Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Kobra Praha – HC Stadion Vrchlabí

4:6

konec (2:0, 0:3, 2:3)

30.09.2023, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 3 • Skupina Západ • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 2.25 4.5 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (20:36:22)
Inu, hokej dnes v Braníku rozhodně nenudil. Kobra po kvalitním vstupu do utkání se soupeřem z Vrchlabí ztratila krok a ač se v závěru snažila dohnat čtyřgólové manko, úspěšná nebyla. Třetí třetinu poznamenalo ještě několik šarvátek, strkanic a bodnutí holí v podání domácího kanonýra Kamila Bříšky.

Konec zápasu.

59:54

Šest sekund před koncem se ještě bude vhazovat před vrchlabskou brankou poté, co Červinka pro jistotu schoval puk pod svou rukavici.

59:48

Stejskalovu střelu z modré čáry zblokoval protihráč, Červinka opět zůstal naprosto v klidu.

59:08

Tresty byly rozdány následovně:

HC Kobra Praha:
Martin Nagy – 2+2, hrubost,
Filip Vlček – 5 min. + OK, bitka + 2 min., hrubost.

HC Stadion Vrchlabí:
Jakub Tatar – 2+2, hrubost,
Martin Kozák – 5 min. + OK, bitka,
Tomáš Bláha – 2 min., nesportovní chování.

Podotkněme jen, že tomuto malému návratu do NHL 70. let přihlíží celkem 140 platicích diváků.

59:08

Inu, pár minut si tu ještě posedíme. Šťastný s Urbanem znovu diskutují s rozhodčími o rozdělení a výši trestů všech aktérů. Podle mě je ovšem pravděpodobné, že na trestnou půjdou jen Vlček, Nagy, Kozák a Tatar.

59:08

Myslím, že v Kanadě se tomuhle říká "old time hockey"! V rohu kluziště se do sebe nejprve pustili Nagy s Tatarem a poté, co byli oba borci odvádění na trestnou, se strhla skupinová mela na středovém kruhu! S rukavicemi se do sebe pustili hlavně Vlček a Kozák, přičemž v souboji uspěl druhý jmenovaný.

58:46

Šťastného střela z velmi podobné pozice byla zblokována, tentokrát tedy gólman zasahovat vůbec nemusel. Vrchlabí obratem vyhodilo puk ven.

58:16

Krátkou kombinaci z hranice pásma uzavřel Stejskal, jehož zakončení Červinka jen vyrazil před sebe.

58:00

Ohlášeny poslední dvě minuty třetí části!

57:23

Ján Bendík (VRC) přímo před zraky hlavního rozhodčího sestřelil protihráče, což nebylo moc moudré. Kobra po trestu za nedovolené bránění získává přesilovku.

56:58

Braničtí evidentně nehodili ručník do ringu a budou bojovat až do poslední chvíle, teď se jim ale vůbec nedaří navázat na dva slepené góly.

56:47

Houška se obtočil kolem Červinkovy brány a z kruhu vypálil, přičemž svou střelou zasáhl jen protihráče.

55:53

Dráb zkusil štěstí z pozice u pravé tyče, Červinka ale škvíru vedle tyčky včas zavřel a nedovolil kontaktní gól. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

55:34

Kobra se dostala do přečíslení dva na jednoho, ve kterém si ale výborně počínal vracející se Chalupa a vlastnoručně jej rozebral. Červinka mu bude vděčný.

54:50

Začala hodně kuriózní minutová přesilovka Vrchlabí. Stadion kombinuje před domácí svatyní a snaží se najít nějakou ideální příležitost ke střele.

53:57

53:57 Tomáš ŠŤASTNÝ - 4:6

53:57

Kobra právě vstřelila branku!
To je divočina! Beru zpět vše, co jsem dříve psal o tom, že dnešní duel je rozhodnutý! Kobra využívá přesilovku čtyři na tři díky zásahu TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO, který Červinku překonal zakončením mezi betony z bezprostřední blízkosti branky – 4:6! Bez asistence.

