Menu

Hokej

NHL

Dallas Stars – Philadelphia Flyers

5:4

po prodl. (2:2, 1:0, 1:2 - 1:0)

22.10.2023, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.68 4.56 4.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (05:01:33)
Statistika
Střely na bránu: 25 – 40 | Přesilová hra: 0/3 – 0/1 | Trestné minuty: 9 – 23

Kdo se postavil do brankoviště?
Scott Wedgewood (DAL) – 36 zákroků, 4 OG, úspěšnost 90,0 %, odchytal 62:13
Samuel Ersson (PHI) – 20 zákroků, 5 OG, úspěšnost 80,0 %, odchytal 62:13

Česká a slovenská stopa
Radek Faksa (DAL) – 0+0, 0 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 11:21

Tři hvězdy utkání
1. Joe Pavelski (DAL) 1+1
2. Wyatt Johnston (DAL) 1+2
3. Travis Konecny (PHI) 2+0
Dallas si prožil emociální kolotoč, přestože v celém zápase ani jednou neprohrával. Svěřenci Petera DeBoera dvakrát vedli o dva góly a po Bennově zásahu na 4:2 jim stačilo zvládnout posledních deset minut. Místo toho se Texasané střelili do vlastních nohou a ve své přesilovce dvakrát kapitulovali. Celkem se jim tento nešvar přihodil dokonce třikrát a Flyers velmi netradičním způsobem dostali zápas do prodloužení. V něm na obrat nedosáhli, protože se třetím gólem v sezoně blýskl starý pardál Pavelski.

Konec zápasu.

62:12

62:12 Joe PAVELSKI - 5:4

62:12

Dallas právě vstřelil branku!
American Airlines Center bouří, Dallas je vítězem! JOE PAVELSKI porazil na buly Couturiera a šel číhat mezi kruhy. Johnston mu poslal přihrávku z pravého mantinelu a devětatřicetiletý rodák z Wisconsinu měl spoustu prostoru na to, aby si Erssona vychutnal bekhendovým obloučkem. Asistence: Wyat Johnston.

61:48

Sanheim rozvážně kroužil v útočném pásmu. Přihrávku do pravého kruhu mu ale zkazil Heiskanen a Wedgewood vypíchl puk do přečíslení dvou na jednoho. Robertson nabil Hintzovi a ten z jedničky poslal puk do Erssonovy lapačky. To byl jednoznačně zákrok zápasu!

61:10

Cameron York z levé strany minul bližší tyčku. Domácí se vysvobodili odhozením puku za červenou čáru, kam si pro něj přijel Atkinson.

60:35

Konecny z Laughtonovy přihrávky do kapsy za obranu nevystřelil. Raději zacouval do středního pásma, aby se domácí trio více unavilo.

60:10

Dallas bude útočit jako první. Prodloužení hraje už potřetí ze čtyř zápasů. Pro Flyers je to v aktuálním ročníku premiéra.

60:01

Začalo prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:59

Couturierovi nezbyly síly ani čas. S třetím dějství se rozloučil nahozením od červené čáry, které si Wedgewood samozřejmě pohlídal.

59:22

Klíčový zákrok těsně před Erssonem udělal Sanheim. Heiskanenovu střelu z vrcholku levého kruhu se mu povedlo vychýlit do ochranné sítě.

58:30

Atkinson u vrcholku pravého kruhu přenechal puk Walkerovi a jeho střela bez přípravy zase zapadla do Wedgewoodovy lapačky.

58:10

Brink se protáhl kolem Benna. Objel branku a bekhendem poslal puk do brankoviště, v němž Cates dorážel do Wedgewoodovy lapačky.

57:22

Sanheim si pečlivě nachystal střelu švihem a jen těsně minul ze svého pohledu levou tyč. Vedle pak od modré pálil také Laughton.

56:01

Heiskanen si vybruslil k levému mantinelu. Ersson měl zakrytý výhled a asi se mu ulevilo, když puk proletěl vedle jeho levé tyčky.

