Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfL Wolfsburg – FC Augsburg

0:2

konec (0:1)

23.04.2016, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • 31. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.87 3.7 4.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany vše, příště na počtenou! (17:22:55)
Je hotovo, wolfsburští fotbalisté překvapivě prohráli s Augsburgem 0:2! Vlci se dnes neskonale trápili a kromě několika náznaků a pološancí se prakticky k ničemu nedostali, zatímco Die Fuggerstädter se dvakrát prosadili z rychlých protiútoků a zaslouženě zvítězili.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Caiuby se sice hodně cukal a od rozhodčího Kirsche komicky utíkal, za hru rukou byl ale zaslouženě potrestán žlutou kartou.

90+1

Sudí Kirsch nastavil nad rámec základní hrací doby tři minuty!

90

Střídající Paul Seguin vypálil z hranice pokutového území k pravé tyči, nicméně Marwin Hitz zareagoval včas a tygřím skokem vytěsnil jeho ránu do bezpečí!

89

Frustrovaný Bas Dost se vydal slovně napadat hostujícího gólmana Hitze, který opět vůbec nespěchal s odkopem míče od své svatyně. Nizozemského forvarda včas uklidnil rozhodčí, nakonec se vše obešlo bez žluté karty.

88

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Halil Altintop, přichází Či Tong-won.

86

Wolfsburští fotbalisté se už zřídkakdy dostávají byť jen za půlící čáru, na tento zápas by Heckingova parta nejraději co nejdříve zapomněla...

85

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Daniel Caligiuri, přichází Paul Seguin.

84

Augsburští fotbalisté ale mají svého soka dokonale přečteného. Centr byl opět adresován Naldovi a brazilský bek opět nedostal ani píď prostoru.

83

Daniel Opare zblokoval Schäferův centr z levé strany rukou, domácí tak budou zahrávat přímý kop z nadějné pozice.

82

Pískot z tribun už je v závěru prakticky permanentní, ačkoliv Wolfsburští mají balon pod kontrolou a kombinují na útočné polovině.

81

Augsburští jsou s každou odehranou minutou blíže překvapivému vítězství, které by Die Fuggerstädter výrazně posunulo k záchraně mezi německou elitou.

80

Před Naldem se otevřela dálnice volného prostoru, brazilský zadák domácích ale nezrychlil a místo toho roztáhl hru na Schäfera.

78

Někteří diváci ve Volkswagen Areně už předem opustili své sedačky, ani atmosféra na tribunách už v posledních minutách není žádná hitparáda.

77

Střídající Markus Feulner ještě zbytečně začal diskutovat se sudím Kirschem, aby tak o něco pozdržel nařízenou rozehrávku ve prospěch domácích. Z tribun se ozývá pískot, domácí lodivod Hecking nasupeně rozhazuje rukama.

76

Čtvrthodinu před koncem už zápas postrádá tempo z dřívějších pasáží, augsburští fotbalisté se nikam neženou a Wolfsburští – zdá se – nemají na obrat síly.

VfL Wolfsburg – FC Augsburg

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 1. Finnbogason (Altintop), 57. Altintop (Finnbogason)

Karty:   54. Baier (AUG), 90+2. Caiuby (AUG)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 5:17.

VfL Wolfsburg: Benaglio – Träsch, Naldo, Dante, Ricardo Rodríguez (74. Putaro) – Guilavogui, Gustavo (61. Schäfer), Arnold – D. Caligiuri (85. Seguin), Dost, M. Kruse.
Náhradníci: Casteels – Schäfer, F. Lopes, Seguin, Knoche, Putaro.

FC Augsburg: Hitz – Opare, Gouweleeuw, Klavan – Verhaegh (40. Hong Čong-ho), Altintop (88. Či Tong-won), Baier (59. Feulner), Max – Finnbogason, Ku, Caiuby.
Náhradníci: Manninger – Janker, Feulner, Werner, Či Tong-won, Hong Čong-ho, Bobadilla.

Rozhodčí: Kircher – Schiffner, Blos

Diváci: 27261