Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařských týmů

Ukrajina – Česko

1:5

konec (0:2)

04.07.2023, 15:00 • Donau Sportcentrum, Vídeň • David Bochňák

72

Ukrajina právě vstřelila branku! Náš soupeř upravuje skóre a bere Pavelkovi čisté konto. Centr ze strany nezachytila obrana, ani brankář a míč skončil až v síti. Střelec branky je SHEVCHUK. – 1:5.

67

Česko právě vstřelilo branku! Kočka – myš! Pátou branku přidává DANIEL TOČIK, který dostal přihrávku od Vinklera a šel sám na brankáře. Toho se zeptal, kam to chce, a tam mu to také poslal! – 0:5.

65

Česko právě vstřelilo branku! Čtvrtá branka je na světě! Vinkler centroval ze strany, míč si našel DAVID CHMELA, který zakončil hlavou a brankáři nedal žádnou šanci! – 0:4.

46

Česko právě vstřelilo branku! Neproměněná penalta náš tým nemusí tolik mrzet! Po krásné akci, kdy Hála vedl míč a poslal finální přihrávku, skóruje JAN BIALEK! – 0:3.

37

Česko právě vstřelilo branku! Před přestávkou dáváme druhý gól! Šedivý a Bořke začali útok, míč postupoval směrem k brance soupeře, Točik už mohl zakončovat, ale předložil míč do výborné pozice, kde stál PAVEL MENCL, který posílá míč do sítě! – 0:2.

17

Česko právě vstřelilo branku! Naše reprezentace jde do vedení! Roman Hála měl míč pod kontrolou, jeho centr si ve vápně našel MARTIN BOŘKE, který hlavou míří přesně k tyči! Zakončil s takovou lehkostí, jako by se pro tohle narodil.. – 0:1!

Ukrajina – Česko

1:5

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 72. Shevchuk – 17. Bořke, 37. Mencl, 46. Bialek, 65. Chmela, 67. Točik

Neproměněná penalta: 44. Šindelář (CZE), brankář zneškodnil

Česko: Pavelka (Apostopoulos) – Šedivý, Šindelář, Chmela, Malý, Němec, Svoboda, Teplan, Čermák – Bořke, Hladiš, Fiala, Vinkler, Buchvald, Hlouch, Kintr, Hála, Pšenička, Kočí, Kysučan – Mencl, Nedvěd, Točik, Bialek
Trenér: Lukáš Trejtnar