55:37

Hintz si narazil s Robertsonem a pak už vyhledal Pavelského. Ersson komplikovaným zákrokem kotouč jenom vyrazil, Pavelski ve zmatku vedle branky trefil její vnější oblouk.

54:02

Jason Robertson si vzal puk vypadený z vhazování. Ersson byl v pohotovosti a střelu z levého kruhu vyrazil.

53:45

Ersson spolehlivě vychytal Steela, ačkoliv mu v době střely zkomplikoval výhled projíždějící Thomas Harley.

53:02

Hosté v plném počtu.

52:45

52:45 Sean WALKER - 4:4

52:45

Philadelphia právě vstřelila branku!
Tak to je nevídané, Flyers potřetí v zápase skórují v oslabení a vyrovnávají stav na 4:4! Duchene při střele zlomil hokejku. Zamula neváhal a rozehrál na SEANA WALKERA, jenž měl před sebou pouze Lundkvista a zprava našel místo pod vyrážečkou Scotta Wedgewooda. Asistence: Jegor Zamula.

52:26

Poehling vedl další akci v oslabení. Přes Lundkvista tentokrát obsazeného spoluhráče u brankoviště neobjevil.

51:57

51:57 Travis KONECNY - 4:3

51:57

Philadelphia právě vstřelila branku!
Dallas se nepoučil a podruhé v zápase si nechal dát gól ve vlastní přesilovce! Sanheim v přečíslení tři na dva napálil Pavelského. Puku se ale zmocnil ještě jednou a posunul ho doleva na TRAVISE KONECNÉHO, jenž přesně zamířil do odkryté branky. Asistence: Travis Sanheim, Scott Laughton.

51:24

Hintz ztratil puk na ose. Couturier z obranného pásma vysunul do úniku Atkinsona a ten svou šanci promarnil střelou vedle levé tyče. Jistý vliv na tom mělo bránění Heiskanena.

51:02

Duchene se ve středním pásmu nemohl pořádně rozjet kvůli nedovolenému bránění Camerona Yorka. Resultuje z toho přesilovka Stars.

50:36

50:36 Jamie BENN - 4:2

50:36

Dallas právě vstřelil branku!
Čtvrtá střela Stars ve třetí třetině končí gólem na 4:2! U obranné modré vybojoval kotouč pro svého kapitána Wyatt Johnston. Sean Walker čelil přečíslení dvou na jednoho. JAMIE BENN místo riskantní přihrávky na Dadonova vystřelil a z pravého kruhu uklidil puk k vzdálenější tyči. Asistence: Wyatt Johnston.

50:06

Roope Hintz objel bránu a poskytl puk na modrou. Z druhé vlny tvrdě vypálil Lundkvist a trefil se do tyče za již překonaným krajanem Erssonem!

49:26

Pro dobrotu na žebrotu. To platí v případě Seelera, který se šel zastat hvězdného spoluhráče. Kromě pětiminutového trestu za šarvátku s Hakanpääm ještě obdržel 2+10 za vyprovokování bitky. Pokračuje se v plném počtu.

49:26

Hakanpää byl v bleskové bitce poslán na zem Seelerem. Z pozice hostujícího obránce šlo o mstu za hit na Konecného.

48:56

Lauhgton vzorně zacouval a překazil přihrávku Harleyho, který beztak neměl velké šance na zhotovení přihrávky na jediného spoluhráče.

48:20

Wyatt Johnston schytal tvrdý hit od Farabeeho. I zde bylo vše podle pravidel a Flyers se vrátili do útoku, v němž Duchene ztečoval střelu Walkera mimo hřiště.

48:03

Na Yorkovu nepřesnou ránu navázal domácí tým vysvobozujícím odhozením puku až k Erssonovi. O icing se nejedná.

47:35

Seelerovo nahození bylo zvednuto vysoko nad branku stejně jako následný pokus Tippetta. Dallasu přichází vhod komerční pauza.

46:55

Hathaway byl stažen k zemi, když se natahoval po přihrávce Poehlinga. O faul se podle mínění hlavních sudích nejednalo.

