Menu

Hokej

Liga juniorů

VHK ROBE Vsetín – AZ Havířov

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

21.01.2024, 14:45 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • 30. kolo • Helena Hegeďová

Konec zápasu. (17:00:06)

59:33

Valaši se i v posledné minutě usadili v útočném pásmu a kombinují. Proti střele Hamříka od modré zasáhl hostující brankář pravým betonem.

58:25

Hamřík hledal křižnou přihrávkou Juráně, který stál u odkryté levé tyče. Přihrávka ale přes chumel hráčů neprošla.

57:30

Valaši měli několik možností dopravit puk do prázdné brány, ale nepodařilo se. Teď už je Michalik zpět mezi třemi tyčemi, a právě brankovou konstrukci trefil svou střelou z levého kruhu Ostrčil.

56:08

Domácí hrají v plném počtu, Havířov je stále bez gólmana.

55:00

Havířov se nastěhoval do útočného pásma a Michalik je opět na střídačce.

54:42

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Stodůlka M. – 2 min., hrubost.

Vyloučení v týmu AZ Havířov:
Valouch – 5 min. + OK, nedovolený zásah do hlavy nebo krku, odpyká Bielesz,
Lipka – 2 min., hrubost.

54:42

Vsetín právě vstřelil branku!
Po nedovoleném zásahu hostujícího kapitána je únik LUKÁŠE STODŮLKY posouzen jako technický gól.

54:42

Po uklidnění situace se Stodůlka zvedá za pomoci zdravotníka z ledu, drží se za obličej. Hostující kapitán jej totiž čepelí hole trefil i do obličeje.

54:42

Strhla se hromadná bitka za havířovskou bránou! Lukáš Stodůlka totiž zavážel kotouč do prázdné brány, když jej Valouch zezadu hokejkou praštil do hlavy.

54:24

Siekierkovu prudkou střelu z vrcholu levého kruhu sklepl Pavlíček lapačkou do bezpečí.

54:08

Michalik zůstává na střídačce. Havířov je v poli v šesti proti čtyřem.

54:08

Oddechový čas pro tým AZ Havířov.

54:08

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Machů – 2 min., hákování.

54:08

Siekierka to zkoušel po objetí branky od pravé tyčky, dorážel ještě Kolat. Pavlíček oba pokusy zastavil betonem.

53:37

Další nahození Juříka blokuje vsetínská obrana. Havířovu se ovšem v tomto případě podařilo prodloužit si pobyt v útočné třetině.

53:06

Bohatý jen nahodil do pásma, čímž dal vzniknout vsetínské akci. Jenže ani Valaši se teď do ofenzivy příliš nehrnou a Hamřík posílá kotouč za havířovskou branku.

51:27

Domácí v plném počtu.

51:24

Havířov má v přesilovce problém se zavezením puku do pásma. Po přechodu útočné modré čáry se Valaši ihned chopili slova a vyhodili puk až za Michalikovu branku. Dávají tedy hostům ochutnat vlastní medicíny, kterou domácí zažili při své minulé přesilovce.

50:42

Hosté hrají v plném počtu, začíná přesilovka AZetu.

49:50

Ostrčilovu střelu z ostrého úhlu vytěsnil Michalik vyrážečkou nad svou brankou. Nechybělo ale mnoho a kotouč by zapadl do horního rohu.

49:27

Hra začíná být plná emocí. Po potyčce v rohu kluziště za Michalikovou brankou je vyloučen Hrdý. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.

49:17

A nepovede se jim to ani teď, protože okamžitě po přechodu útočné modré čáry zaúřadoval Middleton.

48:55

AZ se osvobozuje. Vsacané se zatím do žádné vážnější akce nedostali.

48:42

Vyloučení v týmu AZ Havířov:
Toma – 2 min., hákování.

48:13

Na Maršálkovu střelu od modré Pavlíček vůbec neviděl, rána hostujícího beka šla ale mimo. Havířov drží svého soupeře pod tlakem.

