Rodić si míč přehodil na pravou nohu, ale jeho skákavý pokus minul branku Uralu!

69

Z velké vzdálenosti vyzkoušel štěstí Georgij Gabulov! Jeho rána z dobrých padesáti metrů byla sice hodně tvrdá, ale scházela jí potřebná přesnost. Nikolaj Zabolotnyj bude odkopávat.

68

Na druhé straně hrací plochy se k odcentrování odhodlal Gianni Bruno. Jeho prudký přihrávka prolétla pokutovým územím bez toho, aniž by míč někdo tečoval. Samara zůstane u balónu.

67

Další pokus o rychlé přenesení hry v podání hostujících fotbalistů skončil nepřesnou přihrávkou na Aceveda. Stoper Ivan Taranov vysoký míč prodloužil do rukavic svého brankáře.

66

Ibragim Callagov pláchl svému strážci na pravé straně, jenže poté si míč předkopl příliš daleko od nohy a vracející se Alexandr Dancev mu obětavým skluzem míč ukopl.

65

Své další příležitosti už se Alexandr Rjazancev chopil a vyslal nadýchaný centr na značku pokutového kopu. Míč letěl příliš dlouho a Ivan Taranov jej bez větších problémů odhlavičkoval.

64

Alexandr Dancev se vydal vypomoci ofenzivě Uralu. Přihrávkou přes celou šíři hřiště přenesl těžiště hry, nicméně střídající Alexandr Rjazancev místo centru zvolil přihrávku na zadáky.

63

Adis Jahović je v posledních minutách nejaktivnějším hráčem na trávníku! Tentokrát se místo střely rozhodl pro přihrávku, avšak míč adresoval pouze do míst, kde byli hostující obránci.

62

Až nyní se Ural může uklidnit. Hosté se po delší době dostali k míči. Obránce Pablo Fontanello se jej rozhodl podržet. Domácí zatím rozehrávku soupeře nikterak nenapadají.

61

Adis Jahović mohl své zaváhání napravit. Domácí útočník si nabíhal na dlouhou přihrávku za obranu Uralu. Na poslední chvíli před ním ve skluzu zachránil situaci Aljaxandr Martynovič.

60

Domácím chyběl malinký kousíček! Po rohovém kopu se před brankou Uralu nejvýše vyšplhal Adis Jahović, jež mířil do protipohybu brankáře a jeho hlavička prolétla těsně vedle brankové konstrukce!

59

Samara se opět dostala k ohrožení branky Uralu! Na hranici velkého vápna se do odraženého míče opřel Georgij Gabulov a jeho rána se od zad jednoho z obránců odrazila na rohový kop!

58

Na druhé straně hrací plochy operoval s míčem Artem Fidler, jež se snažil procpat míč do pokutového území. Cestu mu zatarasil obránce Milan Rodić a míč zastavil.

57

Další obrovská šance Samary a znovu byl v hlavní roli Gianni Bruno! Ten si tentokrát udělal prostor na hranici malého vápna a prudkou hlavičkou jen o malý kousek minul horní tyč branky Uralu!

56

Yohan Mollo si přichystal míč na pravačku a vyslal nadýchaný centr do pokutového území. Gianni Bruno se ocitl za zády obránců, avšak na krásný centr o kousek nedosáhl! Tohle může domácí mrzet!

55

Agilní Ibragim Callagov poněkolikáté v utkání podpořil útočnou snahu Samary náběhem po pravé straně. Tentokrát však naháněl míč marně, přihrávka byla příliš prudká a utekla do autu.

54

Spartak Gognijev se pustil do hlavičkového souboje o míč z autového vhazování. Proti domácímu Gabulovovi neměl nárok. Samara opět spěchá vpřed, tentokrát domácí útočí po levé straně.

53

Ibragim Callagov vyrazil za dlouhou přihrávkou až na hranici pokutového území, odkud vyslal vysoký centr, jenže nenašel nikoho v modrém dresu. Pro míč si došel brankář Nikolaj Zabolotnyj.

52

Hosté znovu sportovně odevzdali míč až k Loriovi. Samara má další možnost na založení postupné kombinace. Domácí mají v zádech hlasité fanoušky.

51

Hra je přerušena. Na trávníku zůstává ležet jeden z hostujících záložníků, který v hlavičkovém souboji utržil nějaký šrám, podle všeho schytal úder loktem.

50

Samara zahrávala přímý kop. Ibragim Callagov se rozhodl pro zahrání secvičeného signálu a poslal do pokutového území kolmou přihrávku po zemi. Jeho úmysl však nikdo v modrém dresu nepochopil.

49

Ibragim Callagov vyslal prudký centr do pokutového území a Adis Jahović jej ještě stačil prodloužit za sebe. Naštěstí pro Ural zasáhl na hranici malého vápna Aljaxandr Martynovič.

