Menu

Hokej

Maxa liga

HC Dukla Jihlava – HC RT TORAX Poruba 2011

4:7

konec (3:2, 1:2, 0:3)

18.11.2023, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • 22. kolo • Daniel Lhotský

Tipsport: 3.19 4.18 1.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce. Pátá branka nakonec definitivně rozhodla, v oslabení Poruba navýšila své vedení a definitivně potvrdila výhru střelou do prázdné. Domácí sice hned třikrát v zápase vedli, nakonec se ale budou muset smířit s porážkou, Poruba si po obratu odváži na východ republiky všechny body. To je z dnešního utkání vše, díky za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (18:48:23)

Konec zápasu.

59:07

Sedlák pálil od modré, Stuchlík tento pokus pokryl betony. Dukla pak sice ještě nahodila puk za branku, ale Poruba ho pohotově vrací do útočného pásma.

57:54

Dukla se v posledních minutách ještě snaží alespoň mírnit porážku pátým gólem, to se ji však nedaří, spíše naopak. Poruba nyní mohla ještě navýšit své vedení, první pokus hostů skončil na tyči, ten druhý jen o centimetry proletěl mimo odkrytou část branky.

57:09

Dolejš si hlídal za brankou Čachotského, během toho však zavadil o branku a vyhodil ji ze své obvyklé pozice, hra se tak přeruší.

56:21

Poruba už se s rozehrávkou nikam nežene, zápas má víceméně rozhodnutý a volí spíš rozehrávku na jistotu.

55:40

Štefančíkova střela ke vzdálenější tyči nedělala Dolejšovi větší problémy. Po tomto pokusu došlo i ke krátké strkanici, kterou však čárový rozhodčí rychle ukončil.

54:46

Jelínek ještě mohl Dukle pět minut před koncem vrátit naději na body, jeho střela z otočky mířila k bližší tyči, Dolejš se však stihl přesunout od druhé tyče a puk pokryl svou výstrojí.

54:16

54:16 Tomáš GŘEŠ - 4:7

54:16

Poruba právě vstřelila branku!
Je zřejmě definitivně rozhodnuto. Dukle pokus s brzkým odvoláním brankáře nevyšel, první pokus trefit prázdnou braku hostům nevyšel, následně však TOMÁŠ GŘEŠ získal na modré puk a mezi ním a prázdnou brankou už nic nestálo. Asistence: Michal Vachovec, Michal Gutwald.

53:10

Hosté po návratu Razgalse velmi důrazným zákrokem vybojovali na modré kotouč a mířili na prázdnou, Duklu tentokrát zachránila tyč.

53:03

Hosté v plném počtu.

52:30

Dundáček zkusil vyslat střelu po ledě, ta ovšem končí na brusli jednoho z bránících hráčů, Dukla pokračuje v tlaku.

51:51

Jihlava sáhla k odvážnému kroku, Stuchlík míří na střídačku a domácí tak budou hrát v převaze 6 na 4!

51:03

51:03 Tomáš GŘEŠ - 4:6

51:03

Poruba právě vstřelila branku!
Poruba trestá chybu v rozehrávce domácích a střílí poměrně důležitou branku. Šik nedokázal na modré vrátit puk zpět za branku, toho využil TOMÁŠ GŘEŠ, který přebruslil útočníka Dukly, vyrazil sám na brankáře a toho překonal jednoduchou kličkou. Bez asistence.

50:50

Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
Frenks Razgals – 2 min., krosček.

49:54

Hosté už dlouho drží útočné pásmo a pálí ze všech možných pozic, žádná se třel však výrazněji neohrozila domácího brankáře.

48:24

Ozols hledal před brankou volného Menšíka, tomu ovšem v klíčový moment jeden z obránců přizvedl hůl a domácí se tak k zakončení nedostali.

48:06

Puk po osobním souboji nakonec vyletěl až na střídačku domácích, Dukla tak sice může vystřídat, ale znovu bude muset bránit ve vlastním pásmu.

47:37

A další zakázané uvolnění prodlouží pobyt druhé jihlavské formace na ledě.

47:27

Zakázané uvolnění Jihlavy, hra se v posledních minutách začíná kouskovat.

47:08

Po několika pokusech o průnik do útočného pásma nakonec Šik našel volné místo u mantinelu, vyvezl si puk na kruh a odtud vypálil, Dolejš včas zasáhl svou lapačkou.

46:02

Zakázané uvolnění Jihlavy nakonec odvoláno, vhazovat se tak bude uprostřed kluziště.