47:41

Hraje se hlavně ve středním pásmu, odkud oba celky zakládají své útoky. Do individuální šance se chtěl dostat Kolat, proti bránícímu hráči Vsetína však neuspěl. Po následné střele Činčaly od modré je odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.

47:00

Vsetínští se drží v útočném pásmu, ale nedaří se jim dostat kotouč dále než na vrcholky kruhů.

45:32

Heinrich si obhodil Konesze, a i když byli kolem ještě další dva hráči Havířova, měl před gólmanem dost prostoru pro zakončení. Ranou z bezprostřední blízkosti ale trefil jen Michalika.

44:58

Ostrčil se Zedkem vybojovali kotouč v souboji u mantinelu, následná přihrávka ovšem nenašla Juráně na levém křídle. Valaši v útočné třetině zůstali, ale zatím se nedostali k ohrožení soupeřovy branky.

43:55

Vizváryho střelu zablokoval Fojtík, ale k dorážce se dostal ještě Valouch, proti jehož střele Pavlíček vykopl svůj levý beton. Kotouč zůstal ležet v brankovišti, všechny střely z chumlu hráčů ale skončily jen na ležícím brankáři.

43:10

Vsetínští se dostávali do šance tři na dva, Heinrich ale v mezikruží neměl komu přihrát a pod tlakem dotírajícího Tomy o kotouč přišel.

42:08

Havířov se usadil v útočném pásmu a kombinoval, na konci souhry stál na ose kluziště Kolat, jehož rána trefila Hrdého do brusle. Puk se od vsetínského útočníka odrazil ven z pásma, Valaši střídají.

41:17

Juřík schoval svou střelu z vrcholu levého kruhu za brnícího Kováře, a tak neměl Pavlíček příliš dobrý výhled. Nakonec ale vsetínský gólman zasahovat nemusel, protože střelecké pokusy zablokovala domácí defenziva.

40:50

Valaši do třetí části zápasu nastoupili aktivněji, po technické stránce se jim ale příliš nedaří. Nemohou se udržet v pásmu a jejich nahrávky jsou nepřesné. Také je odpískáno zakázané uvolnění domácího celku.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině byl hostující Havířov o něco lepším týmem, po čtyřiceti minutách hry ovšem odchází do kabiny s dvoubrankovým mankem. Hostům se nepodařilo překonat gólmana Pavlíčka, to Valaši našli na Michalika recept hned dvakrát. Nejprve zakončoval bleskovou přesilovkovou souhru po vhazování obránce Jan Hamřík. AZ měl následně spoustu šancí na vyrovnání, ale chybělo mu také štěstí. To Valaši pak ve vlastním oslabení ujeli do přečíslení, v kterém byl Lukáš Stodůlka nedovoleně zastaven. Po faulu Middletona se do středového kruhu postavil Adam Koláček, jenž trestné střílení proměnil střelou mezi betony.
Třetí třetina začne cca v 16:22.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:59

Koláček to ještě zkusil ve výpadu po levém křídle. Jeho střelu Valouch hokejkou ztečoval do bezpečí za branku.

39:35

Matějíček je zpět ve hře, Valaši jsou kompletní. Hraje se pět na pět.

39:19

Valouchovu střelu od modré likviduje Pavlíček pravým betonem.

39:14

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Stodůlka M. – 2 min., hrubost.

Vyloučení v týmu AZ Havířov:
Konesz – 2 min., sekání.

39:13

Juříkovu střelu od modré Pavlíček při zákroku nezpracoval, a tak se k dorážce dostal ještě Toma. Během této situace ale vyeskalovaly konflikty a bude se vylučovat.

38:37

Vsetín právě vstřelil branku!
ADAM KOLÁČEK proměňuje trestné střílení, které bylo nařízeno ve vsetínském oslabení. Michalika překonal střelou mezi betony.