53:33

Houška se zakončením na kruhu dlouho vyčkával, přičemž po pár sekundách váhání nakonec nastřelil jen Červinkovo nastavené rameno.

52:51

Krkonošská branka je pod velkým tlakem, což se dalo čekat. Domácí mají vzhledem k manku dost možná poslední velkou šanci zabojovat o vyrovnání.

51:57

Ale pozor, uvidíme přesilovku Kobry ve formátu čtyři na tři! Filip Krsek (VRC) je jen krátce po inkasované trefě vyloučen za sekání!

51:11

51:11 Dominik ŠTEINER - 3:6

51:11

Kobra právě vstřelila branku!
Svěřenci Miloslava Šeby snižují při hře ve čtyřech na obou stranách! Roli ostrostřelce po Bříškovi převzal DOMINIK ŠTEINER, který kotouč za bezmocného Červinku dopravil z hranice brankoviště. Domácím tak vysvitla jiskra naděje – 3:6! Asistence: Tomáš Šťastný, Jan Stejskal.

50:25

Kamil Bříška (KOB), který už před chvílí předčasně zamířil do sprch, dostal pět minut a do konce utkání za bodnutí špičkou hole. Ján Bendík (VRC), jenž bránil spoluhráče, vyvázl se dvěma tresty za hrubost.

50:25

Rozhodčí nyní probírají celou situaci s oběma kapitány. V kolonce trestů na světelné tabuli se u domácích mezitím rozsvítilo pět minut, u hostů čtyři.

50:25

V hlavě mi hraje Dlouhá noc od Heleny Vondráčkové, dnes to totiž v Praze bude ještě zajímavé! Bříška totiž na středu hřiště fauloval protihráče a strhla se menší mela, přičemž minimálně domácí kanonýr zřejmě vyfasoval trest do konce utkání!

49:56

Vrchlabí je v této přesilovce méně aktivní než v těch předchozích, ostatně už nemá moc důvod proč tlačit. Nagy se za pár sekund vrátí na led.

49:06

Vlček chtěl pěknou přihrávkou na střed ve vlastním oslabení poslat do zakončení Tichého, ten se ale nedokázal včas odpoutat od protihráče.

48:41

Červinka zastavil vyhozený puk za svou klecí a přenechal ho Kynčlovi, hosté míří zpět dopředu.

48:13

Martin Nagy (KOB) nevěřícně kouká na rozhodčího, ale je to tak: musí se vrátit zpět na lavici hanby. Domácí forvard je znovu trestán za podrážení.

47:18

47:18 David CHALUPA - 2:6

47:18

Vrchlabí vstřelilo branku!
No, tak tohle už začíná zavánět debaklem! S čistým kontem dnešní střetnutí neopustí ani Kmec, hosté totiž využívají přesilovku díky projektilu DAVIDA CHALUPY. Pokud doteď panovaly nějaké pochybnosti o tom, že Stadion dnes zvítězí, teď už jsou skoro určitě pryč – 2:6! Asistence: Patrik Urban.

46:41

Šestý menší trest pro Branické má na svědomí Martin Nagy (KOB), kterého sudí vyloučil za podrážení.

46:39

Bude se znovu vylučovat, a to opět na straně domácích. Kobra do utkání sice vstoupila velmi dobře, od začátku druhé části to s ní ale jde z kopce...

45:40

Stále se hraje výhradně před domácí svatyní, Vrchlabí třígólový náskok evidentně nestačí.

44:37

Matyáš Ondrík hází ručník do ringu, zbytek utkání za něj odchytá o rok mladší Matěj Kmec.

44:37

44:37 Filip KRSEK - 2:5

44:37

Vrchlabí vstřelilo branku!
Hosté nadále navyšují svůj náskok a začíná být čím dál tím pravděpodobnější, že tři body dnes z Prahy poputují do hor! Krátce po vyhraném vhazování v útočném pásmu se dnes poprvé na střeleckou listinu zapsal FILIP KRSEK, a Stadion tak v Braníku nově vede hned o tři trefy – 2:5! Asistence: Tomáš Perička.