45:34

Dolejš teď při rozehrávce daleko z branky celkem zariskoval, Štefančík totiž neměl daleko od dráhy puku.

44:49

Vala zkusil střelu od modré, ta se ale zastavila o brusli jednoho z bránících hráčů. Tím také tlak Jihlavy končí, hosté vybojovali puk a poslali ho rychle do středního pásma.

44:10

Štefančíkovu střelu z malého úhlu Dolejš bez větších potíži prodloužil na druhou stranu kluziště. Dojíždějící Havránek se ještě pokoušel puk tečovat, ale ten byl příliš daleko.

42:50

Domácí vybojovali puk za vlastní brankou a Bartoš se mohl dostat do samostatného úniku. Na kruhu místo střely ovšem zvolil přihrávku za sebe, které byla příliš daleko od dojíždějícího Tomáše Čachotského.

41:33

41:33 Michal GUTWALD - 4:5

41:33

Poruba právě vstřelila branku!
Hosté jdou poprvé v zápasu do vedení. MICHAL GUTWALD dostal od Střondaly přihrávku na modrou čáru a z tohoto místa propálil vše, co stálo v cestě. Asistence: Vojtěch Střondala, Tomáš Šoustal.

41:26

Stuchlík už chytal puk do lapačky, Šedivý se mu ho ještě pokoušel vyseknout, to se mu však nepodařilo a domácí brankář tak přerušuje hru.

40:41

Hosté v plném počtu.

40:35

Poruba vyhazuje puk za Stuchlíka a tuto přesilovku již přežije bez inkasovaného gólu.

40:02

Úvodní buly lépe zvládla domácí Dukla, které ihned vyváží puk do útočného pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je u konce, i ta nabídla atraktivní hokej. Dukla se ve 26. minutě dostala zásluhou Havránka už do dvoubrankového vedení. Poruba však po šťastném gólu Střondaly a přesilovkové trefě Šedivého dokázala zápas vyrovnat. Po druhé třetině tak do kabin odchází týmy za vyrovnaného stavu, třetí třetina začne přibližně v 18:15.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:51

Dukla po nepřesné přihrávce sama sebe vyhání z útočného pásma a v této třetině se již zřejmě k zakončení nedostane.

39:27

Šikova střela od modré končí po teči v ochranné síti. Dukla si vypracovala v závěru utkání solidní tlak, na další vedoucí branku však stále čeká.

38:57

Jelínek se pokoušel tečovat ránu od modré, což se mu sice povedlo, jenže poslal puk pouze na hokejku Dolejše.

38:41

Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
Aaron Berisha – 2 min., podrážení.

37:58

Christov se dostal před Stuhlíkem do krátkého úniku a zkoušel na domácího brankáře bekhendovou kličku. Před zakončením ho ovšem dostihl jeden z domácích obránců.

37:44

Ofsajd vyhání Duklu z útočného pásma.

36:46

36:46 Ondrej ŠEDIVÝ - 4:4

36:46

Poruba právě vstřelila branku!
Pouhou vteřinu před koncem přesilové hry přetavila Poruba svůj tlak ve vyrovnávací gól. Ve skrumáži před brankou se ONDREJ ŠEDIVÝ dostal k puku a dokázal ho protlačit až za záda Stuchlíka. Asistence: Petr Mrázek, Marek Tvrdoň.

36:17

Hosté zkouší Stuchlíka ze všech možných pozic, Gřeš se snažil protlačit puk podél bližší tyči. Brankář domácích ovšem s touto možností počítal a nenechal u tyčky ani milimetr místa.

35:42

Jihlava hned dvakrát po sobě vyhodila puk až za Dolejše, hostům zbývá necelá minuta přesilové hry.

35:23

Berisha měl na holi vyrovnání, dostal puk k levé tyčce a mohl ho poslat do zcela odkryté části branky. Se střelou ovšem čekal příliš dlouho a vůbec nedokázal vystřelit. Při svém pokusu navíc vysunul branku ze své pozice a tlak Poruby se tak přeruší.

34:52

Domácí vyhráli buly ve svém obranném pásmu a rychle poslali puk na Dolejše. Poruba ovšem na nic nečeká a rychle se vrací do útočného pásma.

34:47

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
David Vala – 2 min., podrážení.

33:50

Cachnín dostal přihrávku k tyči, puk mu ovšem letěl mezi nohy, domácí útočník tak místo střely pouze poslal puk na spoluhráče u bližšího kruhu.