38:36

Koláček s Lukášem Stodůlkou se dostali do přečíslení dva na jednoho. Stodůlka byl v zakončení faulován a uvidíme trestné střílení.

37:52

Pavlíček na Valouchovu střelu od modré vůbec neviděl, kotouč se však zastavil o jeho betony. Havířov nadále zůstává v pásmu a kombinuje.

37:35

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Matějíček – 2 min., podrážení.

37:20

Oběma týmům teď chybí přesnost v nahrávkách, hraje se především ve středním pásmu.

36:00

Z přečíslení dva na jednoho vystřelil Kolat. Jeho rána proletěla kolem levé tyče.

35:11

Valaši se snaží tlačit do branky, jejich finální zakončení ale nejsou vůbec přesná a Michalik nemusí řešit žádnou vážnější situaci.

34:02

Domácí hrají v plném počtu. Havířov svou přesilovku sehrál velmi dobře, vyrovnání se ale nedočkal.

33:53

Kolatovu střelu z levého kruhu vykopl Pavlíček zpět do hry a k dorážce z první si najel Middleton. Proti pokusu pod horní tyč vytasil domácí brankář na poslední chvíli lapačku.

33:04

Na vrcholu pravého kruhu čeká zcela volný Middleton, střely z první mu ale zatím nesedí. Pořádnou dělovku naopak vyslal Valouch a schytal ji bránící Ürge.

32:33

Havířovští se sice do pásma dostali velmi rychle zpět, ale zradila je zadovka u mantinelu, po kreré puk doklouzal až mezi modré čáry.

32:12

Vsetínští se velmi rychle osvobozují, hosté se po prohraném vhazování k ničemu nedostali.

32:02

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Zedek – 2 min., faul kolenem.

31:00

Mohlo být srovnáno! Kolat se uvolnil v mezikruží, ale při finálním zakončení nezvedl kotouč podle představ. Pavlíček zasahuje betonem.

30:51

Vsetín právě vstřelil branku!
I tak se ale domácí ujímají vedení. Vhazovalo se po pravici hostujícího brankáře, Valaši buly vyhráli a kotouč bleskově putoval na modrou čáru k JANU HAMŘÍKOVI, který Michalika prostřelil nad vyrážečku. Asistence: Lukáš Stodůlka, David Heinrich.

30:30

Po krátkém pobytu Vsetína v útočném pásmu se Havířov osvobodil. Valaši zatím ve druhé třetině hrají zcela odlišně než v úvodní dvacetiminutovce, což platí také o přesilovce.

30:13

Vyloučení v týmu AZ Havířov:
Middleton – 2 min., vražení na hrazení.

29:08

Z celé situace, kdy byl Vsetín zmatený v útočném pásmu, těžil Siekierka, který se octil v brejku. Až těsně před brankovištěm jej tvrdě odstavil domácí kapitán Mošnička.

28:53

Kovář dostal Vsetín do útočného pásma, tam se ovšem domácí celek nemůže dostat ke střele.

28:09

Valouch vystřelil hned po vhazování před Pavlíčkem, ten ukrývá kotouč ve své lapačce.

28:01

Sám se před vsetínským brankářem objevil Apolenář, který nadvakrát zakončoval. Oba jeho pokusy skončily na Pavlíčkových betonech.

27:49

Havířov je ve druhé třetině lepším a aktivnějším týmem. Na první branku ale stále čekáme.

27:27

Konesz střílel přes zabezpečenou vsetínkou obranu. Jeho rána skončila na domácí defenzivě.

26:18

Hosté vybojovali kotouč ve svém pásmu, Kolat obešel tři vsetínské hráče a ve střele mu zamezil až Mošnička. Pásmo ale Havířov udržel, u pravé tyče se k puku dostali Lipka se Siekierkou, druhý před odkrytou bránou promáchl.

25:16

Apolenář po vhazvání ve středním pásmu vybojoval kotouč pro Vizváryho, který z ostrého úhlu trefil Pavlíčka do masky. Hra je přerušena.