43:49

Červinkovi teď sice před bránou nepříjemně clonil Šťastný, zakončení jiného borce ve žlutomodrém dresu se ovšem mezi tři tyče nevešlo.

43:13

Houškova střela sjela po Červinkově betonu až k vrchlabskému zadákovi, který si obratem bere puk na svou hůl a zakládá další atak Stadionu.

42:58

Vrchlabí nyní na domácí nápor odpovědělo vyhozením kotouče na druhý konec hrací plochy, což znamená odpískané zakázané uvolnění.

42:31

42:31 Filip KRSEK - 2:4

42:31

Vrchlabí vstřelilo branku!
No, tak tohle už je pro Branické prekérní situace! Stadion využívá další přesilovou hru, když Ondríka po souhře s Kynčlem ranou z prostoru pro vhazování překvapil FILIP KRSEK! Střela na zadní tyč posouvá hosty do dvougólového náskoku – 2:4! Asistence: Jakub Kynčl, Filip Moník.

41:31

Nádherný zákrok z dílny domácího brankáře! Kastner uzavřel sérii hostujících přihrávek ranou z kruhu, kterou Ondrík výborně zneškodnil nataženou lapačkou!

40:47

Situace se pro domácí nadále komplikuje, Jiří Stejskal (KOB) je vyloučen za nedovolené bránění.

40:06

Poslední dějství bylo zahájeno! Připomeňme jen, že domácí do ní vstupují v početní výhodě pět na čtyři, která potrvá ještě několik málo sekund.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetiny jako den a noc byly zatím k vidění v pražském Braníku, kde Vrchlabí po první pauze vstalo z mrtvých a otočilo skóre duelu s Kobrou. Domácím se vůbec nepodařilo navázat na povedené úvodní dějství, zatímco tým z Krkonoš se postupně dostal do tempa a ke konci vytěžil dva góly z naprosto drtivé převahy. Inu, třetí část bude nejspíš hodně zajímavá, uvidíme, co přinese.

Další třetina začne přibližně v 19:41.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

Statická kombinace Pražanů v útočném pásmu střely nepřináší, svěřencům trenéra Šeby ale dost razantně ubíhá čas. Siréna zazní jen za pár sekund.

39:12

Stejskal se vrací pro vyhozený puk za svou klec, Vrchlabští po vymrštění pryže střídají.

39:00

Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!

38:43

Houška ranou z kruhu udělal další černou šmouhu za Červinkovou brankou. Odražený puk si vzal na svou hůl další domácí borec, Kobra je stále vepředu.

38:14

Zjevně zaskočení domácí mají šanci se vrátit do hry, za podrážení je trestán Jakub Tatar (VRC).

37:41

37:41 Lukáš KASTNER - 2:3

37:41

Vrchlabí vstřelilo branku!
Slyšíte to? To na jihu Prahy právě sklapla Csaplárova past! Krkonošští využívají opařené hry domácích a jen pár sekund po vyrovnání otáčí skóre zápasu poté, co Chalupa posunul puk na volného LUKÁŠE KASTNERA a ten jej v pádu zašoupl ke vzdálenější tyči – 2:3! Asistence: David Chalupa, Radim Šlaicher.

37:36

Puk krátce po vhazování před Ondríkem vyletěl do ochranné sítě, buly se tak bude opakovat.

37:14

37:14 Filip MONÍK - 2:2

37:14

Vrchlabí vstřelilo branku!
V Braníku začínáme zase od začátku, zbytek hostujícího manka je definitivně pryč! Ondrík musí ze své klece lovit puk po přesném zakončení FILIPA MONÍKA, který se prosadi z hranice brankoviště – 2:2! Asistence: Radim Šlaicher.

36:51

Chrtek přihrávkou k modré čáře vybídl k zakončení Abrahama, ten ale jen orazítkoval mantinel.