48

Hodně opatrné utkání pokračuje i na začátku druhého poločasu. Dlouhá přihrávka na Jahoviće propadla až k hostujícímu brankáři. Diváci se stále více ozývají.

47

Hosté se tlačili do útoku po levé straně. Alexandr Sapeta se snažil vysunout narážečkou spoluhráče, který jeho úmysl nepochopil a míč proto zamířil do zámezí.

46

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Alexandr Novikov, přichází Alexandr Rjazancev.

46

Začal druhý poločas.
Hráči se vracejí zpět na hrací plochu. Druhý poločas za malou chvíli započne!
První poločas je minulostí! Do utkání vstoupil aktivněji hostující Ural, který se po deseti minutách hry dostal do vedení! Alexandr Sapeta otevřel skóre tvrdou přízemní střelou! Samara poté vyrovnala herní obraz a dokonce měla navrch. V největší šanci domácího celku však selhal Georgij Gabulov! Do šaten se proto odchází za stavu 0:1!

45+1

První poločas skončil.

45+1

V prvním poločase už se domácím podle všeho vyrovnat nepovede. Hostující fotbalisté totiž drží míč na polovině Samary. Brankář Loria dokonce musel pomoci své obraně.

45

Nastavuje se 1 minuta!

45

Na druhé straně musel dobrý pozor dávat Giorgi Loria! Ke střele z jednoho kroku se za hranicí pokutového území odhodlal Alexandr Sapeta. Jeho projektil končí v rukavicích domácího brankáře.

44

Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu! Přihrávku do pokutového území obdržel Adis Jahović, který se po kontaktu s jedním ze stoperů ocitl na trávníku! Píšťalka hlavního arbitra však zůstala němá!

43

Agilní Ibragim Callagov si přehodil míč na levačku a vykouzlil nadýchaný centr na zadní tyč. Brankář Nikolaj Zabolotnyj vyrazil z brankové čáry a před nabíhajícími hráči Samary schoval balón do rukavic.

42

Závěr prvního poločasu se odehrává v režii fotbalistů v modrých dresech. Domácí takřka nepůjčují soupeři míč. Fotbalisté Uralu nyní drží Samaru daleko od pokutového území.

41

A právě Georgij Gabulov se drze dral do pokutového území Uralu. Na jeho hranici si prohodil míč mezi dvojicí hostujících obránců, ale nakonec mu jej jeden z nich stačil odkopnout.

40

Mohlo být vyrovnáno! Na druhé straně se domácí ve dvou podívali před branku Uralu! Adis Jahović sice nevystřelil přes obránce, nicméně míč se odrazil ke Gabulovovi, kterého pro změnu vychytal Nikolaj Zabolotnyj!

39

Hosté se rychle prokombinovali před pokutové území Samary, kde si míč navedl Roman Jemeljanov, který se prosmýkl kolem obránce, avšak z otočky vypálil pouze nad branku.

38

Ural se ne a ne dostat do tempa. Domácí nadále drží míč na svých kopačkách a snaží se najít skulinky v obraně Uralu. Rozehrávku Samary diriguje stoper Taras Burlak.

37

Na světě je první žlutá karta! Gerson Acevedo ztratil míč na polovině Samary a poté zatáhl za dres unikajícího soupeře. Rozhodčí jeho počínání náležitě odměnil!

36

Ale ne na dlouho! Samara totiž vybojovala rohový kop. K jeho exekuci se postavil Yohan Mollo, jehož technický centr mířil na hranici malého vápna, kde jej odhlavičkoval Alexandr Dancev.

35

Až nyní se fotbalisté Uralu dostali k balónu. Gerson Acevedo vybojoval míč ve středu hřiště a raději uklidnil hru přihrávkou na vlastní zadáky. Ural si může oddechnout.

34

Obranný val Uralu však brání deset metrů před pokutovým územím a nepouští aktivní beky Samary k dlouhým náběhům. Hosté zatím utkání zvládají perfektně takticky.

33

Pokračuje se ve hře. Pablo Fontanello sportovně vrátil míč domácím fotbalistům. Samara začíná s kombinací na vlastní polovině. Domácí jsou v posledních minutách jasně lepší.

32

Hra je přerušena. Po souboji s Nadsonem zůstává v prostoru středového kruhu ležet autor úvodní branky Alexandr Sapeta. Sapeta zřejmě obdržel šlapák na kotník.

31

Poprvé v utkání se probudili také domácí příznivci, kteří hlasitým skandováním ženou své fotbalisty za vyrovnáním. Ibragim Callagov si sběhl do pokutového území, ale ani ve skluzu nedosáhl na dlouhý centr.