45:59

Sanheim zabral dozadu a odmítl napadajícího Duchenea. Hosté přeletěli do útočného pásma. Laughtonova rána byla sražena a přesnou mušku neměl ani Sanheim.

45:05

A zase je puk v lapačce Wedgewoodda. Ten to opravdu neměl složité, od Catese to byla velmi slaboučká střela.

44:39

Jason Robertson vrátil puk Zamulovi. Rus neprodleně rozehrál na Konecného a ten z pravého křídla vyprášil lapačku domácího gólmana.

43:58

Robertson trochu vypustil bránění Tippetta. Útočník Flyers se však dostal mimo ideální úhel a zprava Wedgewooda nenachytal.

43:32

Couturier přibrzdil Faksu. Ten nakonec pouze nahazoval ze středního pásma a Walker mohl odvézt puk na druhou stranu.

42:22

V reakci na Heiskanenův oblouček zpoza vlastní branky Duchene přebruslil Andraeho a v několikátém úniku zakončil do Erssonovy pravé nohy.

41:59

Duchene měl vpravo volného Seguina. Ersson byl znovu ve střehu, ale pak čelil ještě jedné ráně Duchenea z ostrého úhlu.

41:30

Po akci Dadonova se puk nachomýtl na hokejce Wyatta Johnstona. Zakončení mladého útočníka mělo drobnou prodlevu a Ersson se včas natlačil ke své pravé tyči.

40:40

Samuel Ersson chytá Pavelského únik! Čisté svědomí nemůže mít Sanheim, který zkušenému útočníkovi strašlivě namazal ve středním pásmu.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku po 2. třetině: 15 – 29 (7:15, 8:14).
Ačkoliv tomu poměr střel 8:14 úplně nenapovídá, tak druhá třetina byla oboustranně velmi ofenzivní. Ze všech těchto střel byla gólová hned ta první. Již ve třicáté sekundě se po spolupráci s Robertsonem radoval Hintz, kdežto další šance končily na Erssonovi s Wedgewoodem. V případě Seguina úřadovala hostující tyč.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:38

Domácí v plném počtu.

39:36

Atkinson zpoza branky posunul puk pod lapačku Wedgewooda. Konecny nebyl dostatečně důrazný, aby domácímu brankáři zkomplikoval život.

39:15

Scott Wedgewood opět vyhrál miniduel proti Tippettovi, jenž to zkoušel z levé části útočného pásma. Hra je přerušena.

39:02

Tippett dostal nabito od Yorka. Wedgewood se slajdu kotouč vyrazil k zadnímu mantinelu, kdežto po pokusu Foerstera zasahovat nemusel.

38:45

Yorkova tvrdá střela tahem letěla vedle Wedgewoodovy klece. Stejný hráč se neprosadil ani napodruhé, před brankovištěm pohltil kotouč Lindell.

38:15

Seguin ani Lindell nevystoupili proti Brinkovi. Nadějný střelec se posunul do pravého kruhu a otřel puk o Wedgewooda.

38:05

Letci v této sezoně ještě ani jednou neskórovali v přesilovce pět na čtyři. Hodně daleko ke gólu mělo i nahození Sanheima od modré čáry.

37:38

Marchmentovi neprošlo drobounké seknutí do hokejky Brinka, po níž následovala střela vedle. Flyers mají k dispozici premiérovou přesilovku.

36:59

Nástřel z pravého konce modré čáry Atkinson ztečoval do rohu. Flyers zkoušeli napadat, ale místo toho se museli věnovat střele Dadonova z levého křídla.

36:18

Tyson Foerster nahodil puk přímo do lapačky Scotta Wedgewooda. Na nové buly se staví Benn a Couturier.

35:42

V tomto případě Hakanpää poslal puk přesněji, nicméně Ersson dokázal na drobnou teč Marchmenta zareagovat.

35:16

Hakanpää chtěl prudce nahodit o boční mantinel, ale místo toho pořádně vylekal své spoluhráče na střídačce. Následuje reklamní přestávka.

35:00

Hosté v plném počtu.

34:45

Seguinovo nahození za brankou dojel York a po prknech poslal puk přes celé hřiště. Ani druhá početní výhoda Texasanům moc nefunguje.