35:57

Momentálně sledujeme celkem vyrovnanou podívanou, přičemž více ze hry mají v posledních chvílích Vrchlabští. Gólman Kobry musí být ve střehu.

35:15

Jirků se prosmýkl za domácí obranu a vydal se do nájezdu, přičemž z hranice brankoviště minul! Ondrík si zcela jistě oddechl...

34:43

Ondrík bije hokejkou o led, na který se vrací vykázaný Hladík. Trestné lavice jsou prázdné, oba týmy hrají v plném počtu. Na puku je stále Kobra.

33:58

Bříška to zkusil znovu, na hattrick si ale bude muset počkat. Červinka má na kontě další zákrok.

33:24

Stejskal si několikrát vyměnil puk s Bříškou. Poté, co ten druhý nakonec vystřelil z kruhu ještě byly k vidění neúspěšné pokusy o dorážku před Červinkou.

32:53

Duda nabídl puk na modrou čáru Vlčkovi, přičemž Červinka si jeho následnou střelu pohlídal.

32:44

Další přesilovka pro Kobru. Bláhovi bude na trestné lavici dělat společnost Jakub Hladík (VRC), jenž si tak přijel odpykat dvouminutové vyloučení za podrážení.

31:56

Chrtek pěknou přihrávkou z křídla mířil na najíždějícího Jirků, který se ale v ideální pozici pro zakončení nakonec ke kotouči nedostal!

31:04

Máme tu současné vyloučení, po menší strkanici jsou ve stejný čas vykázáni Ondřej Holý (KOB) a Tomáš Bláha (VRC). Oba mizí na trestnou za hrubost, hra bude pokračovat ve standardním formátu pět na pět.

30:42

Gólman Kobry to teď neměl jednoduché! Přímo před ním se totiž jako blesk z čistého nebe s pukem na holi zjevil Jirků, jehož zakončení z otočky domácí brankář zvládl zneškodnit!

30:16

Ondrík si na své konto připsal další zákrok, za pár sekund uvidíme buly před domácí brankou.

29:56

Houška se za pár sekund vrátí zpět na hrací plochu, Kobra druhou polovinu dlouhého oslabení zvládla celkem ukázkově a nedovolila Vrchlabí vystřelit.

28:43

Pražanům se teď dařilo chvíli držet hru před Červinkou, čímž odkrojili pár sekund z oslabení.

28:11

28:11 Patrik URBAN - 2:1

28:11

Vrchlabí vstřelilo branku!
Stadion v početní výhodě snižuje! PATRIK URBAN se odpoutal od protihráčů, najel až přímo před Ondríka a své pěkné sólo zakončil ukázkovým zakončením mezi betony! Vrchlabí tak využilo první přesilovku, uvidíme, zdali v trefu přetaví i tu druhou – 2:1! Asistence: Ondřej Chrtek, Ján Bendík.

27:44

Šteiner chtěl vyvézt puk za hranici třetiny, těsně před ní byl ale odzbrojen Chrtkem. Zatím nepříliš přesvědčivý tlak Vrchlabí tak pokračuje dál.

27:04

Kobra poprvé v oslabení vyhodila puk ven z pásma, oba týmy využívají příležitosti a střídají.

26:19

Je rozhodnuto, Vladislav Houška (KOB) zmizí na trestnou lavici hned na čtyři minuty. Za vysokou hůl si totiž do statistik zapisuje dva menší tresty.

26:19

Na trestnou lavici by měl zamířit jeden z Branických, momentálně ale ještě probíhají dlouhé diskuze mezi domácím kapitánem Šťastným a trojicí arbitrů.

25:58

Šteiner rozebral krkonošskou kombinaci zachycením Chrtkovy přihrávky, dění se přesouvá k Červinkovi.

25:36

Ondrík vykopl ránu z pravé strany za bránu, Vrchlabí se dostalo k puku a drží se v útoku.