24:11

Valaši se usadili v pásmu, ale nemohli se dostat ke kombinaci ani střele. Matějíček neměl kudy nahrát na modrou čáru, a tak volil střelu, ktrou zablokoval Bohatý. V následném přečíslení na druhé straně měl Pavlíček štěstí, když jej Lipka překonal a domácí brankář celou situaci hasil až na brankové čáře.

23:06

Koláček s Lukášem Stodůlkou se dostali do přečíslední dva na jednoho. Přihrávka na druhého jmenovaného ale nebyla přesná, a tak Stodůlka zakončil až do připraveného betonu. V protiakci se na druhé straně objevil Apolenář, který neuspěl se střelou na vzdálenější tyč.

22:34

Apolenář se pokoušel obhodit jednoho z domácích hráčů na modré čáře, ale neusplě. Hra se opět vrací do svého rychlého tempa z první třetiny.

21:41

Domácí hrají v plném počtu.

21:26

Havířov se nemůže dostat přes střední pásmo. Až Valouchovi se od modré čáry podařilo vystřelit, ale puk skončil jen na bránícím Šedlbauerovi.

21:04

Middleton zakládá útok zpoza branky, s rozehrávkou váhá.

20:35

Hosté hrají v plném počtu, v útočném pásmu se však ještě při hře ve čtyřech usadili Vsetínští. Po Hamříkově střele od modré je hra přerušena.

20:23

Oba celky začínají druhou třetinu ve čtyřech, do útoku se vydávají Valaši.

20:01

Začala druhá třetina.
Branka v první třetině nepadla, ale o zajímavé situace rozhodně nebyla nouze. Utkání má od úvodních minut dobré tempo, které ještě umocnily přesilové hry na obou stranách. Více vyložených šancí pak měli Valaši, kteří se častěji dostávali do kombinací. K vidění byly ale i dva zajímavé brejky, kdy Hrdý zahrozil po návratu z trestné lavice a Apolenář obratem vystřihl indivuduální akci na druhé straně.
Druhá třetina začne cca v 15:32.

20:00

První třetina skončila.

19:41

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Juráň – 2 min., podrážení.

19:29

Hostující brankář na Hrdého střelu z vrcholu pravého kruhu vůbec neviděl, hned ke dvěma dorážkám u levé tyče se pak dostal ještě Ostrčil, přičemž v reakci na to sudí zastavil hru. Kotouč byl ale stále volný, a tak domácí nezareagovali okamžitě a ještě pár sekund v ofenzivě pokračovali. To se nesetkalo s pochopením na straně hostů, kteří vyvolali menší potyčku.

19:01

Vsetínskou kombinaci zakončoval na levém křídle Kovář. Michalik si střelu na bližší tyč pohlídal.

18:45

Domácí hrají v plném počtu, začíná vsetínská přesilovka.

18:35

Vyloučení v týmu AZ Havířov:
Valouch – 2 min., hákování.

18:28

Koláček se ve středním pásmu dostal k puku a snažil se ujet, jenže byl nedovoleně zastaven. Pavlíček míří na střídačku. Valaši hrají v signalizované výhodě.

18:04

Valouch nezpracoval přihrávku na modrou čáru, čímž hosté přišli o pásmo.

17:46

Middleton projel přes celé kluziště a zastavil jej až Herman. Tomu se však nepodařilo vyhodit, a tak Valaši stále čelí tlaku soupeře.

17:18

K žádné další střele už se Havířovští nedostali. Navíc jim bylo odpískáno zakázané uvolnění, takže vzahovat se bude před Michalikem.

17:07

Dlouhá kombinace Juříka s Vizvárym skončila střelou druhého jmenovaného. Pavlíček ovšem zasahovat nemusel, protože jeho spoluhráči pokus zablokovali.

16:45

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Juráň – 2 min., vysoká hůl.