34:10

Poehling v oslabení nedoručil přihrávku na Hathawaye. Flyers zůstávají na puku a šetři cenné sekundy.

33:50

Po přihrávce Heiskanena se Robertson rozhodl z jedničky přihrát do levého kruhu. Pavelski vypálil do prvního soupeře Walkera.

33:30

Stars nezahájili kloudnější kombinaci v útočném pásmu. Sanheim vyhazuje až k brance na druhém konci hřiště.

33:00

Druhá přesilovka pro Stars. Na trestné lavici sedí ruský obránce Jegor Zamula.

32:33

Roope Hintz obdržel horizontální přihrávku od Robertsona, jenže Ersson si se střelou z levého křídla hravě poradil.

32:06

Po zablokované střele Lindella Pavelski nezkompletoval přihrávku na Robertsona. V pravý čas byl na správném místě Walker.

31:29

Wedgewood uklidňuje hru. Yorkův pozdrav od modré čáry našel v lapačce. Ještě předtím Seguin zablokoval přihrávku Konecného, jež měla mířit před branku ležícího Wedgewooda.

30:48

Harleyho projektil postrádal přesnost. Matt Duchene na tom byl o něco lépe, když se řítil po pravé straně. Ersson střelu na zadní tyč zlikvidoval vyrážečkou.

30:00

Harley v polovině základní hrací doby posílal k brance střílenou přihrávku. Robertson se ji pokoušel tečovat, ale čtvrtý gól svého týmu nezařídil.

29:30

Walkerovu střelu z pravého křídla Wedgewood vyrazil do vzduchu. Místo dorážky museli Flyers pro puk na vlastní polovinu. Jmenovitě Zamula.

29:18

Farabee se schoval za zády obou obránců. Díky průnikové přihrávce jel sám na Wedgewooda, ale bekhendem vypustil puk jen do položeného betonu Wedgewooda.

28:57

Miro Heiskanen si po hromadné mele za Erssonem rozmyslel střelu a ještě posunul puk doleva. Lundkvist měl klid na střelu, branku však netrefil.

27:55

Fakse tečoval nahození Sutera a Ersson měl velkou kliku, že hlavní rozhodčí předčasně přerušil hru. Puk totiž neměl pod lapačkou, jak si celou dobu myslel, a Steelova dorážka přišla až po hvizdu.

27:30

Marchment trefil z otočky Seelera. Velký tlak Dallasu skončil až se zachycenou přihrávkou Craiga Smithe.

27:00

Lundkvistovu tečovanou střelu Ersson vykopl mezi kruhy. Seguin si nestihl připravit dorážku, kdežto Ducheneovi v tentýž moment přesekl hůl Andrae. Sudí tento delikt neviděli.

26:32

Harley stihl před hitem Tippetta vyslat diagonálu do středního pásma. Kotouč se od hrazení odrazil do jízdy Seguina a ten v nečekaném úniku orazítkoval tyč.

25:58

Walkerův bekhend z levého křídla Wedgewood hokejkou přesunul na protější stranu. Stejně tak byl v pohotovosti jeho beton při Tippettově střele od modré.

25:26

Joel Farabee nedokázal z rohu přihrát. Stars dostali puk jen do středního pásma, kde si ho rukavicí stáhl Zamula.

24:45

Zakázané uvolnění Dallasu, který se za příznivého stavu opět hlavně brání. Na domácí branku letělo už 19 střel.

24:37

Seeler se dílem náhody dostal k dělovce z osy hřiště. Harley proti ní vystoupil a holí ztečoval puk do ochranné sítě.

23:24

Couturier uspěl na buly proti Faksovi. Z toho profitoval Sean Walker, ovšem Wedgewood zase kontroval rutinním zákrokem.

23:20

Tippett se zapojil do rychle se rozvíjející akce Flyers. Adresoval puk na hůl Atkinsona a jeho tečovaná střela se opět stala kořistí Wedgewooda.