30

Ibragim Callagov dostal hodně prostoru a času k odcentrování do pokutového území. Jeho pobídka se snesla na hranici malého vápna, kde musel zasáhnout stoper Aljaxandr Martynovič.

29

Alexandr Novikov spěchal s míčem kolem pravé postranní čáry. U rohového praporku se mu do cesty postavil obránce a jeho pokus o centr do vápna zastavil.

28

Dění na hřišti se v posledních minutách poněkud vyrovnalo. Samara se dostává zpátky do utkání a domácí fotbalisté konečně začali napadat rozehrávku Uralu na jeho polovině.

27

Nadson tentokrát rozehrál konstruktivně a vyslal své spoluhráče do útoku. Adis Jahović si převzal míč na levé straně hřiště, avšak pomalým centrem do pokutového území našel pouze brankáře hostujícího celku.

26

26. Obrovská šance Gianniho Bruna

26

Obrovská šance Samary! Na přetažený centr si počkal úplně osamocený Gianni Bruno, který hlavičkoval z ostrého úhlu a trefil pouze rukavice připraveného brankáře Uralu! Asistent rozhodčího si navíc všiml ofsajdu!

25

Alexandr Dancev operoval s míčem u levé postranní čáry. Hostující obránce si ukousl příliš velké sousto, když se vrhl mezi trojici fotbalistů Samary. O míč okamžitě přišel.

24

Ural zahrával rohový kop. Odražený míč se dostal k nohám Jemeljanova, který ale nevypálil a raději rozehrával do strany. Obléhání domácí šestnáctky pokračuje.

23

Spartak Gognijev dělá domácí obraně pořádné problémy. Gognijev si poněkolikáté v utkání řekl o přihrávku mezi stopery Samary. Tentokrát hasil zajímavou situaci obránce Nadson.

22

Ibragim Callagov obdržel přihrávku do běhu, rozhlédl se a okamžitě vyslal centr do pokutového území, kde byl jediný obránce Uralu, ale Callagov našel právě jeho hlavu.

21

Spartak Gognijev dotíral na domácí stopery a spěchal za dlouhou přihrávkou. Hostujícímu útočníkovi scházel krok k tomu, aby pelášil sám na brankáře Loriu. Samara měla z pekla štěstí.

20

Ural už se znovu nastěhoval na polovinu Samary. Hosté dlouhou kombinací otáčejí těžiště hry z jedné strany na druhou. Alexandr Dancev se odhodlal k centru, jež mu nesedl a zamířil do zámezí.

19

Na hřišti přibývá nedovolených zákroků. Po jednom z nich zahrávali domácí standardní situaci. Na centr si naskočil Nadson, avšak jeho hlavička zády k brance mířila vysoko nad břevno.

18

Ibragim Callagov byl úplně volný na pravé straně. Alexej Poměrko si jej také všiml a adresoval mu prudkou přihrávku, avšak defenzivní záložník Uralu jeho úmysl přečetl a skluzem zastavil míč.

17

A Uralu dnes standardní situace jdou! Na přetažený centr si naskočil Pablo Fontanello, jehož hlavička mířila jen kousek vedle pravé tyče. Fontanello se však ve výskoku rukama opřel o svého strážce.

16

Další chyba v rozehrávce Samary a domácí příznivci už se hněvají! Ivan Taranov přihrál nepřesně a Alexej Poměrko zachránil situaci jen za cenu nedovoleného zákroku.

15

Prudká přihrávka do pokutového území byla určena pro rozběhnutého Gognijeva, kterého však skvělou poziční hrou vytlačil Ivan Taranov a brankář Loria si pro míč bez problémů došel.

14

Ural i nadále kontroluje vývoj utkání a kombinuje s míčem na kopačkách. Hosté si nyní došli pro faul, ve středu hřiště si míč dobře pokryl Spartak Gognijev a Nadson jej poslal na trávník.

12

12. Alexandr SAPETA - 0:1

12

Ural právě vstřelil branku!
Ural se dostává do vedení! Domácím se nepodařilo odvrátit centrovaný míč z pokutového území. Ke sklepnutému balónu se dostal ALEXANDR SAPETA a krásnou přízemní střelou otevřel skóre!

12

Nadson dlouho otálel s rozehrávkou a rozhazoval rukama, až k němu přiběhl jeden z hostujících záložníků a donutil domácího obránce k chybě. Hosté budou vhazovat.

11

Na druhé straně si v pokutovém území řekl o přihrávku Spartak Gognijev, jenže při zpracování si pomohl rukou, čehož si rozhodčí samozřejmě všiml. Samara bude rozehrávat.

10

Kombinace Samary v úvodu utkání hodně skřípe. Na dobrou přihrávku si sběhl Ibragim Callagov, jenže nestačil napodobit své spoluhráče a pouze odevzdal míč soupeři.