24:56

Kvasničkova rána se od Červinkova betonu odrazila k jednomu z domácích před brankou, ten si ovšem nedokázal pryž zpracovat. Dorážka se nekonala.

24:20

Duda chtěl delší přihrávkou poslat po křídle do útoku Vlčka, jenže do dráhy kotouče vložil hůl protihráč. Puk se pak odrazil na hostující střídačku.

23:51

Kotouč jednoho z hostů rozvlnil ochrannou síť nad Ondríkem, buly proběhne po jeho levici.

23:10

Vrchlabí od začátku druhé části takřka jen odráží domácí výpady, dopředu se zatím dostalo jen jednou.

22:31

Dráb dojel vyhozený puk za svou klecí a přenechal ho Stejskalovi, Kobra se následně obratem vydala zpět do útoku. Červinka musí zpozornět.

21:57

Po delší době nyní musel zasahovat také Ondrík, který vytasil lapačku proti střele zprava.

21:23

Nagyho střelu z křídla se ještě za Červinku snažil nasměrovat Petrák, kterému ale odražený kotouč příliš nesedl. Gólman tak nemusel zasahovat.

20:58

Šteiner nyní drží puk za svou bránou a čeká, až se na led dostane nová formace žlutomodrých.

20:27

Braničtí druhou třetinu zahájili aktivně a rozjeli kombinaci před Červinkovou svatyní.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní dějství je minulostí, Kobra se vrací do kabiny s dvougólovým náskokem. Vrchlabí si nechalo první třetinu protéct skrz prsty, vyjma krátké pasáže kolem poloviny dvacetiminutovky toho moc nepředvedlo a Ondríka dosud nijak výrazně neohrozilo. Na druhém konci plochy se dvakrát prosadil Bříška.

Další třetina začne přibližně v 18:49.

20:00

První třetina skončila.

19:54

Kvasničku na křídle hlídají dva hráči Stadionu, v první třetině toho nejspíš už moc neuvidíme.

19:32

Červinka dostal puk pod kontrolu a zastavil hru. Uvidíme, zdali bude nápor žlutomodrých pokračovat i po následujícím vhazování před hostující klecí.

19:00

Ohlášena poslední minuta první třetiny!

18:36

Domácím dva góly nestačí, hra se znovu přesouvá před mladého vrchlabského gólmana.

18:09

18:09 Kamil BŘÍŠKA - 2:0

18:09

Kobra právě vstřelila branku!
Braničtí těsně před přestávkou rozšiřují svůj náskok! Obrana Stadionu se sesypala a nedokázala si pohlídat KAMILA BŘÍŠKU, který z blízkosti brankoviště doklepl Stejskalovu střelu za bezmocného Červinku. Nejproduktivnější hráč historie 2. ligy má zaděláno na hattrick – 2:0! Asistence: Jiří Stejskal.

17:35

Drábův propagační pokus od modré se neujal, Červinka byl i tentokrát ve střehu a puk zneškodnil.

16:48

Matuška se za pár sekund vrátí do hry, rozhodčí nyní po icingu Stadionu nařizuje buly u Červinky.

16:38

Přesilovka Vrchlabí se chýlí ke konci. Pražané jsou pod velkým náporem, hosté si vůbec nevedou špatně, ale zatím tomu chybí přesná koncovka.

15:40

Chaos před domácí brankou gólem nekončí! Ondrík přežil náročné chvíle, během kterých puk nebezpečně poskakoval v brankovišti!

14:59

Početní výhodu si v první třetině zahrají také hosté, Jan Matuška (KOB) jde ven za napadení.

14:39

Abraham se dostal k odraženému kotouči jako slepý k houslím a nehodlal tuto šanci zahodit, Ondrík jeho ránu od modré čáry schoval do své výstroje.

14:30

Ondrík kryje volný puk, čímž na moment zastavuje plynutí hry. Buly proběhne po jeho levici.

13:49

Teď už ale pokračujeme dál. Dění na ledě trochu připomíná přesilovku Stadionu, Kobře se už delší dobu nedaří vytlačit hru ven z jejího pásma.