22:30

Lundkvistovu riskantní rozehrávku z otočky ukořistil Poehling. Přes švédského obránce se pak natlačil ke střele podél brankové čáry, Wedgewood ji nepodcenil a puk lapil.

21:59

Obrana Dallasu během dlouhého pobytu u vlastní branky nenechala hosty ani jednou vystřelit.

21:22

Laughtonova propagační střela neměla gólové ambice. Flyers z ní vytěžili aspoň buly u Wedgewooda.

20:30

20:30 Roope HINTZ - 3:2

20:30

Dallas právě vstřelil branku!
ROOPE HINTZ v přechodové fázi poskytl puk Robertsonovi. Ten mu ho u vrcholku pravého kruhu vrátil a finský útočník střelou na zadní tyč vrátil Texasanům alespoň jednobrankový náskok! Asistence: Jason Robertson, Joe Pavelski.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku po 1. třetině: 6 – 15.
Z nevelkého počtu šancí se v dresu Dallasu gólově projevili Wyatt Johnston a Tyler Seguin. Philadelphia se brzy vzpamatovala a začala pravidelně okupovat prostory před Wedgewoodem. Farabee v čase 10:12 snížil a Travis Konecny po něm dokonce vyrovnal ve vlastním oslabení.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Philadelphia pár sekund před sirénou střídala a nechala na ledě osamoceného Ryana Poehlinga, jenž se proti zkonsolidované obraně nedostal za útočnou modrou. Postaral se o to Benn.

19:03

Farabeeho skrytá střela se vynořila za brankou. Lindell v přechodové fázi nabídl puk obráncům Flyers a ti ho expedují zpátky k červené čáře.

18:23

Faksova předávka byla sražena do středního pásma. Český útočník toto zaváhání brzy odčinil, když zastavil Laughtonovu přihrávku.

17:36

Hosté v plném počtu.

17:30

Seeler pomohl založit přečíslení dvou na jednoho. Do Laughtonovy přihrávky na Couturiera si lehl Lundkvist a odklonil puk za branku.

16:36

16:36 Travis KONECNY - 2:2

16:36

Philadelphia právě vstřelila branku!
Hosté vyrovnávají v oslabení! Cates vystihl Heiskanenovu rozehrávku na Pavelského. Puk si vzal TRAVIS CONECNY a v samostatném úniku vstřelil svůj čtvrtý gól v sezoně. Asistence: Noah Cates.

16:25

Robertsonova dalekonosná střela se zastavila někde ve slotu. Vypadený puk si našel Zamula a bezpečně jej vyhodil pryč.

16:00

Prvních pětadvacet sekund zvládlo bránící kvarteto Flyers na výbornou. Heiskanen se nachází až za vlastní brankou.

15:36

Mason Marchment byl během přebírání puku před útočnou modrou podražen Yorkem a Dallas si v šestnácté minutě zahraje první přesilovku.

14:50

Hakanpääho nahození přizvedl Poehling nad branku. Krušné chvíle pro Flyers skončily přihrávkou rukou v podání Harleyho.

14:06

Veterán Suter přihrával na teč. Před brankovištěm opět oxidoval Johnston, ale tečí mezeru v postoji Erssona nenalezl.

13:50

Johnson za úrovni brankové čáry vyfoukl puk Sanheimovi. Zprava jej okamžitě tlačil před branku, nicméně Dadonov se ve změti těl k zakončení nedostal.

13:05

Lundkvist přijel z druhé vlny pro přihrávku od Seguina. Dělovkou branku netrefil a k dalšímu pokusu se už Texasané nepropracovali.

12:24

Pavelski zamítl kooperaci s Hintzem nebo Robertsonem. Sám se ze středu hřiště posunul do ostrého úhlu a slabou rankou způsobil Erssonův čtvrtý zákrok.

12:10

Roope Hintz s pukem na bekhendu nevystřelil. Seeler jej ve vzájemném souboji odtlačil až ke krátkému mantinelu.

11:50

Harley lehkovážně předával puk Steelovi. Ten na vlastní kůži pocítil napadání Sanheima, jenž zboku dovezl kotouč až k Wedgewoodovi.