32:46

Bilčík obětavě pokryl střelu svým tělem přímo před brankovištěm, domácí brankář tak nemusel zasahovat. Následně Jihlava dostala puk na druhou stranu kluziště, kde přerušil hru Dolejš svou lapačkou.

32:13

Brož se pokoušel nahodit puk ze středního pásma za branku Dolejše. Puk však zřejmě po teči v obranném pásmu Poruby vyletěl mimo hřiště, vhazovat se tak bude po levici hostujícího gólmana.

31:35

Harkabus vyslal zajímavou střelu od modré, dokázal se s pukem schovat za bránícího hráče. Dolejš se však stihl včas zorientovat a včas se přesunul za pukem k druhé tyči.

30:12

Domácí se mohli vrátit do dvoubrankového vedení, jeden z útočníků se natahoval po puku na kruh a mířil do zcela odkryté branky, puk měl ale příliš daleko a Dolejš se vůbec nemusel přesouvat.

29:45

Delší čekání na střelu mohl ukončit Dundáček, ten však od modré pouze nahodil puk do rohu hřiště. Jihlava si ovšem nyní vytváří zajímavý tlak.

28:28

28:28 Vojtěch STŘONDALA - 4:3

28:28

Poruba právě vstřelila branku!
Smolný branka pro domácího brankáře. VOJTĚCH STŘONDALA se dostal po vhazování k puku na kruhu a vyslal bekhendem poměrně pomalé nahození na branku. Takových pokusů vidíme za zápas desítky, tentokrát však hosté měli štěstí a puk prolétl nad betonem až do branky. Asistence: Tomáš Šoustal.

28:24

Nahození z kruhu Stuchlík raději pokryl do lapačky a přerušil tak hru.

27:40

Bartoš přihrával do jízdy před branku na volného Čachotského, ten se dostal k teči a jen těsně minul volný prostor u Dolejše.

27:24

Kočí se musí rychle vracet do vlastního útočného pásma, puk byl na zakázané uvolnění příliš pomalý.

26:29

Gutwald nahazoval puk od mantinelu k brance na dorážku, puk však letí na zadní mantinel, kam ho tečuje Šimon Jelínek.

25:45

Domácí v plném počtu.

25:39

Mrázek dostal na kruhu hodně prostoru a snažil se poslat puk k bližší tyči, Stuchlík si ale toto místo dobře pohlídal. Následně se Dukla dostala do přečíslení 2 na 1, ani domácí však další gól nepřidali.

25:02

Střídání v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
ze hřiště odchází Ondřej Bláha, přichází Daniel Dolejš.

25:02

25:02 Tomáš HAVRÁNEK - 4:2

25:02

Dukla právě vstřelila branku!
Domácí fanoušci se sice zlobili kvůli spornému vyloučení, smutek je ovšem záhy pryč. TOMÁŠ HAVRÁNEK po prohraném vhazování dokázal vybojovat puk zpět a střelou z kruhu našel místo mezi Bláhou a bližší tyči. Bez asistence.

24:58

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
Otakar Šik – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání.

Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
Vojtěch Střondala – 2 min., podrážení.

24:32

Domácí se znovu dostávají ven z pásma, Čachotský si dokonce vyvezl puk po mantinelu až k brance, ale ke střele se nedostal.

23:51

Poruba sice vyhrála vhazování, jenže kvůli laxnímu přístupu k osobnímu souboji o něj záhy přišla a domácí tak mohli hned vyhodit puk až za Bláhu.

23:45

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
Fabien Kočí – 2 min., držení.

23:23

Kočí zbytečně fauloval v obranném pásmu, Bláha míří na střídačku, Poruba si zahraje přesilovku.

23:07

Zakázané uvolnění posouvá hru ke Stuchlíkovi.

22:47

Kočí pálil od modré a Handl se pokoušel ještě v brankovišti tečovat puk. Brankář Bláha ovšem zůstal klidný a nenechal mezi betony ani milimetr prostoru.

21:47

Vachovec dostal přihrávku do ideálního místa na střelu mezi kruhy, samotná přihrávka už tak dobrá nebyla, Vachovcovi se zapletl puk mezi nohama a než ho stihl útočník Poruby zpracovat, dojeli k němu hned 4 hráči Dukly.