13:24

No, v Braníku to vře velmi brzy, dnes to zřejmě bude zajímavý zápas. Po přerušení v domácím pásmu byla k vidění strkanice, kterou museli roztrhat rozhodčí, a nyní Hladík cestou na střídačku cosi pořvává na Bříšku.

12:58

Červinka má na svém kontě další zákrok, rychlou ránu z prostoru pro buly vyrazil za svou klec.

12:09

Matuška chtěl přesunout puk na střed na Kvasničku, místo něj se ale jako první ke kotouči dostal jeden z borců v modrém. Ondrík je stále pod tlakem.

11:42

Hosté se na inkasovaný gól snaží rychle zareagovat, obrana Kobry ale pracuje výborně.

10:50

A už to mohlo být o dvě branky! Do obrovské příležitosti se u tyče dostal nikým nehlídaný Nagy, který si ale nedokázal včas zpracovat neposednou pryž! Velká škoda pro Kobru!

10:36

10:36 Kamil BŘÍŠKA - 1:0

10:36

Kobra právě vstřelila branku!
Jirků trestnou lavici opouští předčasně, Braničtí využívají přesilovku a jdou do vedení! Jako první se dnes na střeleckou listinu zapsal fantom KAMIL BŘÍŠKA, který Červinku připravil o čisté konto zakončením z pravého kruhu – 1:0! Asistence: Jiří Stejskal, Tomáš Šťastný.

10:30

Krátkou sérii přihrávek střelou zpoza kruhu uzavřel Stejskal, Červinka zareagoval lapačkou.

10:20

Vrchlabí do oslabení vstoupilo dobře. Kobra se až nyní pořádně usadila v útočném pásmu.

09:33

Svěřenci kouče Šeby si vyzkouší přesilovku. Jako první se dnes na trestnou odebírá Adam Jirků (VRC), kterého sudí vykázal z hrací plochy za hákování.

09:02

Červinka nyní pro jistotu schoval kotouč pod svou rukavici, krom bránícího Hladíka k němu totiž najížděl také Bříška. Znovu se na chvíli přerušuje.

08:37

Houška chtěl nabídnout puk Šťastnému, do dráhy přihrávky ale vložil hůl Bláha.

08:15

Matuškova rána od modré zmizela v nastražené rukavici hostujícího brankáře, který je stále stoprocentní. Buly proběhne po jeho levé ruce.

07:47

Tatar krátkou přihrávkou poslal dopředu Krsek, kterého ale těsně za domácí modrou na křídle odstavil od kotouče Dudáček. Braničtí jdou do protiútoku.

07:23

Stále čekáme na a nějakou první výraznější šanci utkání. Sledujeme o chlup vyrovnanější bitvu než dosud, Vrchlabí se pomalu ale jistě dostává do hry.

06:50

Tatar na pár sekund vybojoval puk v útočném pásmu, Pražané jej ale rychle zneškodnili.

06:32

Kolem vrchlabské svatyně prosvištěla další střela. Stadion vůbec nechytnul start utkání, s aktivními domácími hráči se mu nedaří pořádně srovnat krok.

05:55

Dění na ledě doprovází dunění bubnů domácího kotle. Hráči s hadem na prsou mezitím tlačí na Červinku, Bříška z bezprostřední blízkosti minul.

05:11

Bendík si u hranice třetiny poradil s Kvasničkou a nedovolil mu přejít dopředu, Braničtí se ale následně velmi rychle vrátili zpět na kotouč.

04:50

Kobra se nyní ocitla v postavení mimo hru, vhazovat se tak bude před hostujícím pásmem.

04:17

Chrtek ani na několik pokusů nepřipravil Petráka o puk, kombinace Pražanů tak pokračuje dál.

03:44

Bříška se pokusil svůj druholigový rekord v počtu nasbíraných bodů ještě rozšířit ranou od mantinelu, Červinka na jeho střelu odpověděl vyrážečkou.