11:32

Sanheimově propagační střele předcházel intenzivní presink Philadelphie v útočném pásmu. Nabuzení hostujícího týmu zhmotnil Hathaway hitem na Faksu.

10:31

Tippettovi zabránil v rychlém vyrovnání Wedgewood. Vhazování u domácího gólmana se kvůli zakázanému uvolnění opakuje.

10:09

10:09 Joel FARABEE - 2:1

10:09

Philadelphia právě vstřelila branku!
Flyers ukrajují polovinu domácího náskoku! Catesovu prudkou střelu Wedgewood levou rukou vyrazil před sebe. Brink místo dorážky pohotovně předložil puk k levé tyči a nachystal JOELU FARABEEMU jednoduchou střelu do prázdné brány. Asistence: Bobby Brink, Noah Cates.

09:04

Foerster trefil prvního hráče Lindella. Flyers se díky chybě Harleyho k puku vrátili, ovšem Laughtonův ukvapený pas v brankovišti přikryl Wedgewood.

08:29

Po Harleyho sražené střele se puku zmocnil Faksa. Zprava vypálil hodně vedle a na světě byl protiútok Hathawaye, jenž pod tlakem Harleyho centroval mimo dosah všech spoluhráčů.

07:52

07:52 Tyler SEGUIN - 2:0

07:52

Dallas právě vstřelil branku!
Suterův centr proletěl kolem Erssonovy na vystrčené lapačky. Na zadní tyči v tu chvíli stál TYLER SEGUIN. Puk si nohou zpracoval na bekhend a propašoval ho mezi betony do sítě. Asistence: Ryan Suter, Miro Heiskanen.

07:24

Další hostující střela z pravého křídla. V tomto případě ji z pravého křídla vyprodukoval Joel Farabee a vylámal si zuby na brankářově betonu.

07:03

Foerster přejel střední pásmo a u modré rozdal puk doprava na rozjetého Konecnyho, jehož střela z kruhu se zastavila o hranu Wedgewoodovy vyrážečky.

06:31

Jevgenij Dadonov si dorážel vlastní střelu z pravého kruhu. Poprvé trefil Seelera, ve druhém případě Erssona.

05:53

Couturierem zahraný puk se klouzal podél brankové čáry. Wedgewood o něm věděl a na bližší tyči situaci kontroloval.

04:02

04:02 Wyatt JOHNSTON - 1:0

04:02

Dallas právě vstřelil branku!
Ersson je překonán! Nick Seeler byl ve středním pásmu okraden WYATTEM JOHNSTONEM, jenž si to namířil do levého kruhu a střelou na vyrážečku poslal Dallas do vedení. Jamie Benn.

02:59

Jegor Zamula vložil hůl do střely Robertsona a teď už má klid na rozehrávku hostujícího útoku.

01:32

Díky Seguinově přihrávce na Erssona poprvé vystřelil Duchene. Po dalším vhazování Lindellovo nahození nepřesně tečoval Marchment.

01:20

V souvislosti s icingem Flyers vyhrál Duchene buly na Marchmenta a ten z levého kruhu neprodleně vystřelil vedle Erssona.

00:41

Wedgewood si po čtyřiceti sekundách připsal svůj první úspěšný zákrok v sezoně. Střelou přes obránce ho v zápase uvítal Foerster.

00:10

Na zahajovacím vhazování uspěli Stars, kteří nastupují v zelenočerných dresech. Flyers jsou v bílooranžovém.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – Heiskanen (A), R. Suter, Lundkvist, Lindell, Hakanpää, Harley – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Seguin, Duchene, Marchment – Dadonov, W. Johnston, Benn (C) – Cr. Smith, Faksa, Steel.
Trenér: Peter DeBoer

Philadelphia Flyers: Ersson (Hart) – Sanheim, York, Se. Walker, Zamula, Seeler, Andrae – Atkinson, Couturier, Tippett – Foerster, Laughton (A), Konecny – Brink, N. Cates, Farabee – Hathaway, Poehling, Deslauriers.
Trenér: John Tortorella