16:11

Na druhé straně obešel vsetínskou obranu Apolenář, který zakončoval z pozice na levém křídle. Také on přestřelil.

15:16

Hosté při zakládání útoku špatně zpracovali puk, ke kterému se tak dostal Hrdý. Vsetínský hráč zrovna naskakoval do hry z trestné lavice, když se mu naskytla příležitost brejku. Jeho zakončení ale mířilo příliš vysoko.

15:06

Domácí v plném počtu.

14:48

Domácím se podařilo dostat puk do bezpečí a hosté teď mají velký problém s přechodem do pásma.

14:22

Havířov se stále drží v útočném pásmu a dostává se taky ke střelám. Pokusy hostujícího celku však nejsou přesné.

13:50

Teď už se Kolat ke střele z levého kruhu dostal. Rána byla mířena pod horní tyč a Pavlíček ji lapačkou dostal nad sebe.

13:26

Valaši na levém křídle narušili havířkovskou kombinaci, vypíchli kotouč a posílají jej na druhou stranu kluziště.

13:06

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Hrdý.

12:57

Hrdý s Kovářem se dostávlai do přečíslení, po ose kluziště za nimi dojížděl ještě Ürge. Prvně jmenovanému se ovšem nepodařilo obejít jednoho z bránících hráčů Havířova.

12:08

Přerušení opravdu ubralo něco z tempa hry, stále ale vidíme spíš boje o kotouč u mantinelu.

11:00

Šedlbauer vše řeši nahozením puku na Michalikovu branku. Hostující brankář zasahuje, vhazovat se bude po jeho pravici.

10:32

Vsetínští musí opět založit útok až do Pavlíčkovy branky a snaží se udržet hru pod svou kontrolou. Herní tempo se výrazně zrychlilo.

09:28

Hosté hrají v plném počtu, svou obětavou hrou nakonec soupeři nedovolili otevřít skóre. Valaši ale k prvnímu gólu nebyli daleko ani několik málo sekund po skončení přesilovky, kdy Machů střílel od modré a jeho pokud byl těčován nad branku.

09:04

Hamříkova střela se dostala k bránícímu Vizvárymu. Juráň se snažil ještě kotouč vybojovat, ale hosté vyhazují.

08:26

Havířovu se podařilo vyhodit kotouč do středního pásma. Oba týmy střídají a Valaši zakládají útol zpoza vlastní branky.

07:47

Šedlbauer s kotoučem na holi uhájil útočné pásma, jeho střela se pak zastavila o hokejku Kreutze. Obětavě blokují také další hráči Havířova, Juřík zastavil prudký pokus Hrdého. Druhá Šedlbauerova střela už pak ale prošla a Michalik přerušuje hru.

07:38

Kolat zablokoval Hrdého střelu od modré. Další pokus vsetínského střelce pak skončil na betonech havířovského gólmana.

07:28

Vyloučení v týmu AZ Havířov:
Kósa – 2 min., podrážení.

06:45

Obránce Maršálek vystřelil ihned po buly v útočném pásmu. Jeho rána šla po ledě a Pavlíček ji ukrývá ve své lapačce.

06:27

Až nyní střela Lukáše Stodůlky z ostréhu úhlu ohrozila hostujícího brankáře. Ostrčil se ještě připravil na dorážku, ale také s jeho zakončením si Michalik dokázal poradit.

05:24

Valaši se snaží přebrat iniciativu, nedaří se jim ovšem udržet před Michalikovou brankou.

04:40

Hra se v poslední minutě přelévá z jedné strany na druhou, nejčastěji se hraje ve středním pásmu, kde oba celky bojují o kotouč.

02:57

Nyní se pro změnu usadili ve svém útočném pásmu hosté. Přes zhuštěné mezikruží se ale nedostávají do žádné větší šance. Od modré to zkoušel kapitán Valouch, ale jeho střela proletěla kolem pravé tyče.