03:05

Krkonošská branka je v posledních momentech pod tlakem, Kobře se ale nedaří Červinkovu svatyni pořádně ohrozit. Gólman tak moc práce nemá.

02:52

Bránící protihráč přizvedl Šťastného střelu nad ochrannou síť, kotouč se zastavil až o stěnu bufetu v prvním patře branického zimního stadionu.

02:09

Tichý se uvolnil na křídle a vypálil, přičemž svým projektilem orazítkoval jen plexisklo za Červinkou.

01:41

Ondrík byl opět ve střehu a přerušil hru. Během drobné strkanice před brankou byl někdo z hostů sražen k ledu, vyloučení z toho ale nebude.

01:18

Vrchlabí vyhrálo bitvu o kotouč za Červinkou a znovu přesouvá hru na druhý konec plochy.

00:37

První zákrok má na svém kontě rovněž Červinka, jenž čelil notně slabšímu pokusu z prostoru pro vhazování. Hraje se nahoru dolu, dění má spád.

00:04

Chalupa se s tím nemazal a jen čtyři sekundy po buly prověřil Ondríka tvrdou ranou z modré čáry, kterou připravený domácí gólman vyrazil.

00:01

Utkání právě začalo.
Sudí svolává první lajny do kruhu, jdeme na to!
Trojice rozhodčích už krouží po ledě, kam teď vyráží oba týmy. Domácí dnes nastoupí ve své klasické žluté sadě, hosté tak zvolil bílou. V Braníku je vše připraveno.
Úvodní sestavy:

HC Kobra Praha: Ondrík (Kmec) – J. Stejskal, Šteiner (A), Holý, T. Duda, Dráb, Dudáček, Pelant – Houška, Bříška (A), Šťastný (C) – Vlček, Petrák, Nagy – M. Kvasnička, S. Tichý, Matuška – Janča.
Trenér: Miloslav Šeba.

HC Stadion Vrchlabí: Červinka (Vacek) – Abraham, Hladík, Perička, Kynčl, Bendík (A), Boukal – Šlaicher, Kastner, D. Chalupa – Tatar, P. Urban (C), Krsek – T. Bláha (A), Chrtek, Moník – Jirků, Kozák, Cerman.
Trenér: Tomáš Jirků.

Rozhodčí: Veinfurter – Žídek, Hradil.
Ještě jednou vás zdravím a přeji příjemný podvečer, tentokrát už přímo z branického zimáku! Za chvíli pro vás budeme mít připraveny dnešní sestavy.
LOŇSKÉ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

1. 10. 2022: Vrchlabí – Kobra Praha 3:4pp.
19. 11. 2022: Kobra Praha – Vrchlabí 3:1
14. 1. 2023: Kobra Praha – Vrchlabí 8:5
1. 3. 2023: Vrchlabí – Kobra Praha 4:1
HC STADION VRCHLABÍ (10. místo)
2 Z, 0–1–0–1, 9:11 (-2), 2 body

Stadion hned na úvod čekala těžká zkouška v podobě Příbrami. Tým z Krkonoš se sice držel a nenechal favoritovi nic zadarmo, dva góly Chrtka a trefa Urbana ale k vítězství nestačila a po výsledku 3:6 putovaly body na konto Baníku. Ve středu už pak Vrchlabí mohlo slavit, když v zdolalo Kralupy 6:5 v prodloužení. Tehdy se na listinu střelců dvakrát zapsali Kastner s Bláhou a po jednom zásahu přidali Šlaicher a Urban.

Nejproduktivnější hráči
Tomáš BLÁHA – 2 Z, 3 body (2+1)
Patrik URBAN – 2 Z, 3 body (2+1)
Pět hráčů – 2 body
HC KOBRA PRAHA (5. místo)
2 Z, 1–0–1–0, 6:6, 4 body

Braničtí svůj 34. ročník ve třetí nejvyšší soutěži otevřeli dvěma těžkými bitvami. Před týdnem nejprve skolili Benátky na jejich ledě po tuhé přestřelce 3:2, přičemž pod pražské góly se tehdy podepsali Houška, Šteiner i Bříška. Poslední jmenovaný se prosadil i ve středu v Písku, kde ovšem Kobra padla po prodloužení. Krom něj v zápase skórovali též Tichý a Dráb.

