Menu

Fotbal

Přípravný zápas

MFK Zemplín Michalovce – FC Tatran Prešov

1:0

konec (0:0)

02.07.2014, 17:00 • Michal Sisák sk

Prešov nedokázal skórovať. Michalovce vďaka Regálimu v posledných minútach dokázal a to mu zabezpečilo výhru v dnešnom zápase. Tímy sa trochu viac spoznali, tréneri sa hádam niečo nové naučili a v ďalších zápasoch to bude hádam lepší futbal ako dnes. Šancí nebolo veľa, lepším mužstvom boli mierne domáce Michalovce. Keby bola remíza, nikto by sa nemohol hnevať. To je odo mňa všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (18:51:32)

Koniec zápasu.

89

Prešov sa znova presvedčil o tvrdení – Nedáš, dostaneš. V poslednej minúte sa to ešte snažia zmeniť a skórovať.

88

Michalovce dali gól!

Domáci sa konečne dočkali! MARTIN REGÁLI predviedol to čo vie najlepšie a to utiecť obrane vďaka svojím rýchlym nohám a skórovať.

87

Prešov v teraz veľkej šanci. Domáci si pýtali ofsajd, avšak jeden obranca domácich sa zabudol a povolil Belejíkovi skórovať. Na šťastie pre domáci tím, Kira úspešne vybehol a loptu poslal do bezpečia.

85

Päť minút pred koncom riadneho hracieho času panuje stále bezgólová remíza. Stretnutie sa už blíži ku koncu a všetko nasvedčuje tomu, že sa tímy rozlúčia po bezgólovom stave.

83

Regáli predviedol svoje rýchle nohy a opäť posunul Michalovce do šestnástky súpera.

82

Blay Pons teraz v šestnástke obstrelil stopéra hostí, avšak jeho strela do stredu brány nemohla zmeniť skóre.

80

Na druhej strane sa ocitol v postavení mimo hry aj útočník Michaloviec Streňo. Ten hral aj po avizovanom odpískaní a za to vidí žltú kartu.

78

Pribulov ofsajd znemožňuje pokračovanie hostí.

77

Zobral to na seba Leško, ktorý síce múr prestrelil, no zároveň prestrelil aj spojnicu.

76

Kira teraz vybehol na štýl nemeckého brankára Neurera. Veľmi sa mu to ale nevyplatilo. Dotkol sa mimo šestnástky rukou lopty a hlavný rozhodca ponúkol priamy kop v atraktívnej vzdialenosti na zmenu skóre.

75

Kačaka si zrejme pomýlil farbu dresov, keďže nahral do vlastnej šestnástky Streňovi, ktorý osamotený, tesne míňa pravú tyč.

74

Skóre v 75.minúte je stále 0:0. Ako bolo už viac krát spomínané, oba tímy sú ešte nezohraté a nedokážu sa presadiť.

73

Šarišania dlho pri lopte nezostali. Po prihrávke Ponsa, sa Regáli uvoľnil a nasmeroval si to až do šestnástky. Tam nedokázal prekonať brankára Bereta z ťažkého uhla.

71

Nepresná prihrávka Griča vyhnala domácich naspäť na svoju polovicu, kde sa budú brániť pred súperom z Prešova.

70

Regáliho ruka pri spracovaní nezostala nepovšimnutá.

69

Prešovčania teraz sú lepším mužstvom než domáci. Zásluhu na tom má aj Pribula, ktorý v posledných minútach pravidelne ohrozuje Kiru a jeho obranu.

68

Leško Dávid rozhral priamy kop a našiel hlavu spoluhráča, ktorý orazítkoval tyč! Postranný rozhodca ale rozhodol, že akcia bola neplatná, lebo hráč bol ofsajde.

67

Pribula získava priamy kop po faule Lechmana.

MFK Zemplín Michalovce – FC Tatran Prešov

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 88. Regáli

Karty:   80. Streňo (MIC)

MFK Zemplín Michalovce: 21 – Kira Matúš, 7 – Calero Perez Marcos, 4 – Blay Pons, 5 – Lechman Michal, 18 – De Marco Morlacchi Vernon, 25 – Turík Jozef-Šimon, 17 – Micovčák Erik, 11 – Leško Adrián, 24 – Koscelník Martin, 3 – Gallo Michal "K", 21 – Tubonemi Hector
Náhradníci: 1 – Raška Martin, 9- Ďurík Tomáš, 8 – Grič Jakub, 19 – Bayon Garcia Samuel, 12 – Cobo Calvo Miguel, 14 – Regáli Martin, 16 – Jacko Lukáš, 6 – Streňo Erik, 23 – Paulovčák Miroslav

FC Tatran Prešov: 16 – Talian Jozef, 4 – Jacko Patrik, 6 – Papaj Ján, 7 – Poliaček Miroslav, 8 – Petráš Peter "K", 9 – Beneš Artúr, 14 – Hruška Lukáš, 15 – Luberda Martin, 16 – Micherda Lukáš, 17 – Lipták Peter, 18 – Šafranko Pavol
Náhradníci: 23 – Barat Denis, 2 – Kačaka Richard, 3 – Poremba Branislav, 5 – Krajník Michal, 10 – Pribula Martin, 11 – Leško Dávid, 12 – Belejík Ľuboš, 13 – Dzurík Ján