9

Také Samara se vydala na steč a vytěžila standardní situaci. Centrovaný míč z levé strany mířil do shluku hráčů, avšak míč našel pouze hlavu připraveného Fidlera.

8

Tentokrát už ze standardní situace nebezpečí pro branku Samary nevzešlo. Domácí dobrým napadáním vyhnali kombinující fotbalisty Uralu až na jejich polovinu.

7

A po dalším přetaženém centru na zadní tyč zasahoval Milan Rodić, který obětavou rybičkou prodloužil míč na rohový kop před dvojicí nabíhajících fotbalistů Uralu.

6

Z následného rohového kopu se nikdo v oranžovém k zakončení neprodral, nicméně Adis Jahović se dopustil faulu při snaze založit rychlý protiútok. Ural zůstane v blízkosti pokutového území Samary.

5

Snad poprvé v utkání podrželi hosté míč delší dobu na svých kopačkách a hned z toho byla šance! Na centr z pravé strany si vyskočil Roman Jemeljanov a jeho hlavičku musel Loria vyškrábnout nad břevno!

4

Ibragim Callagov uvolnil Molla, který si připravil míč k odcentrování a vyslal vysokou přihrávku na Jahoviće, který ve snaze zakončit zboural hostujícího obránce.

3

Úvod utkání je hodně opatrný. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Nikolaj Zabolotnyj měl spoustu času na rozehrávku, ale unáhleným odkopem vrátil míč domácím hráčům.

2

Gianni Bruno se snažil rozehrát kolmicí na kolegu ze záložní řady, avšak míč pouze odevzdal soupeři. Naštěstí pro Samaru se Artem Fidler nedokázal uvolnit.

1

Domácí obstarali výkop k dnešnímu utkání. Samara se po levé straně okamžitě vrhla vpřed a záložník Gianni Bruno vybojoval autové vhazování v blízkosti rohového praporku.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky už nastupují na hrací plochu! Domácí Samara zvolila modré dresy, zatímco hosté budou hrát v oranžovém.
Úvodní sestavy:

FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Callagov, Burlak, Taranov, Nadson, Rodić – Bruno, Poměrko, G. Gabulov, Mollo – Jahović.
Náhradníci: Konjuchov, Lobancev – Koncedalov, Kalenkovič, Bateau, Čočijev, Simaeys, P. Jakovlev, Sadik.

FK Ural: Zabolotnyj – Novikov, Martynovič, Fontanello, Dancev – Fidler, Sapeta – Jemeljanov, Acevedo, Korobov – Gognijev.
Náhradníci: Arapov, Šubin – Merkulov, Rjazancev, Serčenkov, Gavtadze, Ščerbakov, Jarošenko, Stavpec, Lungu, Manučarjan..
V podzimním duelu si dnešní soupeři rozdělili body. Na půdě Uralu se zrodila remíza 1:1! Utkání bylo hodně vyrovnané a obě branky padly už v prvním poločase.
Oba týmy už nemohou pomýšlet na boj o pohárové příčky! Ural je po dvaceti čtyřech odehraných zápasech na osmé příčce se ziskem 34 bodů! Samara ještě nemá v boji o záchranu zrovna jistou pozici. Dnešnímu domácímu celku patří s 26 body desátá pozice, avšak na sestupové vody má k dobru náskok pouhých tří bodů. Ural v minulém kole prohrál doma 0:1 s Kazaní a Samara získala tři body na půdě Dynama Moskva, rovněž za nejtěsnější možnou výhru!
Příjemné sobotní odpoledne všem příznivcům ruského fotbalu! Společně se dnes zaměříme na utkání, ve kterém budou FK Křídla Sovětů Samara hostit FK Ural! Duel startuje ve 13:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

FK Křídla Sovětů Samara – FK Ural

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 78. Rodić (Mollo) – 12. Sapeta (Korobov)

Karty:   37. Acevedo (URA)

FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Callagov, Burlak, Taranov (C), Nadson, Rodić (87. Čočijev) – Bruno (75. P. Jakovlev), Poměrko, G. Gabulov, Mollo – Jahović.
Náhradníci: Konjuchov, Lobancev – Koncedalov, Kalenkovič, Bateau, Čočijev, Simaeys, P. Jakovlev, Sadik.

FK Ural: Zabolotnyj – Novikov (46. Rjazancev), Martynovič, Fontanello (C), Dancev – Fidler, Sapeta – Jemeljanov, Acevedo, Korobov (89. Manučarjan) – Gognijev.
Náhradníci: Arapov, Šubin – Merkulov, Rjazancev, Serčenkov, Gavtadze, Ščerbakov, Jarošenko, Stavpec, Lungu, Manučarjan.