Nejproduktivnější hráči
Kamil BŘÍŠKA – 2 Z, 4 body (2+2)
Vladislav HOUŠKA – 2 Z, 3 body (1+2)
Tomáš ŠŤASTNÝ – 2 Z, 3 body (0+3)
Příjemnou neděli u sledování druholigového hokeje! Poprvé v nové sezóně se bude hrát v Braníku, pražská Kobra ve své domácí premiéře pohostí Vrchlabí.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Kobra Praha – HC Stadion Vrchlabí

4:6

konec (2:0, 0:3, 2:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Bříška (J. Stejskal, Šťastný), 19. Bříška (J. Stejskal), 52. Šteiner (Šťastný, J. Stejskal), 54. Šťastný – 29. P. Urban (Chrtek, Bendík), 38. Moník (Šlaicher), 38. Kastner (D. Chalupa, Šlaicher), 43. Krsek (Kynčl, Moník), 45. Krsek (Perička), 48. D. Chalupa (P. Urban)

HC Kobra Praha: Ondrík (45. Kmec) – J. Stejskal, Šteiner (A), Holý, T. Duda, Dráb, Dudáček, Pelant – Houška, Bříška (A), Šťastný (C) – Vlček, Petrák, Nagy – M. Kvasnička, S. Tichý, Matuška – Janča.
Trenér: Miloslav Šeba.

HC Stadion Vrchlabí: Červinka (Vacek) – Abraham, Hladík, Perička, Kynčl, Bendík (A), Boukal – Šlaicher, Kastner, D. Chalupa – Tatar, P. Urban (C), Krsek – T. Bláha (A), Chrtek, Moník – Jirků, Kozák, Cerman.
Trenér: Tomáš Jirků.

Rozhodčí: Veinfurter – Žídek, Hradil.

Diváci: 140

Průběh zápasu
1. třetina
09:33 VRC 2 Jirků, hákování
10:36 KOB 1:0 Bříška (J. Stejskal, Šťastný)
14:59 KOB 2 Matuška, napadení
18:09 KOB 2:0 Bříška (J. Stejskal)
Po 1. třetině
2. třetina
26:19 KOB 2+2 Houška, vysoká hůl
28:11 VRC 2:1 P. Urban (Chrtek, Bendík)
31:04 KOB 2 Holý, hrubost
VRC 2 T. Bláha, hrubost
32:44 VRC 2 Hladík, podrážení
37:14 VRC 2:2 Moník (Šlaicher)
37:41 VRC 2:3 Kastner (D. Chalupa, Šlaicher)
38:14 VRC 2 Tatar, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
40:47 KOB 2 J. Stejskal, nedovolené bránění
42:31 VRC 2:4 Krsek (Kynčl, Moník)
44:37 VRC 2:5 Krsek (Perička)
44:37 KOB -Ondrík +Kmec (Střídání)
46:41 KOB 2 Nagy, podrážení
47:18 VRC 2:6 D. Chalupa (P. Urban)
48:13 KOB 2 Nagy, podrážení
50:25 KOB 5+20 OK Bříška, bodnutí špičkou hole, odpyká Janča
VRC 2+2 Bendík, hrubost
51:11 KOB 3:6 Šteiner (Šťastný, J. Stejskal)
51:57 VRC 2 Krsek, sekání
53:57 KOB 4:6 Šťastný
57:23 VRC 2 Bendík, nedovolené bránění
59:08 KOB 2+2 Nagy, hrubost
KOB 5+20 OK+2 Vlček, bitka++hrubost
VRC 2+2 Tatar, hrubost
VRC 5+20 OK Kozák, bitka
VRC 2 T. Bláha, nesportovní chování
Konec