20:31

Čachotský si vyvezl puk podél mantinelu a z malého úhlu mířil do horního rohu branky. Jeho střele ovšem chyběla větší přesnost, puk letěl pouze na zadní plexisklo.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je za námi a nabídla skutečně zajímavou hokejovou podívanou. Šlo o zcela vyrovnanou hru, která nabídla už pět branek, z toho jednu na obou stranách v oslabení. Vedení si do kabin nakonec odnáší domácí Jihlava, která navzdory špatné bilanci v početní výhodě využila dvojnásobnou přesilovku zásluhou Čachotského. Druhá třetina začne přibližně v 17:22.

20:00

První třetina skončila.

19:56

V posledních vteřinách už Poruba nechce žádné drama a dohrává za vlastní brankou.

19:11

Dvořák vyslal pomalejší střelu od modré a puk po zásahu do brusle jednoho z bránících hráčů nebezpečně poskakoval směrem k brankáři. Bláha se však nenechal rozhodit a puk pokryl svými betony.

18:43

V situaci 4 na 4 se týmy spíše jen vyháněly na modré do středního pásma. Až nyní možná uvidíme výraznější akci, Dukla totiž vyhodila puk na zakázané uvolnění.

18:03

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
Otakar Šik – 2 min., krosček.

Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
Vojtěch Střondala – 2 min., krosček.

17:57

Hosté v plném počtu.

17:39

Vhazování u Bláhy se bude opakovat, Jihlava dostává varování. Domácí se snaží navýšit vedení ze všech možných pozic, stále jim zbývá zhruba 20 vteřin přesilovky.

16:24

16:24 Tomáš ČACHOTSKÝ - 3:2

16:24

Dukla právě vstřelila branku!
Dukla využívá dvojnásobnou přesilovku a už potřetí jde do vedení. Harkabus vypálil na Bláhu z kruhu, ten pouze pouze vykopl puk před sebe. Na druhém kruhu se k němu jako první dostal TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, který z malého úhlu poslal puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Tomáš Harkabus, Patriks Ozols.

15:58

Poruba se štěstím vyhrála vhazování a rychle poslala puk na druhou stranu hřiště. Domácí se sice rychle vrátili, ale ztratili několik cenných vteřin.

15:57

Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
Michal Gutwald – 2 min., podrážení.

14:59

Šik po několika přihrávkách zkusil střelu z úhlu, tu však Bláha hokejkou jen prodloužil za vlastní branku. Zde Dukla po nepřesné přihrávce ztratila puk a hosté mohli poprvé vyhodit.

14:52

Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
Tomáš Gřeš – 2 min., podrážení.

14:48

Tentokrát se dostali do přečíslení hosté, vůbec ale nezvládli finální přihrávku, navíc je čeká hra v oslabení.

14:08

Sedlák dostal dost prostoru na kruhu a zkusil vypálit z nápřahu, jeho střelu dokázal obránce domácích vytečovat do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levici Stuchlíka.

13:17

Zakázané uvolnění hostů.

13:00

Jihlava po vyhraném vhazování téměř okamžitě vypálila, z malé vzdálenosti trefuje horní tyč.

12:44

Šik mířil sám na Bláhu, v samostatném úniku ho však brzy začali dojíždět oba obránci Poruby. Šik tak z větší dálky zkusil vypálit k tyči, trefil však jen výstroj Bláhy.

11:49

Šoustal si sjížděl k tyči na dorážku, domácí Cachnín mu však dokázal v osobním souboji zabránit v zakončení a dovolil tak svému týmu vyrazit do útočného pásma.

10:47

Střondala vyslal z malého úhlu prudkou ránu po zemi, tu Stuchlík dokázal zblokovat svými betony.

09:45

09:45 Vít CHRISTOV - 2:2

09:45

Poruba právě vstřelila branku!
Za necelých deset minut vidíme už čtvrtou branku a Poruba znovu vyrovnává. První střelu Razgalse Stuchlík pouze vykopl do brankoviště. Ve skrumáži před domácí brankou se pak nejlépe zorientoval VÍT CHRISTOV a poslal pohotově puk do odkryté branky. Asistence: Frenks Razgals, Jiří Klimíček.

08:43

Berisha v situaci 3 na 2 chtěl před Stuchlíkem přihrávat na druhý kruh, přihrávka mu ale nesedla a Kolář ji vlastní hokejkou zblokoval. Hosté se však dokázali udržet v útočném pásmu a kombinují před brankou.

08:22

Zakázané uvolnění Jihlavy.

08:05

Šik se dostal do dobré pozice na kruhu a zkoušel znovu pálit po ledě, tentokrát mu v tom však včas zabránil jeden z obránců Poruby.

