Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařských týmů

Ukrajina – Česko

1:5

konec (0:2)

04.07.2023, 15:00 • Donau Sportcentrum, Vídeň • David Bochňák

72

Ukrajina právě vstřelila branku! Náš soupeř upravuje skóre a bere Pavelkovi čisté konto. Centr ze strany nezachytila obrana, ani brankář a míč skončil až v síti. Střelec branky je SHEVCHUK. – 1:5.

67

Česko právě vstřelilo branku! Kočka – myš! Pátou branku přidává DANIEL TOČIK, který dostal přihrávku od Vinklera a šel sám na brankáře. Toho se zeptal, kam to chce, a tam mu to také poslal! – 0:5.

65

Česko právě vstřelilo branku! Čtvrtá branka je na světě! Vinkler centroval ze strany, míč si našel DAVID CHMELA, který zakončil hlavou a brankáři nedal žádnou šanci! – 0:4.

60

Definitivní pojistku mohl přidat Nedvěd, který dostal na malé vápno skvělý míč od Čermáka. Český útočník ale nevyzrál na dobře připraveného brankáře, který zachránil svůj tým od čtvrté inkasované branky.

46

Česko právě vstřelilo branku! Neproměněná penalta náš tým nemusí tolik mrzet! Po krásné akci, kdy Hála vedl míč a poslal finální přihrávku, skóruje JAN BIALEK! – 0:3.

44

Míč si vzal Ladislav Šindelář, u kterého by se čekalo, že zakončí přesně. Bohužel, brankář Ukrajiny se vyznamenal a penaltu zneškodnil..

43

Dobrý vstup českého týmu do druhého poločasu, Hladiš napadáním vybojoval míč, Točik ve vápně faulovaný a je to penalta!

37

Česko právě vstřelilo branku! Před přestávkou dáváme druhý gól! Šedivý a Bořke začali útok, míč postupoval směrem k brance soupeře, Točik už mohl zakončovat, ale předložil míč do výborné pozice, kde stál PAVEL MENCL, který posílá míč do sítě! – 0:2.

17

Česko právě vstřelilo branku! Naše reprezentace jde do vedení! Roman Hála měl míč pod kontrolou, jeho centr si ve vápně našel MARTIN BOŘKE, který hlavou míří přesně k tyči! Zakončil s takovou lehkostí, jako by se pro tohle narodil.. – 0:1!

7

Mohlo se poprvé měnit skóre, brankář Ukrajiny ale předvedl povedený zákrok. V obrovské šanci se ocitl Točik, který se zjevil v dobré pozici, strážce svatyně ale nedokázal překonat.

Ukrajina – Česko

1:5

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 72. Shevchuk – 17. Bořke, 37. Mencl, 46. Bialek, 65. Chmela, 67. Točik

Neproměněná penalta: 44. Šindelář (CZE), brankář zneškodnil

Česko: Pavelka (Apostopoulos) – Šedivý, Šindelář, Chmela, Malý, Němec, Svoboda, Teplan, Čermák – Bořke, Hladiš, Fiala, Vinkler, Buchvald, Hlouch, Kintr, Hála, Pšenička, Kočí, Kysučan – Mencl, Nedvěd, Točik, Bialek
Trenér: Lukáš Trejtnar