Rozhodčí: Hebert, Syvret – Johnson, O´Quinn.
Vzájemné zápasy 2022/23

13.11.2022 Philadelphia – Dallas 1:5
07.04.2023 Dallas – Philadelphia 4:1.
Philadelphia Flyers

Letci překvapivě drží krok se špičkou Východní konference, když se s dalšími čtyřmi mužstvy dělí o první příčku. Celek z Pensylvánie nebodoval jen v Ottawě, kdežto s Columbusem, Vancouverem a Edmontonem vyhrál v základní hrací době s nanejvýš dvěma inkasovanými góly. Proti Canucks si Carter Hart dokonce připsal čisté konto. Populární kouč John Tortorella musí řešit absence obránců Ristolainena a Marca Staala.

Nejproduktivnější hráči:
• T. Konecny – 5 bodů (3+2)
• S. Couturier – 4 body (1+3)
• C. Atkinson – 3 body (3+0).
Dallas Stars

Texasané mají za sebou tři napínavé zápasy, v nichž jim šest vstřelených branek vystačilo na zisk pěti bodů. Stars v zahajovacím zápase porazili na nájezdy Blues. Potom jako jediní bodovali s Vegas při prohře v nájezdech a nakonec vydřeli výhru 3:2 na ledě houževnatého Anaheimu. Stejně jako v minulé sezóně nemá Dallas žádné starosti se zraněnými hráči.

Nejproduktivnější hráči:
• J. Pavelski – 3 body (2+1)
• M. Heiskanen – 3 body (1+2)
• R. Hintz – 2 body (1+1).
Všem hokejovým příznivcům přeji příjemné chvíle u sledování textového přenosu ze zápasu základní části kanadsko-americké NHL. Od dvou hodin se můžeme těšit na konfrontaci mezi Dallasem Stars a Philadelphií Flyers!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

Dallas Stars – Philadelphia Flyers

5:4

po prodl. (2:2, 1:0, 1:2 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. W. Johnston (Benn), 8. Seguin (R. Suter, Heiskanen), 21. Hintz (J. Robertson, Pavelski), 51. Benn (W. Johnston), 63. Pavelski (W. Johnston) – 11. Farabee (Brink, N. Cates), 17. Konecny (N. Cates), 52. Konecny (Sanheim, Laughton), 53. Se. Walker (Zamula)

Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – Heiskanen (A), R. Suter, Lundkvist, Lindell, Hakanpää, Harley – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Seguin, Duchene, Marchment – Dadonov, W. Johnston, Benn (C) – Cr. Smith, Faksa, Steel.
Trenér: Peter DeBoer

Philadelphia Flyers: Ersson (Hart) – Sanheim, York, Se. Walker, Zamula, Seeler, Andrae – Atkinson, Couturier, Tippett – Foerster, Laughton (A), Konecny – Brink, N. Cates, Farabee – Hathaway, Poehling, Deslauriers.
Trenér: John Tortorella

Rozhodčí: Hebert, Syvret – Johnson, O´Quinn

Diváci: 18 532

Průběh zápasu
1. třetina
04:02 DAL 1:0 W. Johnston (Benn)
07:52 DAL 2:0 Seguin (R. Suter, Heiskanen)
10:09 PHI 2:1 Farabee (Brink, N. Cates)
15:36 PHI 2 York, podrážení
16:36 PHI 2:2 Konecny (N. Cates)
Po 1. třetině
2. třetina
20:30 DAL 3:2 Hintz (J. Robertson, Pavelski)
33:00 PHI 2 Zamula
37:38 DAL 2 Marchment, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
49:26 DAL 2+5 Hakanpää, hrubost+bitka
PHI 2+10+5 Seeler, vyprovokování bitky++bitka
50:36 DAL 4:2 Benn (W. Johnston)
51:02 PHI 2 York, nedovolené bránění
51:57 PHI 4:3 Konecny (Sanheim, Laughton)
52:45 PHI 4:4 Se. Walker (Zamula)
Po 3. třetině
Prodloužení
62:12 DAL 5:4 Pavelski (W. Johnston)
po prodl.