07:32

Štefančík chtěl poslat puk Šikovi do jízdy, jeho přihrávka byla ovšem příliš prudká a rozhodčí tak Jihlavě píská zakázané uvolnění.

06:40

06:40 Richard CACHNÍN - 2:1

06:40

Dukla právě vstřelila branku!
Domácí si berou své vedení zpět, po sedmi minutách vidíme už třetí gól. Vala už téměř za brankou dokázal bekhendem poslat puk k tyči na RICHARDA CACHNÍNA. Ten odolal v souboji dojíždějícímu obránci a poslal puk mezi betony Bláhy. Asistence: Matouš Menšík.

05:57

Krajč dostal přihrávku po vyhraném buly ke kruhu a mířil do horního rohu branky, jen těsně přestřelil horní tyč.

05:49

Hosté v plném počtu.

05:20

Jihlava musí rozehrávat až ve vlastním pásmu, zde si nepřesnou přihrávkou koledovala o další přečíslení.

04:24

04:24 Vojtěch STŘONDALA - 1:1

04:24

Poruba právě vstřelila branku!
Také Poruba se trefuje v oslabení a je vyrovnáno. Tomáš Šoustal a VOJTĚCH STŘONDALA se dostali kousek před Stuchlíkem do přečíslení 2 na nikoho. Jednoduchou přihrávku před brankou pak Šoustal tečoval za záda ležícího Stuchlíka k bližší tyči. Asistence: Tomáš Šoustal.

04:09

Jihlava se dopustila nepřesné přihrávky za brankou hostů, hosté rychle vyhazují ven.

03:49

Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
Michal Gutwald – 2 min., hákování.

03:10

Poruba se snaží rychle reagovat na obdržený gól a pálí ze všech možných pozic, většina střel je však spíše na dorážku, ve finální fázi hostům chybí hráč před brankou.

02:49

Domácí v plném počtu.

01:24

01:24 Tomáš HARKABUS - 1:0

01:24

Dukla právě vstřelila branku!
Dukla otevírá skóre zápasu ve vlastním oslabení! Matouš Menšík vyvezl puk z obranného pásma až k brance hostů. Zde Poruba doplatila na nedůraznost v osobním souboji, Menšík přihrávkou za sebe našel zcela volného TOMÁŠE HARKABUSE, který pouze poslal puk do zcela odkryté branky. Asistence: Matouš Menšík.

01:00

Poruba vyhrála vhazování a ihned začala pálit na Stuchlíka. První střelu zblokoval jeden z hostujících hráčů vlastní bruslí, tu druhou už musel gólman Jihlavy tečovat do ochranné sítě.

00:49

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
Filip Dundáček – 2 min., nedovolené bránění.

00:26

Bartoš se v situaci 1 na 1 dostal jako první ke střele, kterou tečoval jeden z domácích obránců, puk letí až na zadní mantinel.

00:01

Na úvodní vhazování jsme si museli chvíli počkat, nakonec z něj odchází jako vítěz domácí Jihlava.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy již nastupují na ledovou plochu, utkání bude za okamžik zahájeno.
Úvodní sestavy:

HC Dukla Jihlava: Stuchlík (Chaloupek) – Bilčík, Kočí, Dundáček, Ozols, D. Kolář (A), Dvořák, Vala – Čachotský (C), D. Bartoš, Cachnín – Štefančík, T. Havránek, Šik – Harkabus (A), Menšík, V. Brož – Krajč, Handl, Jelínek.
Trenér: Viktor Ujčík

HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald – Šoustal, Střondala (A), Tvrdoň – Christov, Berisha, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Klímek – O. Šedivý, Krenželok (C), P. Mrázek.
Trenér: Jiří Režnar

Rozhodčí: Horák, Veselý – Baxa, Pěkný.
HC RT TORAX Poruba 2011

Zatímco v Jihlavě se spoustu věcí nedaří, v týmu Poruby zdá se funguje vše na jedničku. Tým z Ostravy prohrál zatím jen dvakrát, z toho jednou až po nájezdech, šestkrát se dělil se svým protivníkem o body a hned čtrnáctkrát bral všechny body. V posledních pěti zápasech Poruba dokonce neztratila ani bod. Není tak překvapením, že nyní vede tabulku o celých deset bodů a ani případná prohra ji nemůže nijak rozhodit.

