Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Rumunsko – Kosovo

2:0

konec (0:0)

12.09.2023, 20:45 • Arena Naţională, Bukurešť • Skupina I • Milan Huppert

Tipsport: 2.29 3.27 3.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59

Kolem francouzského arbitra se seběhlo klubko kosovských fotbalistů nespokojených s verdiktem, nejhlasitější Florian Lošaj inkasoval kartónek žluté barvy.

52

Žlutá karta míří rovněž do kádru Kosova. Také zde se jednalo o nebezpečný skluz, ten vedl Mërgim Vojvoda zezadu proti nic netušícímu Hagimu.

52

Útočný faul oceněný žlutou kartou. Nicusor Bancu po špatném zpracování šel do skluzu a místo míče trefil stojnou levou nohu Valona Beriši.

45+2

Žlutá karta v závěru prvního poločasu neminula ani kosovského trenéra Primože Glihu, ten měl nemístné poznámky právě po neodpískaném souboji mezi Puşcaşem a Rrahmanim.

42

42. Muriqi si za úder loktem do hlavy Screciua vysloužil druhou žlutou kartu

42

Obrovská nepříjemnost pro Kosovo, které bude dohrávat v deseti! Vyzkoušet teplou předčasně míří útočník Vedat Muriqi, který v souboji jeden na jednoho trefil levým loktem Screciua a zaslouženě dostal druhou žlutou, a tedy červenou kartu. Mimochodem za stejný prohřešek, navíc na téhož hráče, dostal forvard i první žluté napomenutí.

33

Poté, co Amir Rrahmani tělem ostře, ale v rámci pravidel dohrál Comana, se strhla potyčka právě mezi hostujícím stoperem a Georgem Puşcaşem, Delajod udělil oběma horkým hlavám žlutou kartu.

32

Žlutá karta pro tým Kosovo (Amir Rrahmani).

18

Arbitr Delajod vrátil utkání do 19. minuty, v níž zápas přerušil. A hned sahal i do kapsičky pro žlutou kartu, tu si vysloužil Vedat Muriqi za úder loktem Screciua.

14

Na žluté karty máme vyrovnáno. Bernard Beriša brzy pochopil, že rychlostně Ratiuovi nestačí, pomohl si proto lehkým, leč významným potažením za dres.

9

Naprosto zaslouženou žlutou kartu inkasoval Andrei Burcă, který neodhadl správně kličku Rašici a zezadu pak soka z obou stran objal, čímž mu zamezil v pohybu vpřed.

Rumunsko – Kosovo

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 83. Stanciu, 90+3. Mihăilă (Ratiu)

Karty:   9. Burcă (RUM), 33. Puşcaş (RUM), 52. Bancu (RUM) – 14. Beriša (KSV), 18. Muriqi (KSV), 32. Am. Rrahmani (KSV), 45+2. Gliha (trenér) (KSV), 52. Vojvoda (KSV), 59. Lošaj (KSV)   42. Muriqi (KSV)

Neproměněná penalta: 61. Stanciu (RUM), brankář Muric zneškodnil

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 5:12.

Rumunsko: Moldovan – Ratiu, Dragusin, Burcă (63. R. Marin), Bancu – Cicâldău (77. Olaru), Screciu – Stanciu (C), Hagi (71. Moruțan), F. Coman (71. Mihăilă) – Puşcaş (46. Alibec).
Náhradníci: Aioani, Târnovanu – Camora, M. Marin, Rus, Sorescu, Bîrligea.

Trenér: Edward Iordănescu

Kosovo: Muric – Vojvoda (81. Beka), Am. Rrahmani (C), Aliti, Paqarada – Žegrova (63. Drešević), V. Beriša (54. Muslija), Lošaj, Beriša (81. Al. Rrahmani) – Rašica (54. Hadergjonaj), Muriqi.
Náhradníci: Bekaj, Ujkani – Fazliji, Korenica, Krasniqi, Al. Zeqiri, Hajrizi.

Trenér: Primož Gliha

Rozhodčí: Delajod – Finjean, Jeanne (FRA)

Diváci: 29 982