02:12

Pavlíček musel řešit nepřehlednou situaci u své levé tyče. Hlavní slovo měl Apolenář, který v rohu kluziště vybojoval kotouč a následně se pokoušel o teč nad beton.

01:32

Valaši se usadili v útočném pásmu. Nadějně vypadající střelu vyslal z pravého kruhu Ostrčil, Michalik zasahuje a musí čelit další vsetínské kombinaci. Jeho spoluhráčům je po snaze vyhodit jen odpískáno zakázané uvolnění.

01:02

Už také domácí prověřili Michalika, když k bližší tyči zakončoval Hrdý. Jeho střela mířia přímo do lapačky.

00:22

Havířov se hned po vyhraném vhazování vydal do přečíslení tři na jednoho, ve kterém Kolat vybídl Siekierku. Jeho zakončení do odkryté brány se ale zastavilo na Lipkovi, který se taktéž snažil dostat kotouč do zcela prázdné brány. Vsetínský gólman byl v tu chvíli mimo brankoviště, ani tak ale hosté neuspěli.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Mošnička (C), Machů, Fojtík (A), Hamřík, Šedlbauer, Zedek, M. Stodůlka, Herman – L. Stodůlka, Urbánek, Žárský, Juráň, Kovář, Ostrčil, Matějíček, Hrdý, Koláček, Heinrich (A), Ürge.
Trenér: Rostislav Vlach

AZ Havířov: Michalik (Maňásek) – Maršálek, Činčala, Kreutz (A), Bohatý, Valouch (C), Juřík – Siekierka, Apolenář, Toma, Barnošák, Kolat, Middleton, Vizváry, Kósa, Konesz, Lipka (A), Bielesz, Zálesňák.
Trenér: Jan Křivohlávek

Rozhodčí: Viktor Schenel — Tomáš Kučera, Radek Jurčík.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:45.

VHK ROBE Vsetín – AZ Havířov

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. Hamřík (Stodůlka L., Heinrich), 39. Koláček (TS), 55. Stodůlka L.

VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Mošnička (C), Machů, Fojtík (A), Hamřík, Šedlbauer, Zedek, M. Stodůlka, Herman – L. Stodůlka, Urbánek, Žárský, Juráň, Kovář, Ostrčil, Matějíček, Hrdý, Koláček, Heinrich (A), Ürge.
Trenér: Rostislav Vlach

AZ Havířov: Michalik (Maňásek) – Maršálek, Činčala, Kreutz (A), Bohatý, Valouch (C), Juřík – Siekierka, Apolenář, Toma, Barnošák, Kolat, Middleton, Vizváry, Kósa, Konesz, Lipka (A), Bielesz, Zálesňák.
Trenér: Jan Křivohlávek

Rozhodčí: Viktor Schenel — Tomáš Kučera, Radek Jurčík

Průběh zápasu
1. třetina
07:28 HAV 2 Kósa, podrážení
13:06 VSE 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Hrdý
16:45 VSE 2 Juráň, vysoká hůl
18:35 HAV 2 Valouch, hákování
19:41 VSE 2 Juráň, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
30:13 HAV 2 Middleton, vražení na hrazení
30:51 VSE 1:0 Hamřík (Stodůlka L., Heinrich)
32:02 VSE 2 Zedek, faul kolenem
37:35 VSE 2 Matějíček, podrážení
38:36 HAV 2 Middleton
38:37 VSE 2:0 Koláček (TS)
39:14 VSE 2 Stodůlka M., hrubost
HAV 2 Konesz, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
48:42 HAV 2 Toma, hákování
49:27 VSE 2 Hrdý, sevření puku rukou
54:08 VSE 2 Machů, hákování
54:42 VSE 3:0 Stodůlka L.
54:42 VSE 2 Stodůlka M., hrubost
HAV 5+20 OK Valouch, nedovolený zásah do hlavy nebo krku, odpyká Bielesz
HAV 2 Lipka, hrubost
Konec