Poruba se může pyšnit nejlepším střelcem ligy, hned čtyřmi hráči v TOP 10 kanadského bodování soutěže a nejlepším brankářem soutěže z pohledu úspěšných zákroků. Brankář Ondřej Bláha drží přes 94,5 % úspěšných zákroků. Jihlava však není zcela bez šance, i když ji Poruba v prvním zápase porazila 6:2. Aktuální lídr tabulky totiž ztratil body i proti týmům, které nepatří k nejlepším.
HC Dukla Jihlava

Jihlavě se aktuálně v lize příliš nedaří. Z posledních pěti zápasů vyhrála pouze jediný, a to až po prodloužení. Poslední výhru za tři body si Dukla připsala přesně před měsícem, kdy fotbalovým výsledkem 1:0 porazila Zlín. Velmi špatný byl pro Duklu konec října a začátek listopadu, kdy prohrála čtyřikrát v řadě. Ze souboje o průběžné třetí místo se tak Jihlava propadla až na deváté místo.

Pokud bychom hledali příčiny aktuálního umístění Dukly v tabulce, vedle několika zranění Jihlavu brzdí hlavně mizerná statistika v přesilovkách. Necelých pět procent využitých přesilových her řadí Jihlavu jednoznačně na poslední místo. Střed tabulky je nyní velmi vyrovnaný a výhra může Jihlavu rychle vrátit do nejlepší šestky. Proti domácím však kromě aktuální formy mluví také vzájemné zápasy. Dukla totiž Porubu naposledy porazila doma ještě na Horáckém zimním stadionu.
Dobré odpoledne všem fanouškům. Ve 22. kole nás čeká souboj dvou týmů v azylu. Dukla Jihlava na zimním stadionu v Pelhřimově přivítá aktuálního lídra tabulky Porubu, která velkou část sezony musí hrát také mimo svůj stadion, konkrétně v Kravařích. Úvodní buly je naplánováno na 16:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

HC Dukla Jihlava – HC RT TORAX Poruba 2011

4:7

konec (3:2, 1:2, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Harkabus (Menšík), 7. Cachnín (Menšík), 17. Čachotský (Harkabus, Ozols), 26. T. Havránek – 5. Střondala (Šoustal), 10. Christov (Razgals, Klimíček), 29. Střondala (Šoustal), 37. O. Šedivý (P. Mrázek, Tvrdoň), 42. Gutwald (Střondala, Šoustal), 52. Gřeš, 55. Gřeš (Vachovec, Gutwald)

HC Dukla Jihlava: Stuchlík (Chaloupek) – Bilčík, Kočí, Dundáček, Ozols, D. Kolář (A), Dvořák, Vala – Čachotský (C), D. Bartoš, Cachnín – Štefančík, T. Havránek, Šik – Harkabus (A), Menšík, V. Brož – Krajč, Handl, Jelínek.
Trenér: Viktor Ujčík

HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (26. Dolejš) – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald – Šoustal, Střondala (A), Tvrdoň – Christov, Berisha, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Klímek – O. Šedivý, Krenželok (C), P. Mrázek.
Trenér: Jiří Režnar

Rozhodčí: Horák, Veselý – Baxa, Pěkný

Diváci: 789

Průběh zápasu
1. třetina
00:49 JIH 2 Dundáček, nedovolené bránění
01:24 JIH 1:0 Harkabus (Menšík)
03:49 POR 2 Gutwald, hákování
04:24 POR 1:1 Střondala (Šoustal)
06:40 JIH 2:1 Cachnín (Menšík)
09:45 POR 2:2 Christov (Razgals, Klimíček)
14:52 POR 2 Gřeš, podrážení
15:57 POR 2 Gutwald, podrážení
16:24 JIH 3:2 Čachotský (Harkabus, Ozols)
18:03 JIH 2 Šik, krosček
POR 2 Střondala, krosček
Po 1. třetině
2. třetina
23:45 JIH 2 Kočí, držení
24:58 JIH 2 Šik, nafilmovaný pád nebo přihrávání
POR 2 Střondala, podrážení
25:02 JIH 4:2 T. Havránek
25:02 POR -O. Bláha +Dolejš (Střídání)
28:28 POR 4:3 Střondala (Šoustal)
34:47 JIH 2 Vala, podrážení
36:46 POR 4:4 O. Šedivý (P. Mrázek, Tvrdoň)
38:41 POR 2 Berisha, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
41:33 POR 4:5 Gutwald (Střondala, Šoustal)
50:50 POR 2 Razgals, krosček
51:03 POR 4:6 Gřeš
54:16 POR 4:7 Gřeš (Vachovec, Gutwald)
Konec