Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Křídla Sovětů Samara – FK Ural

1:1

konec (0:1)

23.04.2016, 13:30 • Stadion Metallurg, Samara • 25. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.2 3.1 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Nastavují se 2 minuty!

89

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Dmitrij Korobov, přichází Edgar Manučarjan.

87

Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Milan Rodić, přichází Alan Čočijev.

85

Domácí mohli strhnout vedení na svou stranu! Yohan Mollo táhl rychlý protiútok středem hřiště a rozhodl se sám zakončit! Střelou zpoza pokutového území protáhl hostujícího brankáře! Bude z toho jen další roh!

83

Samara zahrávala rohový kop! Exekuce se chopil Yohan Mollo a jeho centr našel hlavu Nadsona, který ještě vrátil míč do ohně a Taranov pořádně vystrašil hostujícího brankáře! Nikolaj Zabolotnyj vyškrábl míč na další roh!

78

78. Milan RODIĆ - 1:1

78

Samara právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Samara přeci jen střílí tolik vytouženou branku! Yohan Mollo potáhl míč po pravé straně a nacentroval jej do pokutového území! Po míči se natahoval Fidler, ale balón propadl až k MILANU RODIĆOVI, který jej nekompromisně napálil do sítě!

76

Ural dostal k dispozici rozehrávku přímého kopu z nadějné pozice. Míč si připravil Artem Fidler a tvrdou střelou poslal míč těsně vedle pravé šibenice domácí branky!

75

Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Gianni Bruno, přichází Pavel Jakovlev.

71

A další šance! Yohan Mollo se uvolnil na pravé straně a krásným centrem na hranici malého vápna oslovil Bruna, který v těžké pozici minul hostující branku!

70

Dobrá šance Samary na vyrovnání! Adis Jahović sice nedosáhl na vysoký centr, nicméně Milan Rodić si míč přehodil na pravou nohu, ale jeho skákavý pokus minul branku Uralu!

60

Domácím chyběl malinký kousíček! Po rohovém kopu se před brankou Uralu nejvýše vyšplhal Adis Jahović, jež mířil do protipohybu brankáře a jeho hlavička prolétla těsně vedle brankové konstrukce!

59

Samara se opět dostala k ohrožení branky Uralu! Na hranici velkého vápna se do odraženého míče opřel Georgij Gabulov a jeho rána se od zad jednoho z obránců odrazila na rohový kop!

57

Další obrovská šance Samary a znovu byl v hlavní roli Gianni Bruno! Ten si tentokrát udělal prostor na hranici malého vápna a prudkou hlavičkou jen o malý kousek minul horní tyč branky Uralu!

56

Yohan Mollo si přichystal míč na pravačku a vyslal nadýchaný centr do pokutového území. Gianni Bruno se ocitl za zády obránců, avšak na krásný centr o kousek nedosáhl! Tohle může domácí mrzet!

46

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Alexandr Novikov, přichází Alexandr Rjazancev.

45

Nastavuje se 1 minuta!

44

Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu! Přihrávku do pokutového území obdržel Adis Jahović, který se po kontaktu s jedním ze stoperů ocitl na trávníku! Píšťalka hlavního arbitra však zůstala němá!

40

Mohlo být vyrovnáno! Na druhé straně se domácí ve dvou podívali před branku Uralu! Adis Jahović sice nevystřelil přes obránce, nicméně míč se odrazil ke Gabulovovi, kterého pro změnu vychytal Nikolaj Zabolotnyj!

37

Na světě je první žlutá karta! Gerson Acevedo ztratil míč na polovině Samary a poté zatáhl za dres unikajícího soupeře. Rozhodčí jeho počínání náležitě odměnil!

26

26. Obrovská šance Gianniho Bruna

26

Obrovská šance Samary! Na přetažený centr si počkal úplně osamocený Gianni Bruno, který hlavičkoval z ostrého úhlu a trefil pouze rukavice připraveného brankáře Uralu! Asistent rozhodčího si navíc všiml ofsajdu!

12

12. Alexandr SAPETA - 0:1

12

Ural právě vstřelil branku!
Ural se dostává do vedení! Domácím se nepodařilo odvrátit centrovaný míč z pokutového území. Ke sklepnutému balónu se dostal ALEXANDR SAPETA a krásnou přízemní střelou otevřel skóre!

5

Snad poprvé v utkání podrželi hosté míč delší dobu na svých kopačkách a hned z toho byla šance! Na centr z pravé strany si vyskočil Roman Jemeljanov a jeho hlavičku musel Loria vyškrábnout nad břevno!

FK Křídla Sovětů Samara – FK Ural

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 78. Rodić (Mollo) – 12. Sapeta (Korobov)

Karty:   37. Acevedo (URA)

FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Callagov, Burlak, Taranov (C), Nadson, Rodić (87. Čočijev) – Bruno (75. P. Jakovlev), Poměrko, G. Gabulov, Mollo – Jahović.
Náhradníci: Konjuchov, Lobancev – Koncedalov, Kalenkovič, Bateau, Čočijev, Simaeys, P. Jakovlev, Sadik.

FK Ural: Zabolotnyj – Novikov (46. Rjazancev), Martynovič, Fontanello (C), Dancev – Fidler, Sapeta – Jemeljanov, Acevedo, Korobov (89. Manučarjan) – Gognijev.
Náhradníci: Arapov, Šubin – Merkulov, Rjazancev, Serčenkov, Gavtadze, Ščerbakov, Jarošenko, Stavpec, Lungu, Manučarjan.